Hae
Queen of Eve

Pari oivallusta deittailusta

Deittailusta on paljastunut mulle aika monia uusia asioita

Deittailusta on tullut opittua pari ihan uutta asiaa. Mä tässä sängyllä maatessani ja vapaapäivää viettäessäni päädyin miettimään mikä kaikkea oon oppinut, ja kuulkaa, ne on aika yllättäviä asioita. Kuten olen aiemmin kertonutkin, aktivoiduin jokin aika sitten ihmissuhderintamalla ja päätin ottaa härkää sarvista eli tehdä deittailusta taas osan mun elämää. Katselin tässä ajan kulukseni kattoon ja pohdin, että aika monet asiat deittailusta on mulle ihan uusia. Tää on ihan uusi maailma ja mä olen kohdannut jo paljon sellaisia asioita mitä en tiennyt toisista ihmisistä saati itsestäni. Koko ajan tulee jotain uutta.

Mä aktivoin niin Suomi24 treffit kuin Happy Pancaken ja Tinderin, päätin olla avoimena kaikille mahdollisuuksille joita näiden palveluiden parissa voi kohdata. Suomi24 treffit ja Happy Pancake ovat siitä hyviä palveluita, että siellä monet taustatiedot ovat jo valmiiksi rasti ruutuun menetelmällä tarjolla, joten ne ihan tärkeimmät asiat kuvien lisäksi tulee nopeasti nähtyä. Itselleni mm. toisen mahdollinen hengellisyys ja uskonnollisuus sekä vääränlainen poliittinen suuntautuminen olisivat dealbreakereita. Ne on hyvä bongata jo heti alussa. Harmikseni Tinderin profiiliin ei paljoa tekstiä mahdu, mutta olen yrittänyt puristaa sinnekin sen tärkeimmän. Silti se tuntuu aika mahdottomalta tehtävältä.

Miehet valittaa naisten pitkistä vaatimuslistoista

Mun vaatimuslista on aikoinaan ollut kilometrin pituinen enkä ole siinä joustanut. Nykyisin ei ole niin tarkkaa. Omat mielipiteet ovat muuttuneet joidenkin asioiden suhteen ja mua kiinnostaa nykyään elämässä monet jutut jotka eivät olleet tärkeitä esim. kymmenen tai viisitoista vuotta sitten. Jotkut arvot ja prioriteetit ovat kääntäneet häränpyllyä ja sen myötä kumppanin hankkiminen pitäisi olla helpompaa, vaan se ei ole! Kun itse luovuin pitkistä vaatimuslistoistani niin en tajunnut, että asiat joita en erikseen edellytä ja vaadi voivat puuttua toiselta osapuolelta. Ei siis ihmekään jos naisten vaatimuslistat ovat pitkiä: Niitä asioita on pakko vaatia jotka mieltää itselleen tärkeiksi.

Mä olen itse ilmoittanut etten tupakoi, mutten ole sanonut ettei vastapuoli saisi tupakoida koska en rajaa näin ketään pois. Sittemmin kuitenkin huomasin, etten todennäköisesti viihdykään tupakoitsijan seurassa. Se tupakan haju vaatteissa ja hengityksessä on asia jonka herkkänenäinen tupakoimaton ihminen vaan haistaa ja voi tehdä intiimistä kanssakäymisestä ongelmallista. Kieltääkö siis tupakoijat listaltaan kokonaan? Myös erään yllättävän mutta erittäin ongelmallisen asian bongasin omasta deittailusta: Erilaiset vuorokausirytmit. Pitääköhän mun jatkossa erikseen ilmoittaa seuranhakuilmoituksessa olevani aamun torkku ja illan virkku, jottei ne klo 18 jälkeen haukottelemaan alkavat ja klo 21 sänkyyn kömpivät (ja vastavuoroisesti aamu viideltä tai kuudelta tikkana ylhäällä hyppivät) tapaukset vastaa ilmoitukseeni? Onko laitettava ilmoitus, että valvothan myöhään tai vähintäänkin ”normaalisti” noin klo 23 asti sillä itse en käy nukkumaan ennen klo 24. Meillä usein nautitaan illallista vasta klo 21 aikaan joka on jollekin toiselle nukkumaanmenoaika.  Uskokaa pois, tuollaisesta tulee nopeasti todella iso ongelma vaikka joku voisi pitää sitä pilkun nysväämisenä.

miksiköhän ne vaatimuslistat ovat niin pitkiä?

Ne ovat ehkä siksi niin pitkiä, että ellei hae tarkasti tietyntyyppistä miestä, voi joutua kysymään myös seuraavat kysymykset: Pesethän kätesi aina sisälle tullessasi? Vaihdathan alusvaatteesi päivittäin? Käythän päivittäin suihkussa ja peset myös pakaravaosta? Harjaathan hampaasi vähintään aamuin ja illoin? Suostuthan ottamaan pastillin tai purkkaa jos sitä hienovaraisesti tarjoan kittaamasi kahvin, tupakan ja tuplavalkosipulipizzan jälkeen? Leikkaathan varpaankyntesi (en halua muuten nipottaa, mutta kun puuhun kiipijän jalkasi raastoivat aluslakanaan pitkän viilloin kuin olisin deittaillut itse Psykoa). Ethän piereskele hallitsemattomasti julkisilla paikoilla ja ravintolassa?

Näiden ja monen muun asian pitäisi olla itsestäänselvyys, mutta ne eivät ole. Miten ihmeessä deittailusta on tullut näin vaikeaa, ettei edes itsestäänselvyyksiä ole enää olemassa? Lisää juttuja deittailusta taas tuonnempana. Ei ole tämä nelikymppisen sinkkunaisen elämä ihan helpoimmasta päästä…

Muita juttuja mun deittailusta voit lukea esim. tästä: SUOMI 24 TREFFIT – ONKO TOIVOA? ja KRITEERIT MIESTEN SUHTEEN JA MISTÄ SUOSTUN JOUSTAMAAN?

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *