Hae
Queen of Eve

Syyskuun LivBox

20150918_163146_resized20150918_163217_resized20150918_163325_resized20150918_163400_resized
Syyskuun LivBox oli kokonaisuudessaan tosi kiva. Mä oon nyt muuttanut ajatusmaailmaani niin että kaikki on pelkkää plussaa, ja jos en jostain tykkää niin pistän kiertoon, myyn tai jotain. Ei se maailmaa kaada vaikkei joka paketti osuisi ihan nappiin.

Nyt kuitenkin pari viimeistä LivBoxia tämän uuden tilauskauteni startatessa on ollut tosi kivoja, ja niin oli tämä syyskuun boksikin. On jotenkin kutkuttavaa kun kuun alussa saa aina tämän kivan yllätyksen, ja sitä ihan innoissaan menee hakemaan lähetystä pakettiautomaatista ja kiiruhtaa kotiin avaamaan pakettia. Tuntuu kuin olisi syntymäpäivä joka kuukausi :)

Tästä syyskuun LivBoxista paljastui seuraavat jutut:

20150918_163429_resized
Oikeastaan kaikki mulle mieluisia, tosin mustiksi värjättyihin ja mustalla kynällä vahvistamiini kulmiin en tuota Lumenen vaaleanruskeaa kulmavahaa tarvi, joten ehkäpä arvon sen vaikka blogin lukijoille myöhemmin tai jotain muuta kivaa. Näistä joistain LivBoxeista kun väkisinkin on jäänyt jotain ylijäämää multa käyttämättä, niin ehkä voisin tehdä teille jonkun ”EveBox” kokoelman, ei varmaan ihan huono idea?

20150918_163750_resized
Tämä Maria Nilan hiusnaamio oli aika ihana juttu, ja yllätyksekseni tätä ei laitetakaan viimeiseksi vaan shampoon ja hoitoaineen välissä! Tämän aion ottaa ihan kohtapuoliin käyttöön, oli tosi kiva tuoksu ja kaunis purkkikin.

20150918_163843_resized
Dermalogican silmänympärysvoide oli myös tervetullut, eikä mulla ole koskaan ollut yhtään tuotetta Dermalogicalta vaikka se taitaa olla tosi suosittu merkki, eikä todellakaan mistään halvimmasta päästä. Tämä on hyvä vaikka matkalle mukaan, ei tarvi ottaa mitään painavia lasipurkkeja.

20150918_163925_resized
Tätä mä ostin kerran lentokentältä, ja Clarinsin Beauty Balm on mielestäni tosi hyvä tuote. Tykkäsin kun vähän jotain tälläistä laadukkaampaakin oli mukana eikä vaan markettikosmetiikkaa.

20150918_164036_resized

Trindin kynsiä hoitava kynsienvahvistaja sopii mulle tosi hyvin, sillä en käytä enää rakenne- tai geelikynsiä ja olen mennyt omillani jo vuoden ellen kaksikin. Omat kynnet on ihan hyvässä kunnossa mutta aina voisivat olla paremmatkin, eli tämä tuote lähtee ehdottomasti käyttöön.

20150918_164108_resized
Carmexin huulirasvaa kehuu kaikki, mulle tää oli uusi tuttavuus. Testasin heti ja hyvälle tuntui. Sellainen apteekkimainen ja kunnolla hoitava, maistuva ja tuoksuva, vanhan kansan voide. Ei mikään tyttömäinen puna vaan ihan kunnon väritön huulivoide jota voi käyttää miehetkin.

20150918_164137_resized
Ja viimeisenä tämä Lumenen kulmien muotoiluvaha joka on tosi kiva, mutta ei mulle tarpeellinen juttu.

Tässä syyskuun LivBoxissa oli tosi paljon vaihtelua, enkä ole koskaan törmännyt niin moneen erilaiseen pakettiin. Kaverini esim. sai paketin jossa Dermalogican silmänympärysgeelin sijaan oli jauhemainen ihonkuorinta samalta valmistajalta, se itseasiassa olisi ollut ehkä enemmän mieleeni sillä juuri ostin Diorin silmänympärysvoiteen. Noh, kyllä tuollekin tulee käyttöä :) Lisäksi Maria Nilan hiusnaamion tilalla oli Cutrinin öljyhoito joka olisi passannut mulle myös vallan mainiosti, ja Clarinsin Beauty Balmin tilalla GlamGlown Thirstymud! Aika paljon siis vaihtelua tällä kertaa, mutta kaikki oikein kivoja tuotteita :)

Nyt taas saa pari viikkoa odotella ennen kuin pääsee lokakuun LivBoxin kimppuun. En millään malttaisi odottaa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *