Hae
Queen of Eve

Laajentuneiden ihohuokosten hoito

Laajentuneiden ihohuokosten hoito

Laajentuneiden ihohuokosten hoito timanttimikrohionnalla oli mulla kokeilussa perjantaina. Menin ensimmäistä kertaa hoitoon toiveenani saada tälle paksulle, rasvaisuuteen taipuvalle sekaiholleni ja etenkin laajentuneille ihohuokosille jonkinlaista täsmähoitoa. Nyt kun ikää on alkanut tulemaan niin kunnolliset kauneushoidot kiinnostaa entistä enemmän ja jos olisin ollut fiksumpi, olisin varmasti käyttänyt näitä jo nuorempana ennaltaehkäisevästi…

Ihoa uudistava timanttimikrohionta oli Offerillan kautta 53% alennuksessa ja 45min kestoisen ensimmäisen kerran hoidon sai edullisella 39 eurolla. Timanttimikrohionta tehtiin Kalevankadulla sijaitsevassa Adore Beautyhttps://www.facebook.com/adoremakeupartist/ kauneushoitolassa jossa Tiina hoiti kasvoni uuteen uskoon.

Valitsin kasvohoidoksi juuri timanttimikrohionnan koska se auttaa moniin erilaisiin iho-ongelmiin, kuten epäpuhtauksiin ja tukkeumiin ja niitähän minulla varmasti on. Sen tarkoitus on auttaa ihon sameuteen, pigmenttiläiskiin, pintaryppyihin sekä laajentuneisiin huokosiin ja pinnallisiin aknearpiin.

Hoito oli täysin kivuton eikä vaadi toipumisaikaa, tosin aurinkoa tulee vältellä kahden viikon ajan. Tuosta auringosta tuskin on ongelmaa tässä Suomen syksyssä, köh köh…

Laajentuneiden ihohuokosten hoito timanttimikrohionnalla tehtiin minulle ClinicCaren tuotteita hyödyntäen, joka on ammattikäyttöön suunniteltu sarja. Hoitoon sisältyi alkupuhdistus, hoitoa tehostava kuorinta kuorintavoiteella, timanttimikrohionta, naamio sekä hoitovoiteet. Hoitoalueena oli kasvot ja kaula ja oli tosi mukavaa vaan makoilla hemmoteltavana. Mä itseasiassa meinasin hetkeksi nukahtaa.

Aiemmin olenkin kirjoitellut kotihoidosta oman ihotyyppini mukaan postauksessa Mustapäät, laajentuneet ihohuokoset, rasvainen sekaiho joka kannattaakin tsekata mikäli omistat samanlaisen ihotyypin!

Itse hoito tuntui aika mukavalle, jopa kutittavalta paikka paikoin. Joidenkin mielestä tunne voi olla hieman raapiva eikä tätä suositellakaan erityisen herkälle iholle, mutta oma nahkani on varmaan aika paksu ja kestää hyvin käsittelyä.

Timanttimikrohionnan luvataan uudistavan ihoa paremmin kuin mikään muu toimenpide ilman kirurgin veistä ja omasta mielestäni ero oli nähtävissä jo ensimmäisen kerran jälkeen, mutta varmasti vaatii ehdottomasti vielä muutaman käynnin. Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoitona 4-10 kerran sarjoina, riippuen ihon ongelmista.

Timanttimikrohionta kannattaa valita hoitomuodoksi jos haluat jotain seuraavista

 • poistaa kuollutta, kuivaa ihosolukkoa
 • poistaa epätasaisuuksia
 • poistaa epäpuhtauksia, mustapäitä ja talia, sekä hoitaa aknea
 • madaltaa juonteita
 • vaalentaa ei-toivottuja pigmenttimuutoksia
 • poistaa arpikudosta
 • madaltaa aknearpia
 • silottaa suurentuneita huokosia
 • tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä
 • uudistaa ja kiinteyttää ihoa
 • hoitaa vartalon ihoa
 • elävöittää ja kirkastaa auringon vaurioittamaa ihoa
 • piristää elottoman ja väsyneen näköistä ihoa

Mulla on antaa teille tarjous myös tuon Offerillan yksittäisen käyntikerran lisäksi, eli syksyn tarjouksena tutustumiskäynti 1 hoitokerta 45min, 35e (norm. 75e) ja saatte myös edulliset sarjahoitopaketit 3 x 50e, 6 x 45e!

Varaa aika kätevästi netistä https://timma.fi/adorebeauty 0456685770 / Tiina

 

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *