Hae
Queen of Eve
Kaupallinen yhteistyö

Paras teippi hiuspidennyksiin

Kaupallinen yhteistyö: Hiusextra Heinilä / Nextension

Ei enää itkua ja taistelua

Olen käyttänyt hiuspidennyksiä on/off tyyliin viimeiset kuusi vuotta ja koko sen ajan etsintälistallani on ollut se paras teippi hiuspidennyksiin. Kaikki ketkä ovat mun hiuksia huoltaneet ovat aina ihmetelleet miten hirveän limaiset ja lähmäiset ne teipit on irroitusvaiheessa. Ne eivät ole koskaan lähteneet mun päästä normaalisti irti vaan ovat usein takertuneet hiuksiini kiinni ja on vaadittu useita pesuja jotta teipin jämät on saatu irroitettua.

Mulla ilmeisesti on jotenkin outo hius (karhea ja luonnonkiharaan taipuva) joka saa teippipidennykset takertumaan hiuksiini kuin iilimadot. Poisto-operaatiot on usein ollut yhtä itkua ja hammastenkiristelyä kun niitä lähmäisiä teippitukkoja on irroiteltu mun hiuksista. Ne eivät vaan koskaan lähde siististi teippihiuksen mukana. Itse pidennys kyllä irtoaa, mutta teippi jää takertuneena mun omaan hiukseen kiinni eikä irtoa hiuspidennyksen kanssa samaan aikaan.

Paras teippi hiuspidennyksiin

Näiden kuuden vuoden aikana olen käyttänyt muutamia eri teippejä pidennyksieni kanssa ja ongelma on aina ollut aika sama. On luvattu että tämä ja tämä on paras teippi hiuspidennyksiin ja varmasti ne onkin niille kehujille toimineet kun ovat niitä käyttäneet. Vaan ei vaan mulla! Niitä ns. parempiakin teippejä on tullut kokeiltua, mutta silti jokainen teippi on jäänyt mun hiukseen kuin purkka. Niitä lähmäkasoja on ollut enemmän tai vähemmän kunnes pääsin kokeilemaan Nextension teippiä ensimmäistä kertaa. Halleluja!

Nextension teippiä mainostetaankin seuraavilla sanoilla:

”Ovatko aikaisemmat pidennysteippisi irronneet ennen aikojaan tai poistaminen ollut tuskaisen liimaista näpräystä? Siltä se ainakin meistä aikaisemmin tuntui ja kaikki huollot ei todellakaan mennyt suunnitelmien mukaan.”

Kyllästyimme tähän sirkukseen ja aloimme todella etsimään laadukasta teippiä, joka pysyy hyvin mutta lähtee helposti irti. Kävimme läpi monet erilaiset teipit ja vaikka taustallamme onkin kymmeniä vuosia alan parhaimpien ihmisten kanssa niin homma ei ollut helppoa. Saimme pitkän ja hartaan etsimisen jälkeen käsiimme vihdoin hyvän ellei jopa loistavan teipin! Pyöritimme testikäytössä useat pidennykset ja olimme tyytyväisiä ja parhaan testituloksen antoivat itse käyttäjät!

Nextension-kiinnitysteippi on oikeasti ainutlaatuinen ja tarkoin teippipidennyskäyttöön suunniteltu kiinnitysteippi, soveltuu erilaisten teippipidennysten kiinnittämiseen. Teipillä on erinomaiset käyttöominaisuudet: Hiustenpidenyksesi pysyvät huoletta käytössä, teippi pysyy siistinä eikä tahraa irrotettaessa. Kiinnitysteippi irtoaa helposti ja nopeasti! Saat tehtyä todella paljon mukavammin teippipidenyksesi huollot!”

Tässä on ensimmäinen teippi joka oikeasti irtoaa siististi teippipidennyksen huollon yhteydessä myös mun kokemuksella, eli eipä ole mitään puppua tämä mainospuhe!

Ihana muutos siihen ainaiseen taisteluun!

Aloittaessani yhteistyön Nextension hiuspidennyksistä sain myös hiuspidennysten hoitotuotteita itselleni sekä teippiä huoltoja varten, sillä kampaajaystäväni ovat huollon aina suorittaneet. Olimme porukalla jo ensimmäisen huollon aikana täysin äimän käkenä siitä, ettei hiuspidennyksiin tarkoitettua Nextension poistoainetta tarvinut lotrata litrakaupalla päähäni, vaan teipit irtosivat todella siististi pidennyshiuksen mukana jopa ilman poistoainetta. Tähän varmasti osasyynä oli hieman liian pitkäksi venähtänyt huoltoväli jolloin teipit olivat jo kuivuneet, mutta eivät ne myöskään irtoilleet käytössä ja harjatessa. Pitoa oli kun piti ja sitten kun oli aika luopua niin irtosivat erittäin näppärästi.

Käsi sydämellä voinkin nyt kehua että tämä Nextension merkin teippi on ehdottomasti paras teippi hiuspidennyksiin ainakin jos sulla on ollut ongelmaa teipin irtoamisessa omasta hiuksesta. Muutaman huollon kokemuksella voin vilpittömästi tätä suositella. Ihanaa ettei tarvinut enää kamman kanssa riehua ja vanttuutella tukkaa hulluna että saa limaiset teippiklöntit irti hiuksista.

Koko Nextensionin valikoiman pääset tsekkaamaan suoraan tästä!

LUE MYÖS JUTTU VAALEISTA HIUSPIDENNYKSISTÄNI TÄÄLTÄ!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Kaupallinen yhteistyö: Hiusextra Heinilä / Nextension

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *