Hae
Queen of Eve

Kesän neljä käytetyintä kosmetiikkatuotetta

*Sisältää mainoslinkkejä

Voisi kuvitella ettei neljä kosmetiikkatuotetta riitä mitenkään kattamaan koko kesäni käyttöä, mutta rehellisesti sanottuna ei olla hirveän kaukana totuudesta. Mulla ei ikinä ennen ole ollut näin pitkään helteessä vietettyä aikaa, alkoihan oma kesäni jo huhtikuusta kuukauden reissulla Espanjassa ja Suomeen toukokuussa palatessa alkoi täällä kunnon hellekesä. Sitä se sitten olikin käytännössä kolme kuukautta putkeen ja sen kyllä huomasi erityisesti mun kosmetiikan käyttötottumusten muuttumisena.

Normaalisti meikkaan useasti viikossa, nyt meikkasin muutaman kerran kolmen kuukauden aikana. Uskomatonta mutta totta! Mä olen päänahan ja kasvojen alueelta herkästi hikoavaa sorttia (muu vartalo ei niinkään hikoile) ja se vaikuttaa suuresti siihen miten hiuksia voi pitää, miten niitä tulee pestä ja myös siihen pysyykö mikään meikki kasvoilla. Voin kertoa että ei pysy.

Mun käytetyin lemppari oli roll-on deodorantti

Kesä oli niin hemmetin helteinen joten deodoranttia kului enemmän kuin koskaan. En erityisemmin ole mikään haisuli joten miedommatkin tuotteet käy. Kesän aikana sitä tulikin suosittua roll-on dödöjä joita en normaalisti käytä, mutta niitä tuli kevään ja kesän aikana parista Bette Boxista joten vaihdoin hetkeksi tyyliä ja tykkäsin.

Uudistunut Nivea Dry -sarjan Dry Fresh deodorantti oli yksi mun lemppareista ja tarjosi kyllä sitä myyntipuheen mukaista luotettavaa ja pitkäkestoista suojaa märkiä kainaloita ja epämiellyttävää hajua vastaan. Muutenkin tämä Nivean roll-on on tuntunut tosi lempeältä ja hyvältä kainaloiden iholle. Tykkään!

Toiseksi tärkein tuote oli päänahkaa puhdistava shampoo

Koska tosiaan se mun hikoilu painottuu 90% pään ja kasvojen alueelle niin Bette Boxista joskus tutuksi tullut ja yhdeksi lempishampookseni muodostunut KC Professionalin Back To The Roots oli tiuhassa käytössä. Tämä on todella hyvä shampoo juurikin hikoilevalle päänahalle ja kuori mukavasti sitä tunkkaista rasvaisuuden tunnetta raikastaen oloa.

Mulla on jo toinen puteli tätä shampoota menossa kun tykkään siitä niin paljon. Bergamotin tuoksuinsen hellävaraisesti pesevän shampoon sisältämät luomuriisirakeet sekä maitohappo kuorivat kevyesti hiuspohjaa ja sen jälkeen ei ole enää hiuksissa sellainen olo kuin olisi kyljyksellä kammatut!

Kolmantena tulee kaikki kasvonaamiot

Mun iho oli oikeesti kuolla tämän kesän aikana, eikä mulla ole ikinä ollut niin paljon hikinäppylöitä iholla. Otsa ja hiusraja oli jatkuvasti hiestä märkänä ja sitä myöten myös näppylöillä. Huomasin liian kuorinnan jotenkin myös innostavan asiaa joten pidin tehokkaista kuorinnoista hieman pidempiä taukoja ja keskityin sen sijaan kosteuttamaan kasvoja.

Yhdeksi mun lempparimaskiksi nousikin Bette Boxin mukana tullut Garnier Ambre Solaire After Sun –kangasnaamio. Tämän kangasnaamion hintakin on kohdillaan ja sen saa ostettua alle neljän euron hintaan esim. Sokokselta. Mä tykkäsin tästä kovasti koska se rauhoitti mun punakkaa ihoa ja kosteutti hyvin.

Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä tulee erilaiset huulikiillot

Vaikka meikkiä ei muuten tullut laitettuakaan niin aurinkolaseilla ja kivalla huulikiillolla sai lookkia hieman freesattua. Yksi mun suosikki onkin aika hempeä ja melkein läpinäkyvä Lumenen Nordic Seduction huulikiilto sävyssä 6 summer/kesä.

Tämäkin tuote on muistaakseni tullut tammikuussa Bette Boxista ja viimeisiä vetelee. Nyt kesällä sain tämän käytettyä lähes loppuun ja varmasti täytyy ostaa taas uusi. Huulikiilto on sopivan kosteuttava ja pehmentää huulia kivasti. Nämä vaaleat sävyt sopivat hyvin myös meikittömille kasvoille.

Tässä oli mun neljä suosituinta kosmetiikkatuotetta tältä kesältä. Odotan innolla kun nyt taas pystyy käyttämään kaikkia ihania meikkejä kun ei koko ajan ole ihan hiestä märkänä ja kasvot sula yhdeksi mössöksi. Jee!

ALEKOODI BETTE BOX TILAUKSEEN!

Syöttämällä koodi KAVERI3 saat 3kk Bette Boxit hintaan 42,80e (norm. 56,70e) Alennus koskee 3kk määräaikaista tilausta ja on voimassa 30.8 asti! Tilauksen voit tehdä suoraan täältä!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.