Hae
Queen of Eve

Aika uusia alusvaatevarastoa? Halle Berryn alusvaatemallisto nyt Elloksella!

*) Postaus sisältää Affiliate-linkkejä sekä tarjouskoodin Ellokselle

Olen näin vapaapäivän kunniaksi pessyt kolme koneellista pyykkiä ja siivoillut vaatekaappejani ja alusvaatelaatikoita. Siinä yhteydessä on paljastunut karu totuus: Liikaa jo muotonsa menettäneitä ja lököttäviä alushousuja joista kuminauhat alkavat rispaantua ja repsottaa, ja parhaat päivänsä nähneitä rintaliivejä joiden olkaimet eivät ole enää siinä kunnossa kuin pitäisi. Näin mulle aina käy, ostan kauhean kasan kerralla, käytän aikani ja sitten vanhat pois ja uutta tilalle. Nyt näköjään olisi aika taas hankkia uusia alusvaatteita ihan urakalla sillä alusvaatteideni kunto ei ole kauhean mairitteleva, niin noloa kuin se onkin tunnustaa…

Mä tykkään itse monenlaisista alusvaatteista ja mielestäni niilläkin on käyttötarkoituksensa. On yksinkertaista ja pelkistettyä arkeen ja kotona oleiluun, treenaamiseen ja ulkoiluun eri materiaaleja ja sporttihenkeä, ja sitten… niin, niitäkin alusvaatteita jotka saavat tuntemaan olon kauniiksi ja seksikkääksi, sellaisia mitä pitäisi varmaan käyttää joka päivä muttei vaan raaski, ja mitäs luksusta se enää olisikaan jos kaikki päivät olisi yhtä pitsiä ja irtotimantteja?

Selailin Elloksen sivuja sillä alunperin oli tarkoitus katsella kaikkia kodin juttuja, sisustusta ja sen sellaista, mutta koska alusvaatevarastoni kriittinen tilanne paljastui juuri äskettäin, hyppäsin myös Elloksen alusvaateosastolle ja ooh mitä ihania juttuja siellä onkaan!

Eksklusiivinen Halle Berryn Scandale -alusvaatemallisto on saapunut!

picisto-20151105100336-343054
Mä ihastuin tähän kokoelmaan ihan todella! Kauniita ja sensuelleja alusvaatteita ja aika laaja skaala myös kokojen puolesta. Rintaliiveissä löytyy 70A-85E väliltä ja alushousuissa 34-52, eli aika monenlaiselle vartalolle. Mä käytän itse tällä hetkellä rintaliiveissä kokoa 90F mutta uskon että jossain vaiheessa voisin ehkä survoa itseni 85E kokoon (joskus on mahtunut tietyissä liivimaleissa), jos tästä saisi hieman silavaa karsittua ja selkäläskejä siivutettua. Alushousuista kyllä koot riittää, joten ehkä muutamat kauniit lähtee sieltä mukaan nyt näin ensihätään :)

Alla kolme esimerkkiä mun suosikeista! Scandale-mallistoon pääset klikkaamalla tästä!


Sovitatteko te muuten alusvaatteita vai uskallatteko tilata nettikaupasta? Mä en sovita enää ikinä sillä vihaan sitä sovituskopissa hikoilua ja rinnat paljaana heilumista ja uusien liivien ähertämistä päälle. Ostan alusvaatteista suurimman osan ihan mutu-fiiliksellä koska kun käytän samoja mallistoja (mm. Ellos, Seppälä, Lindex, KappAhl, Cubus) niin tiedän jo silmämääräisesti onko rintaliivit sopivia vai ei, ja nykyään uskallan tilata todella hyvin myös nettikaupoista. Aniharvoin tulee hutiostosta, ja mun mielestä alusvaatteiden shoppailu on helppoa, mutta itse kyllä toivoisin enemmän isoihin rintaliivikokoihin kauneutta ja seksikkyyttä sillä usein ne meinaa olla aika mammamaisia kun mennään yli D-kuppikoon.

Myös Ellos Collectionilla on edullisia alusvaatteita, mun suosikkeja mm. nämä kolme!

Tässä vielä alennuskoodit Ellokselle jotka ovat voimassa loppuviikon!

-40% tilauksesi kalleimmasta tuotteesta
Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 8.11.2015 asti.
Koodi: 325737

-25% päällysvaatteista ja kengistä
Alennus koskee normaalihintaisia päällysvaatteita ja kenkiä, myös tuotemerkkejä. Alennus on voimassa 8.11.2015 asti, ja sen voi käyttää vain kerran.
Koodi: 325419

Elloksen nettikauppaan TÄSTÄ!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *