Hae
Queen of Eve

Uudistunut Bette Box on ihan mieletön! + alekoodi

*Sisältää mainoslinkkejä

SISÄLTÄÄ ALEKOODIN!

Uudistunut Bette Box* 2019 on valehtelematta ja liioittelematta tippaakaan ihan mieletön ainakin tämän tammikuun perusteella. Jos sama linja pidetään jatkossakin niin I’m falling in love again! Ei siinä ettenkö olisi pitänyt Bette Boxista aiemminkin, mutta nyt ilmoille laitettu uudistunut Bette Box on mun kirjoissa ihan vertaansa vailla. Juuri tällaisia bokseja kosmetiikkakansa varmaan haluaa jatkossakin: Isompia kokoja, uusia merkkejä, tasaisesti kosmetiikkaa ja meikkituotteita boksien sisältöä vaihdelle. Jes jes jes!

Kuten jo kokonaisuudesta näkyy niin hyvältä näyttää. Mä olen hieman tällainen estetiikkanatsi joka tykkäisi että hommat on aikalailla sävy sävyyn ja teemassa pysytään, mutta ei sen niin väliä vaikka olisi vaihtelevampi sisältökin.

Mennäänpä asiaan!

LOVE BEAUTY & PLANET MURU MURU BUTTER & ROSE FACE SCRUB

Terälehtien kosketus Murumuru-voi ja ruusu -kuorintavoide kasvoille virkistää, ravitsee ja kuorii ihon kevyesti.

Rakastan kuorintavoiteita ja mulle nämä sopii kuin nenä päähän, onhan mulla aika karhea ja helposti rasvoittuva sekaiho jolle kuoriminen on ihan must. Tosi söpö pullokin, ulkoasussa on onnistuttu varsin hyvin!

J.MÄKI PROFESSIONAL COLOR SHAMPOO & CONDITIONER 300ml

J.Mäki Professional on uusi luonnontuotteista valmistettu korkealaatuinen hiustenhoitosarja. Tuotesarja on suunniteltu erityisesti hiustenmuotoiluun ja vaurioituneiden hiusten korjaamiseen. Tuotteet on suunniteltu erityisesti herkkäihoisille, sillä tuotteiden raaka-aineet ovat turvallisia ja niitä käytetään myös ihonhoidossa. Tuotteet edistävät hiustenkasvua ja ehkäisevät hiusten lähtöä. Turhista kemiallisista ainesosista luopuminen ja luonnollisten raaka-aineiden käyttö on yrityksen tärkeistä periaatteista.

Ihanat pullot ja kunnon koko. Näitä pääsee kunnolla testaamaan ja saa varmasti hyvän käyttökokemuksen kun saa tehtyä normaaleja pesuja useamman kerran. Mulla on tällä hetkellä omat hiukset päässä ja ajattelin vaihtaa clip-in hiuspidennyksiin niiden helppouden vuoksi, joten hiustenhoitotuotteet eivät jatkossa tule olemaan niin rajoittuneita. Ihana päästä käyttämään kaikki tuotteita omiin hiuksiin kun pidennykset eivät rajoita liikaa!

ZIAJA GOAT’S MILK ENZYME PEELING

Ziaja Goat’s milk -entsyymikuorinta on Ziajan uutuustuote joka on saanut inspiraationsa korealaisesta kosmetiikasta. Rakeeton kuorinta poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa pehmentäen ja kosteuttaen ihoa, eli taas mun lempituotteista puhutaan. Rakastan kuorintoja!

COUGAR THE 3 SHADES OF NUDE EYE SHADOW PALETTE + TED BAKER TED’S SWEET TREATS

Cougar The 3 shades of Nude -luomiväripaletti sisältää kolme nudea sävyä. Tosi kivat ja sopii varmaan suurimmalle osalle. Tätä ei vielä ymmärrykseni mukaan saa mistään Suomesta, mutta ilmeisesti tulossa on.

Mukana oli myös tosi söötit lappunäytteet Ted Bakerin kolmesta tuoksusta jotka oli ihania. Mä en ole Ted Bakerin tuoksuista ollut lainkaan tietoinen, joten tämä oli kiva yllätys. Saatanpa vaikka ostaa sellaisen!

Boksissa oli myös 25 euron alennus Glamlin-boksiin joka on jo aika tuntuva ale. Kiva lisä sekin!

HIMALAYA HERBALS PURIFYING NEEM FACE WASH

Viimeisenä esittelyyn tulee Himalaya Herbals Purifying Neem -puhdistusgeeli (ovh 6e/200ml, boxissa 15ml testerikoko) joka on syväpuhdistava tuote rasvaiselle iholle, eli mulle just passeli. Tämä on uusi tuotesarja ja tullut myyntiin 2018 loppuvuodesta joten senkin puitteissa mulle ihan uusi tuttavuus. Ulkoasu putkilossa ei kummoisempi ole, ehkä hieman apteekkimainen ja juurikin aasian vivahteita mieleen tuova, mutta ei anneta sen häiritä. Pidän kuitenkin piilossa peilikaapissa, mutta kuvauksellisin tuubi tämä ei ole.

ALEKOODI LUKIJOILLE!

Nyt Bette Boxilla on ihan mieletön tarjous uudistuneen boksin kunniaksi. Alekoodilla saat tilattua itsellesi kokonaisen 3kk tilauksen 4 euron alennuksella ja vielä yhden boksin kaupan päälle. 3kk jakso uudistunutta Bette Boxia nyt hintaan 52,70 e + saat vielä tammikuun Bette Boxin itselle veloituksetta!

Tarjouksen voit hyödyntää käyttämällä alekoodia LAHJATAMMI ja tilaamaan pääset suoraan TÄSTÄ*

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *