Hae
Queen of Eve

Eilen kuoharia, tänään kaivaria

sdr
Vappuviikonloppu on mennyt tosi kivoissa merkeissä, kuten jo aiemmassakin postissa kertoilin. Eilen tosiaan vietittiin iltaa täällä ”Töölön palatsissa” ja tänään oli ihanan rauhallinen aamu. Puolen päivän maissa lähdettiinkin sitten uuden kaverini Kristiinan kanssa vappupiknikille Kaivopuistoon ja siitä sitten käveltiin Kauppatorille vappukrääsää ihailemaan.

bty

davsdr
Sää oli mitä parhain, ja todellakin kevään ensimmäinen oikeasti lämmin päivä. Mä niin odotan kesää ja kaikkea ihanaa mitä täällä Helsingissä voi tehdä. Koiran kanssa kävelyjä Kaivarin rantaa pitkin, laivojen ja veneiden ihailua, katukahviloita ja terasseja, puistoissa istuskelua, piknikkejä, koirapuistoilua, vaikka mitä!

dav dav dav
Siellä me kallioilla merenrannalla istuskeltiin ja nautiskeltiin ihanasta päivästä. Hirveä määrä jengiä oli Kaivopuistossa mutta yhtään örvellystä tai oksennusta ei näkynyt, ja olen suorastaan häkeltynyt kuinka siististi ihmiset tuntui juhlivan. Benjihyppyjäkin oli rannassa tarjolla ja katselin kauhulla. Mua ei saisi ikinä sinne. Huh huh.

davdavdav
Näihin kuviin ja tunnelmiin, toivottavasti teillä kaikilla oli kiva vappuviikonloppu :)

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *