Hae
Queen of Eve

Blogijulkkis, turha julkkis vai ihan oikee julkkis?

En ole vielä ehtinytkään asiasta blogin puolella puhua, mutta nyt kun juuri luin ja tarkastin läpi yhden kirjoituksen mikä koskee minua tuli mieleeni tännekin mainita. Olen mukana eräässä kirjaprojektissa ja yhtenä kyseisen kirjan päähahmoista, mulle tälläinen on ihan ennenkuulumatonta, ja samalla aika jännittävää! Kirjan julkistustilaisuus medialle on joskus vuoden 2016 alussa (oletettavasti heti tammikuussa) joten en voi siitä sen kummempia vielä kertoa, mutta osallistumiseni kirjaprojektiin on luvallista mainita joten ajattelin teillekin tästä huikata.


Ehkä musta tulee ensi vuonna todellinen julkkis joka kiertelee VIP-tilaisuuksissa ja ympäri Suomea esiintymässä? Vierailen talkshow-ohjelmissa, radiossa ja pintaliitotapahtumissa, kissanristiäisistä puhumattakaan… Aika villiä! (Ja hyvin korkealentoisia kuvitelmia, mutta eihän sitä koskaan tiedä mitä nämä jutut poikivat, haha…) Palaan asiaan tarkemmin sitten kun kirjan julkaisu ym. on ajankohtaista ja minulla on lupa siitä enemmän kertoa, mutta jo tästä voinee päätellä että jotain muutoksen tuulia on puhaltamassa minunkin elämässäni ensi vuonna.

Oli miten oli ja jos ei muuta niin onhan se aika hienoa olla mukana jossain kirjaprojektissa. Eli ei muuta kuin haastattelupyyntöjä ja median kiinnostusta odottelemaan, (mutta ei varmaan kannata pidättää hengitystä sitä odotellessa…) ;)

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

4 kommenttia

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Onnittelut, onhan tuo hienoa ja täällä ainakin mielenkiinto heräsi kuulemaan lisää :)

  2. Patu 'Health's Kitchen' kirjoitti:

    Vinkkasin sut sille kirjoittajalle <3 Oon myös mukana siinä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.