Hae
Queen of Eve

Missä se hemmetin kevät viipyy?

Kevät? Itkupotkuvinkuraivareiden aika

Viikonloppuna sai taas nähdä kaikki mahdolliset sääilmiöt vesisateesta lumeen ja raekuuroihin, auringonpaistetta ja ukkosta unohtamatta. On todella vaikea käsittää että eletään huhtikuun viimeistä viikkoa, sillä musta me ollaan noin kuukausi jäljessä siitä millaista pitäisi olla kun on kevät.

Katselin puhelimeni kuvia läpi ja siis miettikää, nämä kuvat on otettu huhti-toukokuun vaihteessa, eli tästä hetkestä 1-2 viikon sisällä. Voitteko millään uskoa että tällaiset säät meitä odottaa?

+20 lämpötilat

Taitaa odottaa mua vain unelmissa. Mähän oon ihan täysin kesän lapsi ja vuoden parhaat kuukaudet ovat heinä ja elokuu. Mä haluaisin asua jossain semmoisessa maassa missä olisi tasaisesti se 30 astetta lämmintä aina. Saisi olla pilvistä ja sadetta välillä, tuulistakin, mutta se ei haittaisi kun aina voisi pukeutua vähiin vaatteisiin, olla tennareissa ja läpäreissä, ei sukkia eikä takkeja.

Joku jossain uhosi että vapuksi tulisi muka tuo parikymmentä astetta, mutta eiköhän sekin ehdi jo muuttua. Mä en usko siihen pätkääkään, pessimisti ei pety.

Töölönlahti heräilee

Viime vuoden keväällä näihin aikoihin me otettiin jo aurinkoa t-paitaisillaan Töölönlahden nurtsilla ja Ingrid ihmetteli elämänsä ensimmäistä kevättä. Eilen mä puolestani vedin kahden koiran kanssa lahtea ympäri varsin harmaassa ja ankeassa säässä, toppatakki päällä.

Voiko siitä muka luopua viikon tai kahden sisällä? Meillä on normaalisti talvivaatteet jo tässä vaiheessa varastoituna mutta tänä vuonna on toisin.

Ennemmin tai myöhemmin

Pakkohan sen on tulla. Ei aina voi olla näin kylmää ja ankeeta. Ehkä mä vaan pakkaan kaikki talvivaatteet vappuviikonloppuna pois ja menen väkisin sillä asenteella ettei ainakaan toukokuussa voi enää lunta sataa?

Ootatteko tekin jo kevättä yhtä kovalla innolla? Mua ainakin väsyttää tää pitkä talvi ja oon jo ihan valmis kesään!

House of Brandonilla on muuten menossa Mid Season Sale 23.4-1.5 välisenä aikana, ja paljon naisten sekä miesten muotia + laatukosmetiikkaa alennuksessa. Mikäli tykkäät esim. kynsilakoista, on essien kynsilakat -30% alennuksessa ja lähtee alle kympillä kipale!

House of Brandonin alennuksiin pääset shoppailemaan tästä*!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Yksi kommentti

  1. Virpi kirjoitti:

    Kevät keikkuen tulevi ;) Tosin itsekin olen jo epätoivoon vaipumassa. Oltiin viime viikko Espanjan lämmössä ja ajatuksissa oli miten Suomen kevät on poissaolomme aikana edennyt. Vaan ei ollut edennyt, pikemminkin ottanut takapakkia. Kentältä kotiin ajellessamme raekuuro kuorrutti tien. Ja sitten mitä nämä muut loman jälkeiset päivät ovat olleet. Ei tarvinne varmaan kertoa.
    Onneksi välillä aurinko pilkahtelee ja tokihan on valoisampaa mutta siihen ne ilon aiheet jäävätkin. Eiköhän kevät kuitenkin sieltä joskus suvaitse tulla :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.