Hae
Queen of Eve

Elloksen pääsiäisalennus ja koodi

Harmaan ja synkän viikonlopun viihtenä toiminee ihan kivasti nettishoppailu, ja mulla onkin tarjota teille hyvät alennuskoodit Elloksen pääsiäisalennukseen! Kävin vähän selailemassa alennuksia ja onhan siellä vaikka mitä, ja vaikka millä mitalla! Tein pari kollaasia mun mielestä kivoista vaatteista ja huomioni kiinnittyi siihen että tosiaan kaikki läpikuultava, kevyt ja sifonkinen, pitsi, vetoketjut ja paljetit on aika paljon pinnalla.

picisto-20150328063043-552272

Pusero jossa poimutukset täältä / Neulepusero ohutta neuletta täältä / Pitsipusero täältä
Läpikuultava pusero täältä / Pusero jossa pitsihihat täältä / Pusero jossa solmittavat nauhat täältä

picisto-20150328063838-836328Raidallinen neuletakki täältä / Läpikuultava maksihame täältä / Toppi jossa vetoketju täältä
Läpikuultava pusero täältä / Pitsipusero täältä / Pusero jossa pitsihihat täältä

picisto-20150328063327-490005Toppi jossa vetoketju täältä / Pusero jossa sifonkia ja paljetteja täältä / Toppi jossa pitsiä ja röyhelö täältä / Raidallinen neuletakki täältä / Läpikuultava maksihame täältä / Mekko jossa paljettiraitoja täältä

Ihan huimat alennukset on siellä meneillään ja vaatteita, kenkiä ja asusteita lähtee ihan pilkkahintaan. Sen lisäksi että siellä on hullut alennukset jo ihan itsessään, niin mulla on tarjota vielä erillinen kampanjakoodi jota voitte hyödyntää :)

Alennukseen pääset suoraan TÄSTÄ :)

Kertakäyttöinen koodi: 315712 voimassa 6.4 asti

10,- alennusta* kun tilaat vähintään 50 eurolla
20,- alennusta* kun tilaat vähintään 100 eurolla
30,- alennusta* kun tilaat vähintään 150 eurolla

*Tarjousehdot:

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 10,- alennus edellyttää vähintään 50 euron tilausta, 20,- alennus vähintän 100 euron tilausta ja 30,- alennus vähintään 150 euron tilausta. Alennus lasketaan 180 euron tilaukseen asti.

Alennus on voimassa 6.4.2015 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ellos Matkojen tuotteisiin.

Postaus sisältää Affiliate-linkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *