Hae
Queen of Eve

Melkein 50 vuoden ikäero

dav

Mä olen joissain asioissa ehkä hieman eriskummallinen tapaus ja tiedän sen. Ihan kaikkea minusta ei voisi arvata etukäteen ja moni asia jää pimentoon vaikka blogiinkin aika paljon kirjoitan. Minusta tehdään toisinaan helposti olettamuksia ja olen joskus saanut lukijoilta palautetta siitä kuinka minua on luultu pinnalliseksi, kovaksi ja kylmäksi ihmiseksi vaikka pääsääntöisesti olen ihan kaikkea muuta.

Tiedän että toisinaan voin olla kylmäkiskoisen ja tiukan oloinen matami joka mustavalkoisesti tuomitsee asioita ja toitottaa jotain omaa totuuttaan, mutta suurimmaksi osaksi miellän itseni hyvin empaattiseksi, lämpimäksi ja hyväsydämiseksi ihmiseksi jossa on jonkinlainen herkkyys mitä ei ehkä ensin näe. Yksi herkkyyksistäni on rakkaus koiriin ja tarve auttaa heikompia ja yksinäisiä sekä vanhuksia, ja olenkin mm. Helsinki Missiolla tukemassa heidän toimintaansa.

dav

Ingridin kautta olen viimeisen puolen vuoden aikana tutustunut monenlaisiin ihmisiin naapurustossani, sellaisiin keitä olen korkeintaan tervehtinyt aiemmin jos sitäkään. Olen viettänyt paljon aikaa puistoissa istuen penkeillä ja jutellen elämästä. Tutustuen muiden koiriin ja heidän omistajiinsa. Elämäntarinoita olen kuullut jo monenlaisia, ihan niin kuin lapsena. Tälläistä minun elämäni oli jo pienenä. Siellä minä kerrostalon ainoana lapsena ja perheen ainokaisena istuin usein eläkkeellä olevien mummojen ja pappojen kanssa kuunnellen heidän kertomuksiaan ja kysellen maailmasta ja sen sadoista ihmeellisyyksistä. Vanhusten seura oli jo lapsena mielenkiintoista ja opetti elämästä paljon. Heillä oli jokaisella oma tarinansa.

Viikonloppuna vietimme yhden vanhemman ystäväni Ullan 84-vuotis syntymäpäiviä. Me voidaan puhua mistä vaan ja Ulla on ihana. Mikään aihe ei ole kielletty ja melkein 50 vuoden ikäerollakin meillä todellakin on paljon juteltavaa, ja voi mikä huumorintaju voi vanhemmalla naisella ollakaan! Olen todella kiitollinen että mun elämään kuuluu muitakin kuin nuoria ja ikäisiäni ihmisiä, ja nautin paljon itseäni reilusti vanhempien ihmisten seurasta.

Olenko ainoa laatuaan vai onko teilläkin vanhempia ystäviä? Onko ikäerolla merkitystä ystävyyssuhteissa?

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

8 kommenttia

 1. eija kirjoitti:

  Huippua! Ihana lukea tällainen postaus :)

 2. Rausku kirjoitti:

  Ihana kirjoitus. Itselläni on ystäviä yli ikärajojen. Tärkein iäkkäämpi ystävä taitaa kuitenkin olla äitini äiti eli mummini. Ikää on nyt mittarissa 71 vuotta ja meillä ei ikinä ole tylsää. Aina keksitään tekemistä ja keskustelut liikkuvat niin pinnallisista aiheista rivoihin vitseihin ja välillä sukelletaan todella syviin vesiin. Parasta on välillä vain kuunnella!

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Vanhemmilla ihmisillä on usein tosi hauskoja ja mielenkiintoisia juttuja, ja yllättävää kyllä: He eivät välttämättä ole mieleltään niin vanhoja kuin mitä näyttävät. Ennakkoluulottomasti suosittelisin kyllä kaikkia tutustumaan myös vanhempiin ihmisiin, heissä on ihan samanlaisia kuin meissä nuoremmissa, ja jokainen on oma persoonansa.

 3. Terttuli kirjoitti:

  voi vitsi miten hyvä fiilis tuli tästä! <3

 4. Heli kirjoitti:

  <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *