Hae
Queen of Eve

Kikkelikuvat? Missä ne viipyy?

Kikkelikuvat? Niin, kysyn vaan? Missä ne viipyy?

Tämä on kysymys, ei pyyntö niiden lähettämiseen.

Aloin miettimään tässä pari päivää sitten että mun parasta ennen päiväys on tainnut jo mennä. Suorastaan haikeana muistelin aikoja kun monista eri yhteyksistä tunkia miehiä ovista ja ikkunoista tarjolle. No, ehkä hieman liioiteltua mutta tajuatte pointin. Etenkin netissä on helppo lähestyä eri kanavia pitkin ja mä olen aikanani saanut huomattavasti enemmän yhteydenottoja kuin nykyään.

Katselin silmieni alusia. Mulla ei ole vielä yhtään ryppyä, mutta mietin että onko mulla ollut sellaiset juonteet aina silmien alla vai onko ne vasta nyt ilmestyneet? Mun Diorin silmänympärysgeeli on unohtunut vähälle käytölle ja iho silmien alta tuntuu kuivalle ja ohuelle, kuin silkkipaperille. Piru vie että pelottaa.

Mistä jään paitsi?

Selasin kuvia viimeiseltä viideltä vuodelta kun olen asunut Helsingissä. Mä olin ihan hyvännäköinen vuonna 2012. Silloin menin helposti alle kolmekymppisestä, ja parhaimmillaan osa luuli minun olevan noin 23-25 vuotias. Nyt tilanne on toinen, ja hyvä että näytän päivääkään alle nelikymppiseltä, ainakaan omasta mielestä!

Mutta niin, mennään asiaan.

Olen lueskellut monien naisten valitusta siitä kuinka paljon he saavat Instagramissa yksityisviestejä ja sama homma Snapchatissa. Heitä lähestytään toistuvasti kuvilla siitä itsestään, siis ihan kikkelikuvilla! Mitä ihmettä? Kysyn vaan, mihin ne mulle osoitetut kikkelikuvat on kadonneet? Onko ne hukkuneet matkalla bittiavaruuteen, vai voiko olla totta ettei minulle kukaan sellaisia lähettele?

Mietin että mistä se oikein johtuu? Noh, nämä ketkä niitä saavat ovat aikalailla poikkeuksetta nuoria (alle kolmekymppisiä) ja kauniita hoikkia naisia (suurimmaksi osaksi fitnesspiireistä), joten se voisi selittää. Minä kun olen reilusti yli kolmekymppinen, lähemmäs nelikymppinen ylipainoinen mamma. Mutta toisaalta, niin ne sanoo että reikä se on rinkelilläkin, yli kolmikymppiset naiset ovat enemmän sinut itsensä kanssa ja löytäneet seksuaalisuutensa, maturet ja milffit rulettaa ja mitäs vielä? Ehkä ei niin korea olisi jopa hieman epätoivoinen ja saanti olisi varmempaa? Rumassa repussa on parhaat eväät.

Pärjäänkö ilman kikkelikuvia?

Kyllä ne vuodet vaan tekee tehtävänsä, eikä turvonnut look pöhönaamassa saati mummoutunut tyyli paljoa auta. Väitän kuitenkin että suurin syy kikkeliviestin puuttumiselle on muikistelun väheneminen iän myötä (duckfacet tuntui vetoavan miehiin paremmin), sekä rintojen hienovaraisempi esittely (eli ei aina tissit tiskissä) ovat avainasemassa tässä asiassa.

Mitä enemmän kuvissa on paljasta pintaa, leikkimielistä flirttiä tai jotain muuta seksuaalisviritteistä, on loogista että niitä kalasteluyrityksiä voi sadella. Mutta hei hetkonen, miksei niitä kikkelikuvia alkanut sadella kun tein postauksen yli sadasta kilosta naiseutta? Siellä vähän vilahti. Ehkä se oli se ”yli sata kiloa” kohta. Kai se on vaan väistyttävä nuorempien tieltä ja todettava että mun kikkelikuvien ajat on ohitettu aikapäiviä sitten.

Ja kiitos jo kaikille ketkä säälistä ajattelivat lähettää. Pärjään ihan hyvin ilman vaikka vähän katkera olenkin ;)

Btw, kikkelikuviakin varmempi asia on se, että Ellokselta* saa paljousalennusta ihan rankalla kädellä, ja kun tilaa niin ainakin varmasti saa just sitä mitä tilaa ;)

20, 30 tai 40 EUR alennusta tilauksestasi kun shoppailet täältä*, alennuskoodi 355727

Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 20 euron alennus koskee vähintään 80 euron tilausta, 30 euron alennus vähintään 120 euron alennusta ja 40 euron alennus vähintään 160 euron tilausta. Alennus on voimassa 17.4.2017 asti.

Shoppailemaan pääset täältä*

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

9 kommenttia

 1. Taru kirjoitti:

  Hahah. :DDD Mun mielestä sä näytät tosi nuorelta, mulla on varmaan enemmän ryppyjä vaikka oon 25! :D Huonot geenit. :D Kikkelikuvia en ole saanut enkä kyllä kaipaakaan. xD

 2. Salde kirjoitti:

  On tää sun blogi vaan niin parasta luettavaa!! :DD Etkä muuten näytä yhtään 3kymppiseltä!

 3. Soso kirjoitti:

  Ihan tiedoksi, että miehiä ei duck facet innosta. Lähinnä näyttää naurettavalta. Törröhuulivillitys on mennyt ihan naurettavaksi. Mihin on kadonnut nuoren naisen kyky hymyillä luonnollisesti? Ei ne kikkelikuvat oikeasti ole tavoittelemisen arvoisia.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Joitain miehiä innostaa, joitain ei. Ihan sama kuin isot rinnat, iso takapuoli jne. Ei oo kaikkien juttu. Jotkut tykkää myös raskaasta meikistä ja jotkut luonnollisemmasta lookista. Pointti tossa oli lähinnä että duckface-ilmeillä miehet osoitti enemmän kiinnostusta, kai se huulien turpeus ja flirtti teki joillekin mielleyhtymiä jostain muusta. Miehiäkin on joka lähtöön.

   Siinä oon samaa mieltä että luonnollinen hymy on paras. Yleisestikin hymyilevä ihminen on miellyttävää katseltavaa. Kikkelikuvat ois ihan jees, vaikka silkan komiikan takia.

 4. "Rouvi" santakasa kirjoitti:

  Minulla on paljon ottamattomia kikkelikuvia arkistossa odottamassa, mutta en ole varma pitäisikö ne lähettää metsälehdessä suuren koon vuoksi vai annanko ammattilaisten ahmaista ne paperiteollisuuden vastuuttomaan kitaan kierrättämään ne sanaisen arkkuni käärinpaperiksi ! :)))

 5. M kirjoitti:

  Itseasiassa minä olen luullut sinua blogikuviesi perusteella ehkä 28-30 vuotiaaksi :D.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.