Hae
Queen of Eve

Ooh, kato kuinka ihana!

Ooh, kato kuinka ihana! Äiti mä haluun tän!

Eilen tuo oli varmaan useimmin käyttämäni lause, ainakin jos äidiltäni kysytään. Hän hymähteli ja naureskeli intoilulleni (ja intoili hieman itsekin) kun olimme tutustumassa Espoon Loftissa uuteen konseptiin jossa muutama sisustusliike oli avannut tilansa. Sain avec-kutsun sisustusliike Country Whiten omistajalta Ullalta ja päätin viedä äitini ihastelemaan Country Whiten, Monday to Sunday Homen ja Garden Livingin tiloja Espoon Sinimäentie 6:seen.

Heti aulassa meitä tultiin vastaan ja tarjoiltiin kuohuvaa toivottaen tervetulleeksi, oli todella ihana vastaanotto, mutta mitä muuta voi odottaa supernaisilta jotka yhdessä alkavat tällaista unelmaa toteuttamaan!

Tila itsessään oli ihana ja avara, kolme liikettä siinä kivasti yhdessä ja todella hienosti laitettu. Ja niin muuten oli tarjoilutkin, nam!

Kun pääsimme kiertelemään liikkeitä olikin mulla aikamoinen ihastuksesta henkiminen edessä. Valehtelematta joka toisen tavaran kohdalla Country Whiten myymälässä mä huudahdin ”Ooh, äiti mä haluun tän!”, enkä nyt liioittele todellakaan vaan tämä on totisinta totta.

On hieman vaikea pyöriä todella isossa tilassa jossa lähes kaikki tuotteet ovat tavalla tai toisella ihania. Se on yhtä loputonta ihastelemista ja haluamista. Ei oikein osaa päättää mitä haluaisi kun haluaa kaiken, ja faktahan on että oikeasti mulla on kaikkea.

Kun mä haluaisin kaikenlaista kippoa ja kuppia, säilytystavaraa, sisustustyynyä, mattoa ja kynttilää ja ja…

Sisustamisesta pitävät varmaan tajuavat pointtini. On ihanaa (ja samaan aikaan ihanan kamalaa) olla tuollaisessa yltäkylläisyydessä, tulee suorastaan yliannostus kaikesta ihanasta. Haha! Toisaalta tuollaisessa paikassa on myös todella hyvä hakea inspiraatiota ja mallailla ihan kädestä pitäen tavaroita, saa hieman eri fiiliksen kuin verkkokaupassa kun näkee tavarat livenä. Syksyä varten sainkin muutamia uusia ideoita, ja kohtahan sitä taas pitää alkaa vaihtamaan kesäjuttuja pois sisustuksesta.

Ooh, kato kuinka ihana! Äiti mä haluun tän!

Tuo huudahtelu johtikin muutamaan ostokseen, ja hankin mm. Le Pere Pelletierin valmistamaa puuvillan tuoksuista jauhetta jota on siis tarkoitus laittaa lattialle imuroinnin yhteydessä, ja kun jauhe imuroidaan pois tulee ihana tuoksu huoneilmaan.

Hankin myös kuvissa näkyvän ihanan tyylikkään Riviera Maisonin juomapullon, ehkä tulee juotua enemmän vettä jos kuljetan tuota mukanani.

Country White edustaa myös Lexingtonia joka on yksi mun lempimerkeistä sisustuksessa, ja kuten aiemminkin olen maininnut mm. postauksessa Suosikkituoksuni arkeen, rakastan myös heidän tuoksujaan ja käsisaippuaa. Kaikki Lexingtonilla on ihanaa!

Täytyy ehdottomasti lähteä joku toinenkin kerta ihan paikan päälle ihastelemaan tuotteita, niistä saa niin eri fiiliksen kuin pelkässä verkkokauppashoppailussa mikä on mun pääasiallinen tapa.

Tämän vierailun myötä sisustuskärpänen puri kyllä ja pahasti, se on varma!

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.