Hae
Queen of Eve

Tänään ratkeaa millaista elämäni on seuraavan vuoden ajan

IMG_20150419_194951
Tämä päivä sinetöi elämäni pitkäksi aikaa eteenpäin. Suunnitelmat selviävät ainakin reiluksi vuodeksi ja varmasti pidempäänkin. Jännitän ihan hirveästi että voiko vielä joku mennä pieleen, vai alkaako minulle vihdoinkin kaikkien lähiaikojen vastoinkäymisten jälkeen se aurinko paistamaan risukasaan. Elän suuressa murroskohdassa ja luulen että elämäni on kokemassa täydellisen käännöksen, ja minulle mullistavia asioita on tapahtumassa. Kello 18.00 olen viisaampi. Toivon että mulla on teille kerrottavana ihania uutisia myöhemmin illalla.

Toivottakaa mulle onnea, torstai on toivoa täynnä!

4 kommenttia

  1. KaDa kirjoitti:

    Tsemppiä!!

  2. Jonna kirjoitti:

    Kaikki raajat ristissä ollaan! Mä uskon, että nyt onnistaa :) Sä olet sen ansainnut!

  3. Anna kirjoitti:

    Lykkyä pyttyyn!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.