Hae
Queen of Eve

Vielä joku päivä musta tulee tosi hyvä bloggaaja

Arvatkaapa mitä mä oon puuhaillut viikonloppuna? Noh, mäpä olen harjoitellut tuota kuvaamista kaiken muun touhuamisen ohella! Mun piti ottaa viis kuvaa päivässä, mutta oon saanut aikaiseksi tyyliinviis kuvaa viidessä päivässä. Taisi olla alkuun liian kunnianhimoinen tavoite? :D

Lauantaina laitoin Kiko Make Up Milanon savimaskin kasvoille ja aloin siivoamaan kaappejani sillä silmällä että mitä mä oikeesti käytän, ja mitä mä vaan pidän kaapeissa kaunistamassa hyllyjä ja laatikoita. Päätin että nyt puhdistuu naamataulun lisäksi kaapistot ja laitan kaiken ei-niin-välttämättömän myyntiin eteenpäin, materia muunnetaan rahaksi ja raha mahdollisesti matkoiksi, eli kokemuksia, kokemuksia kuten itsekin Jonna1983:sta ripitin.

20150221_132742_resized 20150221_132549_resized
Kaapeista löytyi kyllä kivojakin juttuja jotka mä ihan muuten vaan haluan teille esitellä. Joululahjaksi saatuja, Stockmannilta ostettuja. Aivan ihanat bling bling kehykset, en vielä tiedä laitanko niihin jonkun kuvan vaiko esim. mietelauseen vai mitä, mutta nyt ne tyhjät kehykset koristaa mun yöpöytää odottaessaan jotain sisältöä. Sen lisäksi yksi ihanin juttu ikinä mihin mä hurahdin joulun jälkeen on tuo liinavaatetuoksu! Pidän liinavaatteiden seassa laatikossa tuollaista pussia, ja sitten välillä suihkaisen pari suihkausta tuosta pullosta käytössä olevaan päiväpeitteeseen tai pussilakanoille tuomaan suloista tuoksuaan tuulettamisen ja muun freshauksen yhteydessä. Taas mä muuten osasin tarkentaa. Oottakaa vaan, koko ajan kehityn ja kuvamäärät kasvaa. Musta tulee ihan ok lifestylebloggaaja (vaan jutuista en mene edelleenkään vannomaan)!

20150221_131606_resized20150221_131346_resized

Tylsimmät kuvat jätän viimeiseksi koska vähän häpeän niitä. Mä muistin kuvata ruoat tasan kahtena päivänä töissä ja eikääää… ne näyttää ihan kauheen aneemisilta :D Voin vakuuttaa että maku oli silti tosi hyvä, ja nautiskelin siis pari karjalanpiirakkaa aurinkokuivatun tomaatin makuisella levitteellä, naudanpaistilla ja suolakurkulla sekä savuporojuustokeittoa (valmis ja rumassa kupissa, kyllä vaan), sekä oliiviciabattaa, naudanpaistia ja keltaista paprikaa, ja penne rosse piccantia (grillattu paprika, savupalvi, paprikakastike ja pasta). Ja kyllä, join laittikolaa…

20150219_123419_resized
20150218_124240_resized

Maanantaina mulla onkin vielä vapaapäivä ja ajattelin silloin jatkaa tuota kaappien koluamista, ja sen lisäksi palata takaisin salille. Mun influenssa oli ihan superkauhea ja oikeastaan oon ollut normaali vasta nyt pari päivää. Yskä on loppu, räkää ei enää lennä, ei tarvi niistää eikä aivastella, eikä oletetustikaan tarvi pelätä myöskään sydänlihastulehdusta. Niinpä mä lähden vähän polkemaan kuntopyörää ja heiluttelemaan painoja, saa taas hien virtaamaan ja hyvän olon, jee!

2 kommenttia

  1. Jonna kirjoitti:

    Mulla kans tänään paluu treeneihin, jei! Mä oon noita samoja kehyksiä kans katsellut mutta vielä ovat jääneet kauppaan. Onko toi taustalla oleva joku korulipas? Tarttis joskus hommata itselleni sellainen läpinäkyvä korujutska mut täytyy katsoa sit kun jostain alesta bongaan. Nyt on niin kova motivaatio säästämiseen et mitään ylimääräistä en hanki kotiin pyörimään!

    • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

      On korulipas! Ja maailman ihanin sellainen, itkin onnesta kun löysin sen aikoinaan. On ostettu pari vuotta sitten Kampin Tiger-liikkeestä. Sieltä aina välillä tekee hyviä löytäjä (Tiger on kai muuallakin) :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.