Hae
Queen of Eve

Kosmetiikkaa kotoiluun

Kosmetiikkaa kotoiluun

Mulle tää marraskuu on ollut vähän vaihtelevalla fiiliksellä eteneviä päiviä, etenkin nyt kun vanhempani ovat olleet melkeen puolitoista kuukautta ulkomailla ja Minnakin koko loppukuun Tansaniassa. Kotona tuntuu välillä aika yksinäiseltä! Niinpä Jolie Box taas tulla tupsahti oikein sopivaan kohtaan, nimittäin juuri sellaiseen milloin kaipasin kaikkea ihanaa kosmetiikkaa kotoiluun. Haluan jotain kivaa ja tunnelmallista, sitä mitä nimitetään hyggeilyksi.

Jaloille ja kuiville ihoalueille

Ensimmäinen boksista käsiini osuva tuote oli tämä Naturativin balmi joka sopii jalkojen ja kuivien ihoalueiden (polvet, kyynerpäät) hoitoon. Ihana kinuskin, sitruunan ja vaniljan sekoitus tuoksui todella miellyttävälle. Kokeilin tätä tuotetta heti ja se kyllä toi välittömästi kosteutusta ja pehmeyttä mun kuiville kantapäille ja päkiöille.

Kasvoille hoitoöljyksi ja meikinpuhdistukseen

Toinen käsiini osunut tuote oli myös todella tervetullut uutuus, Weledan tuoksuton kasvoöljy jonka on tarkoitus rauhoittaa ihoa. Mä en ole koskaan käyttänyt kasvoöljyjä sillä ihoni on rasvainen sekaiho, mutta sehän ei oikeasti tarkoita sitä että ihoni ei kaipaisi kosteutusta, sillä sitä se juuri kaipaa. Talin eritys vähenee kun ihoa kosteuttaa riittävästi ja olenkin pyrkinyt tekemään sitä päivittäin ihotyypilleni sopivilla tuotteilla. Tämä kasvoöljy on kuitenkin todella hyvä silloin kun kasvoja kiristää, kutittaa ja punoittaa ja niinpä itse käytinkin tätä perusteellisen kasvohoidon jälkeen. Ja hei, tuntui muuten todella ihanalta iholla! Tätä tuotetta voi käyttää myöskin meikinpuhdistukseen!

Kasvovesi viimeistelyyn

Kolmantena boksista pomppasi lisää ihonhoitotuotteita, nimittäin Patykan hoitava kasvovesi. Tässä kasvovedessä on anti-aging ominaisuus ja se siloittaa, pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Kasvovedessä on monipuolisesti ihoa hoitavia ainesosia: Aloe Vera rauhoittaa, hyaluronihappo sitoo kosteutta ja Biosaccharide Gum-1 prebiootti vähentää ärsytystä. Lista vain jatkuu vaikuttavien ainesosien kohdalla mutta uskon että u got the point.

Hiuksille

Neal’s Yard Remedies merkin syväkosteuttava hoitoaine olikin seuraava kosketukseni boksissa ja voi mikä nappivalinta! Tämä tuote onkin Jolien myydyimpiä hiustenhoitotuotteita ja ihan ehdoton suosikki monelle, sillä kyseessä on hoitoaine joka sopii kaikille hiustyypeille mutta sitä suositellaan erityisesti kuiville, vaurioituneille ja värjätyille hiuksille, eli sellaisille kuin omani ovat nyt. Tämä lähtee heti käyttöön korkein odotuksin.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä oli mukana myöskin Cimen päivä-, ja yökäyttöön sopivasta voiteesta näyte. Tämä on suojaava ja ravitseva hoitovoide jonka hellävarainen koostumus sopii loistavasti myös herkemmälle iholle.

Pienestä ihminen voikin olla onnellinen kun saa uutta kosmetiikkaa kotoiluun. Nämä kyllä piristivät heti marraskuista meininkiä!

 

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *