Hae
Queen of Eve

Fitnesspäiväkirjat ja ikuista valitusta

fitnesspaivakirjat

Ai jumalavita että mulla meinaa mennä nyt hermo. Koskaan ei ole hyvä ja kaikesta pitää koko ajan valittaa. Huh, ja nyt mäkin valitan mutta on ihan pakko purkaa paineita!

Sen sijaan että alkaisin mussuttamaan kuinka typerää ja pinnallista ja turhamaista ja tyhjäpäistä sontaa tämäkin reality on mitä telkasta tungetaan, voin todeta että mä en puolestaan tajua miten taas tästäkin ohjelmasta on saatu kaivettua kaikkea mahdollista negatiivista, ja vielä fitness-piirien (okei, luetaan tähän nyt siis kuntosalitreenaajat) kesken vatvotaan sitä kuka on oikeesti minkäkin tittelin arvoinen ja kuinka turha ohjelma ja kuinka turhia on ohjelmaan osallistujat.

Tähän väliin syvä huokaus. Sellainen syväkyykyn syvä.

Valitetaan yhden jakson perusteella miten ei ole kunnon menoa? Valtaväestöä taviksista tai kuntosaliharrastuksesta kiinnostuneista varmaan kiinnostaakin ihan hemmetisti katsella mitään paskamahaisia voimaukkoja verenpaineet tapissa kyykkäämässä peräsuoli pitkällä (niin kuin Umppukin tekstissään jo totesi) ja ottamassa kahdellasadalla sarjaa penkissä ja byyttaamassa välillä. Ainoa oikea tapa treenata on hardcore perkele! Ääs tu to grääs ja paskaset ja hikiset vermeet päällä ja tukan pitää olla sotkussa tai pitää olla kalju ja vain kellarisaleilla ei missään ketjupaikoissa! Ja jos ei silmistä katkea treenin aikana paria verisuonta niin et kyllä antanut kaikkea. Satujumppailet ja pelleilet vaan fitnesstittelilläsi. Se on NOPAINNOGAIN tai muuten et ole vakavastiotettava.

Joo. Mä arvostan kovaa treenaavia ja ihan kehonrakennustason miehiä ja naisia. Mä seuraan voimailijoita ja vahvin mies kisoja ja Mr.Olympiat netistä. Kotona katsellaan Youtube-pätkiä Cutlerin, Colemannin ja muiden HC-bodarien treeneistä ja vaikka mitä Ben Pakulskin oppivideoita, mutta televisioviihde on viihdettä eikä mitään kuolemanvakavaa puurtamista. Onko se nyt niin hirveää että neljä fitnesspiireissä tavalla tai toisella vaikuttavaa naista on mennyt ohjelmaan jossa kevyin mielin kuvataan sitä menoa ja arkea ja yritetään tehdä viihdettä?

Taidanpa alkaa katsomaan Fitnesspäiväkirjoja. Ihan vittuillakseni. Ja alan suorastaan fanittamaan. Ihan piruuttani.

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

12 kommenttia

 1. TiinaFitfatmama kirjoitti:

  Fitness porukasta osa taitaa olla aika tiukkapiposta porukkaa ku vetävät herneet ja pätevät vähä joka asiaan :D. Nim. Huomasin pari postausta sit. Mut joo siis toi ohjelma oli itelle iha positiivinen ylläri! Sellasta luonnollista,ei mitää esitystä vaan ihan normi arkea. :)

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mä katsoin just äsken tuon ekan jakson, siis vasta tosiaan tän kirjoitukseni jälkeen enkä mä huomannu mitään outoa? Joo, skumppa kuohus kun tyttöporukalla lähtivät Jenkkeihin niin sitä alkavaa lomaa juhlistivat, ja mitä muuta? Ei mitään muuta outoa. Kuvauksia, normaalia elämää imho. En mä tiedä pitäiskö sit koko ajan olla ihan vitun hoocee 24/7?

 2. KaDa kirjoitti:

  Sitte, ku oot koko ajan vitun hoooceee nii oot sairas ja syömishäiriöinen, jonka pitäis muistaa herkutella ja höllätä välillä. :’D
  Ikinä ei hyvä, jos muita kuuntelee. Pittää antaa koirien haukkua..mahtuuhan tähän maailmaan meteliä. :) Mustakin alotus jakso oli tosi jees ja tykkäsin kotikamera hommasta, ku se oli just sellasta aitoa menoa.

 3. Clarissa kirjoitti:

  Vähän ristiriitaisin tuntein odotin ohjelmaa. En oikeen tienny mitä se oikeesti sisältää, pelkkää glamouria ja ylistystä fitneksestä vai oikeeta arkee. Kiva että näytettiin sitten että ei se oo aina niin vakavaa, ei olla salilla 24/7 ja mätetä pelkkää prostkujauhoo suuhun (odottiko kaikki sitä?). Positiivistä myös että osallistujat kertoi paljon omia mietteitään harrastuksesta ja että osallistujat on melko erilaisia ja erilaisissa elämäntilanteissa.

  Vaikka vähän pitkästyinkin välillä katsellessani, niin enköhän jatka katselua jatkossakin ihan senkin takia että jään aika helposti koukkuun kaikkiin ohjelmiin ja oon utelias…

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mä ajattelen aikalailla samoin kuin sä. Suht normaalia meininkiä oli, tollastahan se elämä on? Tai jotain ton suuntaista. Vähän mitä milloinkin :) Ja kyllä mäkin ajattelin jatkossa katsoa, mutta tuskin telkan aikatauluun. Katselen sitten koneelta kun ehdin :)

 4. Punttimimmi kirjoitti:

  En ole vielä tätä kyseistä jaksoa nähnyt, sen sijaan harmittelin että tuo sun kuvailemasi sarja on fiktiivinen. Siinä olisi kerrankin telkkariohjelma mitä jaksaisin seurata :D

 5. Milla kirjoitti:

  mä en katsonut ensimmäistä jaksoa fitnesspäiväkirjoista. En oo oikeastaan missään vaiiheessa edes suunnitellut katsovani koko sarjaa. Paitsi että kun luin tän ja sitte ton sunkin viittaaman umpun tekstin, nii tuli ihan semmonen olo että tarvii varmaa sittenki kattoo :D Ihan piruuttaan, jos ei muuten :D

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   En mäkään tätä erityisemmin odottanut intopiukeena, ja olin itseasiassa jo unohtanut että se tulee mutta sitten alkoi vituttaa tuo somekirjoittelu aiheesta (siis negatiivinen). Olihan se pakko katsoa ihan kiukustuksissaan enkä mä pettynyt, enkä myöskään nähnyt mitään sellaista hirveetä haukkumisen arvoista. Mun mielestä ihan normaali ohjelma :)

 6. Outi Karita kirjoitti:

  Mä tykkäsin ohjelmasta kovasti, siitä saa kuvan, että ohjelmaa on tehty hyvällä fiiliksellä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.