Hae
Queen of Eve

Nykyään mis vedetään niin vipissä on vippi

Loppuviikon jälkeen usein sipissä, oon rikki

Mä aloitin vapun jo lauantaina käymällä porukoillani syömässä vähän kuhaa ja nieriää, tsekkaamassa teekkareiden vappuperinteisiin kuuluvan äpyn ja herkuttelemassa parin kauppahallista ostetun kermaviilitaikinaan tehtyjen minimunkkien parissa (on muuten kuohkeus aivan ultimaalisella levelillä!).

Etkojen etkot

Vappuaattona etkoiltiin sitten täällä meillä kotona muutaman Omar-munkin ja kuohuvan kanssa. Oltiin ihan täpinöissä koska suuntana oli Hartwall Areena ja Profeettojen eli Cheekin ja Elastisen yhteiskeikka. Wuhuu! Itsekin intouduin ennen keikkaa vetäisemään muutaman lasin valkkaria ja skumppaa, ja se kyllä kirvoitti meidät jo ihan hyvään juhlatunnelmaan.

Jänskää ja kivaa!

Oltiin hyvissä ajoin paikalla ja kuunneltiin sitten DJ:n lämmittelyä ja katseltiin kun jengi valui paikalle. Kyllähän se näkyi että keikka oli loppuunmyyty, paljon tuli porukkaa ja ihan kaiken ikäisiä!

Jo keikkaa odotellessa tuli fiilis että hitto, pitäisi alkaa käymään näillä keikoilla useammin! Ei muuta kuin katsomaan hyviä tapahtumia, tämmösistä mä tykkään.

Kaikki ketkä on ihan fiiliksissä huutakaa WUHUU!

Ja mehän huudettiin, kiljuttiin, taputettiin ja heilutettiin käsiä ilmassa. Keikka oli ihan mieletön! Yleisö oli tosi hyvin mukana ja parin biisin aikana oli uskomattoman kaunis kännykänvalomeri. Nautin ihan täysin rinnoin koko esityksen ajan ja lauloin monissa biiseissä mukana (en ihan kaikissa koska Elastisen tuotantoa en niin hyvin tunne).

Oli kiva myös huomata kuinka Profeetat vetosi kaiken ikäisiin ihmisiin, ja katsomaan oli tullut perheitä pienine lapsineen ja vanhempia pariskuntia (60+) ihan kaksistaan. Oli mukava huomata että jengi nautti ikään ja kokoon katsomatta ja jokaisella oli mukavaa!


Nykyään mis vedetään, niin vipissä on vippi

Keikan jälkeen oltiin hetken aikaa ihan puulla päähän lyötyinä ja korvat soiden, odoteltiin taksia jotta päästään takaisin kotiin Töölöön. Piia ja Minna aikoivat hyödyntää vippinsä Skohaniin ja lähteä bailaamaan oikein pitkän kaavan kautta, ja mä suunnittelin jääväni kotiin. Omat suunnitelmani kuitenkin muuttuivat kun keikan jälkeen naapurini ja ystäväni Caroline soitti että mitä olen tekemässä, ja kutsui heille istumaan iltaa kun muutama muukin oli paikalla. No ei muuta kuin sinne!

Hupaisaa että se munkin vappu kääntyi ”jatkoille” menemiseen ja olin kotona vasta kahden maissa yöllä. Haha! No, oli ainakin tosi kiva vappu ja tänäänkin aurinko paistaa ja alkaa oikeesti näyttämään keväältä, I like!

Toivottavasti teillä kaikilla on hyvä meininki ja nautitte vapusta vielä tämän päivän ajan, simaa ja munkkia poskeen vaan!

HOUSE OF BRANDON MID SEASON SALE ON TÄNÄÄN VIIMEISTÄ PÄIVÄÄ VOIMASSA, JOTEN VIELÄ EHTII SHOPPAILLA HALVALLA TAKKEJA, MEKKOJA JA VAATTEITA, JA MIKÄ PARASTA, MYÖS 30% ALENNUS LOREAL, MAYBELLINE JA ESSIE KOSMETIIKASTA!

SHOPPAILEMAAN PÄÄSET TÄSTÄ*

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.