Hae
Queen of Eve

Terveys ja bikinikunto

IMG_20160816_151741_resized_20160905_034205972

Nyt se kesä on loppu kun ollaan selvästi jo syyskuun puolella, ja päivälämpötilatkin parhaimmillaan pääsevät sinne pariinkymmeneen asteeseen, joten bikinikelit ovat ainakin Suomen osalta ohi. Kesäkunto oli tänä vuonna, noh, siis rannalla ne hylkeetkin makaa, enkä mä ainakaan antanut ylipainoni häiritä kesän kevyempää pukeutumista tai uimapuvussa ja jopa bikineissä esiintymistä. Niin Kanariansaarilla kuin Kyproksellakin hilluin kaiken kansan nähden hyvin paljastavissa asuissa, siitäkin huolimatta etten ole saavuttanut mitään yleisesti ihailtavaa bikinikroppaa. Mun periaate oli että bikinit + kroppa = bikinikroppa!

Siitäkin huolimatta ettei kiloni häiritse minua ylenpalttisesti ja täysin pukeutumistani tai elämääni rajoittavasti, häiritsee ne ylikilot kuitenkin jonkun verran. Fakta on että haluaisin olla hoikempi, ja ennen kaikkea haluaisin olla terveempi. Ulkonäköäkin tärkeämpää mulle on oma terveyteni, ja vaikkei selluliittiset jättireidet ja takapuoli tai pömpöttävä alavatsa rajoita esim. esiintymistä rannalla ja uima-altaalla, niin väitän että kohoava verenpaine, yleinen ahdistuneisuus/huonovointisuus, huono fyysinen kunto ym rajoittavat kyllä.

Vaikka läskille antaisi siunauksen ja olisi sinut itsensä kanssa, en kuitenkaan voi antaa itselleni anteeksi sitä että ylimääräisillä kiloilla sitä houkuttelee kaikenlaisia sairauksia puoleensa, ja sen takia onkin vaan kertakaikkiaan ryhdistäydyttävä, ei tässä enää nuoria olla.

Sen mitä syömishäiriöklinikalla opin aion taas muistutella hitaasti mieleeni ja käydä oppeja uudelleen läpi. En palaa mustavalkoiseen on/off elämään ja aloita mitään rajua dieettiä, vaan pyrin parantamaan elämäntapojani hitaasti asia kerrallaan, ja liikkumaan enemmän, askel kerrallaan.

Tällä kertaa aion olla myös etukäteen viisas, ja aloitan mahdollisesta kesäkunnosta huolehtimisen ajoissa, jo edellisen kesän lopussa. Sitä ihanteellista kesäkuntoakaan tuskin kovin moni saavuttaa parissa kuukaudessa, joten myös tällaisille elämäntapamuutoksille on annettava aikaa.

Itseni tuntien tiedän etten hampaita kiristellen jaksa kauaa, joten nyt olenkin fiksusti etenemässä, kaikessa rauhassa ja ajan kanssa. Tämän syksyn ja talven aikana on siis luvassa paljon asiaa liittyen terveellisiin elämäntapoihin, itsekuriin, repsahtamisiin, ylipainon karistamiseen sekä myös ahmintahäiriöön liittyen.

Matka kohti terveempää minää alkakoon!

 

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.