Hae
Queen of Eve

Nyt kannattaa shoppailla Body Shopissa

Nyt kannattaa shoppailla Body Shopissa

Siellä on nimittäin ihan hiton hyvät alet ja verkkokaupasta saa tilaukset ilman toimituskuluja. Mä kävin perjantaina pikapiipahduksella The Body Shopissa ihan paikan päällä kun satuin olemaan keskustassa muilla asioilla ja huomasin, että heillä on meneillään sunnuntaihin asti kestävä inventaariotyhjennys. Body Shopissa on siis nyt paljon tuotteita huippualennuksessa ja ilmainen toimitus nettikaupasta ilman ostorajaa. Mun tarkotus ei ollut pyöriä kaupoilla ja olin kiireessä, joten bongattuani alennuksen koukkasin kauppaan lähes kiitoravia ja kolmessa minuutissa ulos. Nopeaa ja tehokasta shoppailua, tuloksena kolme tuotetta.

Ikuisuussuosikit – suihkugeelit

Mun lempparituote Body Shopissa on erilaiset ihanan herkulliset suihkugeelit. Niille on aina käyttöä ja nyt kun hintaa oli vain reilu kuutisen euroa purkilta ja kympillä sai kaksi niin oli pakko ostaa muutama. Olisin ostanut enemmänkin, mutta liikkeessä jäljellä oleva valikoima oli suppeampi (Body Shopin verkkokaupasta näyttää löytyvän lähes kaikkea) joten suihkugeeleistä päädyin valitsemaan Moringan ja Satsuman. Tuo Moringa on sellainen ihanan kukkaistuoksuinen ja perushyvä tuoksu, Satsuma taas nimensä mukaisesti makea ja kirpeähkö satsumalle tuoksuva suihkugeeli. Ihania tuoksuja kummatkin, kuten oikeastaan kaikki suihkugeelit Body Shopissa.

Vanha kunnon Tea Tree öljy

Olen joskus käyttänyt teepuuöljyä äkäisten finnien ja ihonalaisten hormoninäppyjen kuivattamiseen, mutta olin unohtanut touhun kokonaan. Onneksi Body Shopissa silmiini osui heidän Tea Tree Oil jota ajattelin alkaa hieromaan heti tänään leukaani aina toistuvasti ilmestyvään pirulaiseen. Teepuuöljyä voi käyttää ihan suoraan iholla paikallisesti hoitamaan ja puhdistamaan näppylöitä ja muita ihon ongelmakohtia. On toiminut mulla tosi hyvin aikoinaan, joten otan tämän tuotteen taas käyttöön parempaa ihoa metsästäessä.

Itseasiassa mä ajattelin tehdä vielä tilauksen nettikaupasta kerran siihen ei tule postikuluja. Saa jo etukäteen hankittua juttuja myös pukinkonttiin eikä vain itselleen! Fiksua!

Kaikki The Body Shopin aletuotteet saat auki tästä! Verkkokaupan tilauksen saa nyt kokonaan ilman toimituskuluja ja eikä tilauksessa ole ostorajaa, joten kannattaa ehdottomasti hyödyntää vaikka vain muutaman suihkugeelin takia :) Inventaariotyhjennys ja alennukset ovat voimassa 2.9.2018 asti!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *