Hae
Queen of Eve

Mulla on tarve muutokseen

Hupsista heijakkaa. Sain taas sellaisen kohtauksen. Sen mikä muhun iskee aina pari kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin mutta nyt astetta kovemmin niin kuin joka toinen vuosi. Mä en jaksa kauaa samaa sisustusta katsella ja täällä asunnossa on jo useampaan kertaan muuteltu kaikkea: on vaihdettua erilaisia taljoja lattialle vaaleasta mustaan, ja tyynynpäällisiä sekä torkkupeitteitä venkslattu moneen kertaan aina vuodenajan mukaan, mutta nyt, nyt tuli se stoppi ja viime viikolla tuntui etten voi katsella enää hetkeäkään entisiä nojatuoleja. Argh!

Niinpä sitten tomerana aloin huseeraamaan ja lopputulos on se että nahkasohva ja nahkarahit siirtyvät Minnan isoon makuuhuoneeseen ja hänen vanha sohvansa lähtee jonnekin parempaan kotiin. Nojatuolit ja musta taljani lähti myyntiin ja toivottavasti löytävät jonkun joka heistä tykkää, ja mä ostaa pamautin perjantaina uudet sohvat ja ne jo tänään sunnuntaita tuotiin meille kotiin. Tadaa!

Ikean mustanharmaat Ektorpit on saapuneet

Ikean mustanharmaat Ektorpit on saapuneet ja noin suurinpiirtein saatu kannettua uusille paikoilleen

Sohvat paikoillaan, sohvatyynyjä, uutta mattoa, valaisinta ym vailla

Sohvat paikoillaan, tyynyjä, uutta mattoa, valaisinta ym vailla, pienestä muutoksesta lähtee ja muuttuu koko sisustus!

Normaalisti olen hyvin modernin ja laatikkomaisen sohvan ystävä ja sellaiset kulmasohvat ja divaanit on mun juttuja, mutta nyt kun asuu tälläisessä Töölöläispalatsissa joka on 100 vuotta vanha ja hieman eri henkinen koko asunto, en koe että sitä supermodernia linjaa voi ihan samanlailla noudattaa. Niinpä päädyin ostamaan kaksi kolmenistuttavaa mustanharmaalla kankaalla olevaa Ektorp-sohvaa joissa on hyvin perinteinen ja klassinen muotoilu, ja nyt ehkä voin toteuttaa myös ensimmäisen kokeiluni ja unelmani valkoisista sohvista, näihin kun saa sellaisia pestäviä irtopäällisiä.

Olohuoneen ensimmäiset tavarat muuttopäivänä

Olohuone muuttopäivänä ekana versionaan, lasipöytä puuttuu kuvasta. Uutena hankintana nahkasohva ja tuolit.

Mulla aina tulee näitä kohtauksia tosiaan, ja nyt on kohtauksen kohteena olohuone. Elloksen alennuksia kolusin kovasti koska tänään sunnuntaina on viimeinen tilaisuus saada vielä 50% pois jo alennetuista tuotteista, eli ALE-hinnan kamat saa koodilla  puoleen hintaan. Viimeisiä viedään, ja voin tunnustaa että pari ostosta kävin sieltä napsimassa, ja tein ihan jumalattoman hyvät löydöt. Paljastan myöhemmin mitä tuli hankittua mutta kuten jo mainitsinkin niin olohuone tarvii maalia seiniin, maton lattialle ja sisustustyynyjä sohville (ja ylläri että kaikkeen näistä löytyy vastaus Ellokselta).

ellosmaalitjaseinatarrat Ellosvalaisimet
*) Seuraa mainos ja Affiliate-linkit sekä alennuskoodit Ellokselle

50% alennusta ALE-tilauksesta! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen ALE-valikoimasta. Alennus koskee alehintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja (punaiset hinnat). Alennus on voimassa 6.3.2016 asti. 

Alennuskoodi 335712 ja shoppaamaan pääset TÄSTÄ!

Mikäli aletuotteista ei mieluista löydy, niin uskomaton tuuri on siinä että tänään poikkeuksellisesti myös huonekaluista saa 20% alennusta! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisustustarvikkeita, sisävalaisimia, tapetteja, mattoja ja huonekaluja. Alennus on voimassa 6.3.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran.

Alennuskoodi 335426 ja shoppaamaan pääset TÄSTÄ!

30% alennusta tilauksesi kalleimmasta tuotteesta! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja.

Alennuskoodi 335403 ja shoppaamaan pääset TÄSTÄ!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

5 kommenttia

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Sisustusvimma täälläkinja sormet oikein syhyää mun kuntoilu-/työhuoneen suhteen, johon mulla on päässäni jo kivat idikset :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *