Hae
Queen of Eve

Ruusuinen vartalohoito

Vartalohoito on uusi vartalovoide

Nyt kun liikunta on tullut taas aktiivisemmaksi osaksi mun arkea ja viihdyn erityisen hyvin uima-altaassa niin olen huomannut, että minunkin ihoni kaipaa lisäkosteutusta. Olen tottunut siihen etten juurikaan ole rasvaillut itseäni, mutta tämän vuoden puolella se on muuttunut. Olen alkanut käyttämään erilaisia vartalovoiteita yhä kasvavissa määrin ja nyt kun lotraan veden kanssa normaalia enemmän niin ihoni suorastaan huutaa kosteutta!

Ro’s Argan Body Conditioner*

Lushin ruusuinen vartalohoito oli mulle ihan uusi tuttavuus, mutta ihastuin tähän heti ensi kokeilulla. Tämä ruusuinen ihoa ravitseva hoito on tarkoitettu koko vartalolle ja se on pakattu täyteen raaka-aineita, jotka ravitsevat ihoa: argan-öljyä, kaakaovoita, eksoottista cupuacu-voita, brazilianpähkinäöljyä sekä manteliöljyä.

Käyttöohjeeksi tälle vartalohoidolle on annettu seuraavaa: Käytä tätä mantelihoitoa kuten hiushoitoa, mutta ihollesi: levitä kostealle vartalolle kylpemisen tai suihkun jälkeen, huuhtele pois ja viimeistele ilmakuivuen tai taputellen ihon kuivaksi varovasti pyyhkeellä.

Mun käyttövinkki on, että jos sulla on jokin paikka tosi kuiva niin rasvaa tällä jo kuivana! Itse lisäsin voiteen ennen suihkua sääriin ja käsivarsiini jotka hilseilivät ja annoin imeytyä kunnolla. Suihkussa annoin veden vain huuhtoutua säärien ja käsien päältä enkä alkanut niitä enää erikseen saippuoimaan uudelleen, toimii kuin häkä! (Edellyttää tietysti ettet ole kovin likainen)…

Lushin tuotteissa tuoksu on aina ollut isossa osassa ja tässäkin on mitä suloisin ruusun tuoksu mukana. Nyt olenkin nuuhkutellut ihoani pitkin päivää sen jälkeen kun vartalohoitoa käytin. Ei tarvitse muita hajusteita, sillä tuoksu tässä on sen verran vahva.

Kokeilun arvoinen tuote, sillä mikäli kaipaat tuotetta joka jättää ihon kosteutetun tuntuiseksi, pehmeäksi ja ruusulle tuoksuvalle, tämä on juuri se. Arjen luksusta pienellä panostuksella!

*)Tuote saatu PR-näytteenä Lushilta

Lue myös Kosmetiikan uudet kaverit sekä Kosmetiikkaa kotoiluun

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *