Hae
Queen of Eve

Yksin kotona

Huiiii… Mä oon ekaa kertaa yksin täällä yhteisessä kodissamme ja oon ollut jo viimeiset pari tuntia niskavillat pystyssä. Heti kahdeksan tai yhdeksän aikaan kun alkoi pihapiiri ja kadut hieman hiljenemään, tuntui että tässä 1925 rakennetussa talossa oli kaikenlaista epämääräistä rapinaa ja kolinaa, ja sen lisäksi möröt tulee ikkunoista ja ovista ja kissat on paholaisen riivaamia. Eikä vielä ollut edes pimeää…

20150629_225945_resized
Nyt televisiosta tulee X-Men ja välillä vilkaisen kauhuissani kun kuulen pelottavaa musiikkia. Ja mikä hirvee näky! Yäk. Tommoset naamat tulee saletisti mun uniin. En halua nähdä tommosia!

20150628_224140_resized
Ja nää Minnan kissat… Niissä on just tänään jotain pahaenteistä. Niiden silmät välkähtelee ja ne liikkuu salakavalan hiljaa ja nopeasti, ja yhtäkkiä ilmestyvät jostain tuijottamaan tai ovatkin ihan mun selän takana. Hui.

Tänään kun mä meen petiin kiitän sitä että uusi jenkkisänkyni on niin pienellä maavaralla ettei sen alle mahdu mitään olentoja. Varmuuden vuoksi kuitenkin joudun varmaan hyppäämään sinne kunnon pompulla jo oviaukosta, ettei vaan mikään tarraa nilkasta.

2 kommenttia

  1. minna kirjoitti:

    Tarviit nyt jonkun henkivartijan sinne :D Tsemppiä <3
    http://tyttosinaoletvahva.fitfashion.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *