Hae
Queen of Eve

Välillä jotain rennompaa – Aikuisten kaverikirja

Aikuisten kaverikirja

Bongasin Fit Fat Maman blogista tällaisen kivan aikuisten kaverikirjan, ja mietin että postaus sopii oikein hyvin leppoisaksi lukemiseksi, vai mitä ootte mieltä? Itse ainakin tykkään lueskella aina välillä tämmösiä ei niin vakavia juttuja, ja monista bloggaajista paljastuu näiden mukana uusia asioita.

Eli, ilman sen kummempia selittelyjä, mennään itse asiaan!

Nimeni on Eveliina

Jotkut tosin kutsuvat minua Eveksi (kaverit), Eevukaksi (jotkut sukulaiset tai erittäin läheiset ystävät) ja Eevastiinaksi (äitini).

Olen syntynyt vuonna 1979

Lapsuuskotini langallinen numero: Ihan se ensimmäinen oli 48630, voitteko ees kuvitella että oli noin lyhyitä numeroita? Jossain vaiheessa siihen sitten tuli kaikille alkuun 37, eli 3748630. Tää on helppo muistaa, ikuisesti syöpynyt aivorunkoon.

Pienenä olin varma, että minusta tulee isona: Patologi/se henkilö joka tekee obduktion. Haluasin avata ruumiita ja harjoittelinkin mökillä hiirenloukkuun jääneillä raadoilla salaa äidin hedelmäveitsillä. Hautasin myös nätisti, tein haudan reunoille koristekivet ja kaikki. (En mä yhtään erikoinen lapsi oo ollut… köh köh).

Mutta isona minusta tulikin: Asiakaspalvelun ammattilainen media-alalla ja bloggaaja.

Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen: Panostaisin vielä enemmän bloggaamiseen ja ostaisin järjestelmäkameran jolla opettelisin kuvaamaan kunnolla.

Harrastan nyt: Koirajuttuja chihujeni kanssa, lenkkeilyä ja toivottavasti kohta taas myös treenaamista kuntosalilla. Lukemista, sisustamista, leffojen katselua, shoppailua ym. en miellä varsinaisiksi harrastuksiksi. Kai.

Parin lasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifystä: Kaikkia hyviä biisejä, ja soittolistalla voisi olla peräkkäin esim. Sia – The Greatest ja Cheap Thrills, Rihanna – Bitch Better Have My Money ja Needed Me, The Weeknd – Starboy, DJ Snake – Turn Down For What ja Get Low, Mike Posner – I Took A Pill In Ibiza, Beyonce – Halo ja 7/11, Drake – One Dance ja monta muuta.

Noloin teeveeohjelma josta pidän: En juurikaan katso teeveetä, mutta se joku maksullisista miehistä kertova jenkkireality oli ihan timanttinen kun sai myötähäpeillä, samoin se suomalainen missä sinkut meni risteilylle :D

Bravuurini keittiössä: Mun bravuuri on ehdottomasti itse tekemäni lasagne. Sitä on kaikki kehuneet ja santsanneet enkä itsekään osaa lopettaa syömistä ennen kuin vuoan pohja kiiltää.

Melkein hävettää kertoa, mutta itken aina kun: Näen jonkun hienon esityksen. Viime viikolla liikutuin esim. steissin alla olevasta jousikvartetista kun soittivat Queenin Show Must Go On. Kyyneleet vaan ryöppys silmistä.

Lapsuuteni lempilelu: Barbit oli ihan ykkösiä, ja mulla oli noin seittemänkymmentä Barbia (ja kaksi Keniä). Myös eräs vaaleansininen/vaaleanpunainen pehmoleluhiiri oli mulle rakas. Se on vieläkin tallella.

Lempilelu nykyään: Öö… En mä enää leiki? Leikin koirien kanssa, mut ne ei oo leluja <3

Salainen paheeni: Herkuttelu, tosin ei se oo kauheen salaista mutta sitäkin voin tehdä salaa.

Eikun se ihan oikea salainen paheeni: Emmä tiä. Antaumuksella nenän kaivaminen ja piereskely?

Viisaus, jonka olen tähän mennessä olen oppinut: ”The only way to avoid criticism is to say nothing, do nothing, be nothing.”

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

2 kommenttia

  1. Tiina/ Fitfatmama kirjoitti:

    Heh kiva et sieki teit tän :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *