Hae
Queen of Eve

Fitnessviikonlopusta selvitty


Eilen kirjoittelin aiheesta Fitnesskilpailijat kulissien takana ja kävin läpi Fitness Classic kisaviikonloppua omalta osaltani. Tänään onkin kova tiputus bikinifitnessbabemaailmasta omaan arkiseen ylipainoisen tallukan maailmaan. Ei paljon blingiä toimistolla näy ja maanantai on maanantai, ihan niin kuin ennenkin. Juuri tässä ruokatauolla blogikirjoitusta aivan lennosta raapustan ja samalla syön Grandiosan Pizzataskua, aika kurja valinta niiden parsakaalien, kanojen ja riisien seasta.

Tästäkin huonosta valinnasta huolimatta se on onnekseni tietoisesti tehty ja hyvällä omatunnolla. Syömishäiriöiset kuviot ovatkin olleet blogissa jo pidemmän aikaa taka-alalla ja syy miksen ole ahmimishäiriöstäni ihan hirveästi kirjoitellut on se että se on tasannevaiheessa. Ei ahmintaa, ei dieettausta, vaan oikein mukavaa normaalia elämää ja siitä nauttimista. Olen vahingossa ja tarkoituksettomasti päässyt jopa laihtumaan, ja se ihan siksi koska näistä satunnaisista huonoista valinnoistani huolimatta on kokonaisuus se ratkaiseva asia.

40 päivän suklaa-, ja sipsilakkoni oli ehkä yksi parhaimpia vetoja mitä olen tehnyt, ja sillä vieroitin itseni todella hyvin siitä ahdistavasta kierteestä kun jatkuvasti teki mieli napostella, ja sipseillä ja muilla herkuilla korvasi jopa normaaleja aterioita. Sen jälkeen suunta on ollut vain ylöspäin eikä kaupan sipsi-, ja karkkihyllyt aiheuta hullua himokohtausta, eikä edes näiden riskaabelien ainesten syöminen laukaise ahmintaa. Voin oikein hyvin olla ilman eivätkä ne kuulu jatkuvasti ruokavaliooni, vaan ostan ja syön jos tekee mieli ja heitän loput pois. Kaikkea ei tarvitse ahmia.

Aiemmin mainostamani 40 päivän lakon jälkeistä aikaa odottavat suklaalevyt ovat edelleenkin työpöydälläni, käärepapereissaan avaamattomina, eivätkä edes houkuttele. Ihan mahtavaa kun on saanut kunnon niskaotteen suklaa-, ja sipsidemoneista, tätä tunnetta on vaikea kuvailla!

Ajattelin että kirjoittelen syömisen ja herkuttelun hallinnasta lisää lähipäivänä ja pohdin aihetta hieman tarkemmin kuinka pysytellä erossa ahminnasta ja turhasta herkuttelusta joten pysykää blogin parissa.

Illalla arvon vielä valkaisupakettien voittajat joten siihen asti rumpujen pärinää… ;)

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Yksi kommentti

  1. Margareta kirjoitti:

    saa sitä välillä herkutella hyvällä omalla tunnolla, ite testasin Pandan uutta riisisuklaata ja yks päivä söin fazerin uuden marianne jätskipuikon ja hyvää oli :P (liika on liikaa myös terveellisissä valinnoissa, kohtuudella kaikkea:D on mun mottoni)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *