Hae
Queen of Eve

Marraskuun LivBox ja arvonta

Kuukauden ensimmäinen viikko on aina se odotetuin, sillä silloin saapuu LivBox! Viime vuonnahan mä koin karvaan pettymyksen kun tuntui että LivBox huononi loppuvuotta kohden ja odotin ehkä enemmän selektiivistä kosmetiikkaa enkä mitään markettituotteita, mutta nyt uusintakierroksella tämän syksyn aikana olen ollut tosi tyytyväinen ja ilahdun aina kun saan paketin.

En mä tiedä mitä turhamaisuutta tämäkin on ja naistenhömppää toki, mutta jotenkin niin ihanaa. Jännityksellä aina odotan ilmoitusta paketista ja sitten kiireellä Smartpostin pakettiautomaatista hakemaan ja avaamaan. Olen ottanut LivBoxin suhteen sellaisen asenteen että vaikkei kaikki olisikaan niin luksusta, niin ihan tavallisistakin merkeistä ja tuotteista voi tehdä tosi hyviä bongauksia, ja muutenkin tulee helpommin tämän kautta kokeiltua uutuuksia. Mulla onkin muutamia ihan ehdottomia suosikkeja kosmetiikassa jotka ovat tulleet tutuiksi vain ja ainoastaan LivBoxin kautta, joten kyllä tästä hyötynsä on.

Paketti on aina huomattavasti arvokkaampi kuin siitä maksamani hinta joten koskaanhan tässä ei voi ”häviölle” jäädä. Joskus kuitenkin voi olla että tuotteista tulee muutamia huteja tai minulle sopimattomia juttuja, mutta kuten sanonta kuuluu: toisen roska on toisen aarre. Niinpä tämän postin lopusta löytyy arvonta LivBox kosmetiikasta joka pakettien mukana on tullut, mutta joita en itselleni ole syystä tai toisesta ottanut käyttöön. Arvokas ja kunnon kosmetiikkasetti on siis luvassa jollekin onnekkaalle!

Mutta nyt ensin tsekataan marraskuun boxin sisältö hieman tarkemmin.

RFSU Sense Me Caring Massage Glide 7,95 € / 150 ml

Sense Me -tuotesarjan tuotteet johdattelevat aistikkaaseen seikkailuun, jossa kosketus, lämpö ja tuoksu lisäävät nautintoa. Caring Massage Glide sisältää kosteuttavia ainesosia. Voidaan käyttää koko vartalon hierontaan, että liukuvoiteena intiimialueilla.

Hehe. Tää ”hehe” oli mun ensireaktio paketin avatessa, sillä tämän tyyppisiä intiimituotteita ei ole kyllä aiemmin tullut vastaan. Siis LivBoxissa, köhköh. Kröhöm. Niin, en tiedä mikä punastutti ja hymyilytti hetken sillä en todellakaan ole millään muotoa häveliäs ihminen, mutta jotenkin ehkä hieman häkellyin tästä tuotteesta. Pakkaus on kuitenkin tosi kiva ja mun mielestä tuote on mielenkiintoinen valinta boksiin. Itsehän en ole tällä hetkellä parisuhteessa mutta tietty niin, voihan näitä yksinkin käyttää, sen enempää nyt yksityiskohtiin ja mahdollisiin käyttökokemuksiin menemättä. Plussaa silti tästä, tykkäsin! Käyttöä tälle varmasti on, ennemmin tai myöhemmin.

Lumene Bright Now Vitamin C Heleyttävä BB-voide SK 20 14,90 € / 50 ml

Kevyt, kosteuttava ja hoitava BB-voide auttaa tasoittamaan ihon omaa luonnollista sävyä ja peittämään pieniä virheitä. Yhdysvaltalainen Good Housekeeping -lehti palkitsi BB-voiteen vuoden 2014 parhaana BB-voiteena. Se on tuote, jossa meikkivoiteen parhaat puolet yhdistyvät tehokkaaseen ihonhoitoon. Voit käyttää BB-voidetta yksinään tai meikkivoiteen alla.

Testasin jo kämmenselälle ja tosi kiva, myöskin tarpeeksi vaalea sävy. Jätti selkeästi sellaista kivaa hehkua, joten aion vaikka vapaalla kokeilla ihan sellaisenaan ja arkena sitten ihan meikkivoiteen alle.

Nivea Daily Essentials Double Effect Eye Make-Up Remover 5,25 € / 125 ml

Ruiskaunokkiuutetta sisältävä silmämeikinpoistoaine poistaa jopa vedenkestävän ripsivärin hellävaraisesti. Tuotteen hoitava kaksiosainen koostumus suojaa herkkiä silmäripsiä puhdistuksen aikana. Ei jätä ihoa öljyisen tuntuiseksi.

Mulle tämä tuote ei ole sovelias sillä käytän ripsienpidennyksiä eikä tälläisiä silmämeikinpoistoaineita voi silloin käyttää, toisaalta, ei juuri ole tarvettakaan sillä en käytä ripsiväriä kuin alaripsiin. Pullo oli kuitenkin tosi kivan näköinen, muutenkin tuote todella raikkaan ja freesin oloinen.

Head & Shoulders Classic Clean Shampoo 4,29 € / 250 ml

Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu hilseshampoo on kehitetty erityisesti hiusten tehokkaaseen puhdistamiseen ja hoitoon.  Lupaa hilseettömät hiukset säännöllisellä käytöllä.

Mikäli hilsettä ei ole, ei tätä tuotetta kannata käyttää päivittäin, vaan pikemminkin noin kerran viikkoon ikäänkuin syväpuhdistavana tuotteena. Mun hiukset on nyt pidennyksien kanssa sen verran vaativat että skippaan tämän tuotteen, mutta plussaa siitä että aika kivan tuoksuinen kun nuuhkasin pikaisesti!

Labello Care & Colour 2,75 € / 4,8 g

Tämän syksyn uutuushuulivoide koostuu kahdesta kerroksesta. Pantenolia sisältävä hoitava ydin sekä hennosti sävyttävä ulkokerros hoitavat huulia tehokkaasti ja antaa niille hillityn punaisen sävyn. Saatavilla kaksi sävyvaihtoehtoa, Red ja Rosé, joista boxissa tummempi Red -versio.

Huulirasva-addikti täällä hei. Tulee ehdottomasti käyttöön ja ihana tuo sävy! Tykkäsin, huulirasvoja ei ole koskaan liikaa.

Rich Pure Luxury Argan Oil Rejuvenating Elixir 16,90 € / 70 ml

Upea, kevyt argan-öljy ei tunnu rasvaiselta ja imeytyy nopeasti hiukseen. Hiukset tuntuvat pehmeämmiltä ja kiiltävät tyvestä latvaan. Hoitaa hiusta ja ylläpitää hiuksen omaa luonnollista elinvoimaa. Useasti palkittu hiusöljy, jota voidaan käyttää kuiviin, että kosteisiin hiuksiin. Tämä on ollut LivBox-tilaajien toivetuote.

Tulee ehdottomasti käyttöön ja olen kokeillut tätä ennenkin. Mun pidennyshiukset vaatii paljon öljyä latvoihin joten tämän tyyppisiä tuotteita kuluu mulla kuin vettä vaan! Mukava matkakoko, lähtee mukaan laukkuun niin voi tarvittaessa sipaista päivän aikana tätä lisää pituuksiin.

Calvin Klein Eternity Now EdP 45,00 € / 30 ml

Romanttinen tuoksu naiselle. Tuoksu, joka vangitsee ajatuksen kestävästä rakkaudesta ja läheisyydestä. Alkutuoksussa litsi, mehukas nektariini ja kvittenisorbetti, sydäntuoksussa pioni, persikankukka, nerolin terälehdet, lopputuoksussa kashmirhuntu, ambrosia ja sensuelli myski.

Suihkaisin tätä tänään aamulla ja pakko todeta: Aivan I-HA-NA tuoksu <3 Love it! Ehkäpä käyn ostamassa tätä itselleni kokonaisen pullollisen. Harkitsen vielä hetken.

Jordan Easy Reach Flosser 3,79 € / 25 kpl

Ylimääräisinä kylkiäisinä boxista tuli Jordanin hammaslankaimia. mun mielestä aika kiva ylläri! Näihin on lisätty mintun maku, eikä mulla ole tämmöistä tuotetta aiemmin joten kelpaa hyvin. Muutenkin hammashoitolan varjossa kasvaneena lapsena (kiitos äitini ammatin) on hampaidenhoito todella lähellä sydäntäni ja yritän pitää suuni terveydestä mahdollisimman hyvin huolta. Mun mielestä kaunis hymy koostuu hyvin hoidetuista hampaista, joten siitä hymystään kannattaa huolehtia.

Sitten siihen mainitsemaani LivBox kosmetiikan arvontaan!

LivBoxeista on tullut muutamia tuotteita joita en syystä tai toisesta tarvitse tai aio käyttää, tai sitten ne ovat olleet jostain syystä epäsopivia minulle. Marraskuun boksista jäi poikkeuksellisesti jopa kaksi tuotetta yli, joten tässäpä oikein mukava paketti jollekin onnekkaalle.

LivBox kosmetiikkapaketti a’la Eve tuotteet


Nivea Daily Essentials Double Effect Eye Make-Up Remover (5,25 € / 125 ml)
Lumene Body Refresh Koivu & Hunaja Virkistävä Jalkavoide
(4,90 € / 75 ml)
Neutrogena Visibly Clear® Stress Control Foaming Wash
(7,95 € / 150 ml)
Head & Shoulders Classic Clean Shampoo 75ml (4,29 € / 250 ml)
Rimmel Scandal Eyes Rockin’ Curves Mascara
(11,50 € / 12 ml)
La Roche-Posay Lipikar Gel-Fluide 15ml
(17,10 € / 200 ml)
Lumene Blueberry Kulmien Muotoiluvaha
(8,90 € / 6 ml)
Vaseline Essential Healing Spray
(5,50 € / 190 ml)
Ibero irtoripset
(7,90 €)

Ohjeet arvontaan:

Arvontaan osallistut kommentoimalla tätä postausta ja lisäämällä toimivan sähköpostiosoitteen sille varattuun erilliseen kenttään (osoitteesi ei näy muille). Arvontaan on aikaa osallistua sunnuntaihin 08.11.2015 klo 24.00 asti. Julkaisen voittajan nimimerkin maanantaina 09.11.2015 ja otan yhteyttä voittajaan paketin postittamista varten.

Onnea!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

133 kommenttia

  1. idaelisa kirjoitti:

    Hihi, osallistun tietty! Noi kaikki arvottavat tuotteet on mun mieleen ?

  2. Jenni kirjoitti:

    Mukana ollaan :)

  3. Tarzan kirjoitti:

    Osallistun! Minkähän takia nyt sen jälkeen kun lopetin tilaamisen, niin Livbox on JOKA KUUKAUSI ollut semmoinen että oon hirveän katkera siitä ettei mulle tullut sitä. En oo kuitenkaan aloittanut uudestaan koska oon odottanut että just se seuraava boksi on semmoinen huono. Pessimisti ei pety :D

  4. Pauliina.K kirjoitti:

    Ooh kaikki nämä minulle *sydänsilmäemoji*

  5. Ansku kirjoitti:

    Hep, mukana arvonnassa :)

  6. Minttu kirjoitti:

    Osallistun! Olen välillä harkinnut boksin tilaamista, mutta rahahommat tullut vastaan :)

  7. tiiuh kirjoitti:

    Mukana ollaan arvonnassa! Haha, hyvän paketin kasasit, siitä löytyy ainakin mun lemppari kosteusvoide (toi Vaseline) ja oon vannoutunu Neutrogena -fani !! :D

  8. Johanna kirjoitti:

    Mukana ☺

  9. Jonna kirjoitti:

    Hei! Näitä postauksiasi on kiva lukea. On mukava lukea kun huomaa sun aitouden ? hyvää jatkoa sinulle ja toivon että onnetar suosii minua arvonnossa ??

  10. Emilia kirjoitti:

    Mukana arvonnassa :)

  11. Ida kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! Kaikki tuotteet näyttävät ihanilta :)

  12. JN kirjoitti:

    Jee onpas kiva arvonta ja viel mahtavampaa ois voittaa!! Mukana siis :)

  13. Mira kirjoitti:

    Kyllä kiitos! ?

  14. anni kirjoitti:

    Jipii! haluun noi kaikki :)

  15. Hanie kirjoitti:

    Oooo! Osallistun! :)

  16. ronjajulia kirjoitti:

    Apua ihana arvonta!! todellakin mukana, ehkä vielä jonain päivänä tilailis itellekin LivBoxin ;) sun blogi on todella ihana ja inspiroiva, tykkään että kirjoitat asioista suoraan niinkun ne on, onneks löysin tieni tänne!

  17. Elina kirjoitti:

    Mukana! :)

  18. Hellas kirjoitti:

    Oiii..CK:n Eternity palautti minut Ateenan reissulle v.2000.. pienellä opiskelijabudjetillani päätin kerrankin ostaa itselleni ihan ”oikean” tuoksun ja päädyin Eternityyn Ateenan keskustan putiikissa. Ihana tuoksu, ihania muistoja❤️

  19. tiamarianna kirjoitti:

    Mukana ollaan! :)

  20. Taru kirjoitti:

    Tämmönen ois kiva ko olis Norjassakin. .. tai jos ois niin ainakin samoilla hinnoilla kuin Suomessa :)

  21. Laura M. kirjoitti:

    Liv boxi on ehdottomasti kuukauden kohokohta! Mukana arvonnassa!

  22. Pimassou kirjoitti:

    Monesti olen boxin tilaamista harkinnut. Toistaiseksi vielä jäänyt lukemaan näitä kuvauksia. Mutta siis, mukana arvonnassa :)

  23. r kirjoitti:

    Arpaonni peliin ja arvontaan mukaan!

  24. Lisa kirjoitti:

    Oi, mahtavaa! Mukana oon :)

  25. lauris kirjoitti:

    Sopivan ammattimaisen asiallinen postaus?. Arvontaan mukaan.

  26. Eva kirjoitti:

    Mukana arvonnassa !! :D

  27. sannikas kirjoitti:

    Mukana ollaan.Minituotteet on minustakin kivoja.

  28. Riikka kirjoitti:

    Livboxit on ihania yllätyksiä! Sun arpoma settikin näyttää hyvältä! :)

  29. anu kirjoitti:

    Mukana.

  30. Jonna kirjoitti:

    Mukana myös ! (:

  31. Satu kirjoitti:

    Hei kiva kun oot koonnut oman LivBoxin! :) Osallistun arvontaan

  32. Minna kirjoitti:

    Kommentti! :)

  33. Mira kirjoitti:

    Kaikki paitsi irtoripset tulisi käyttöön tästä paketista

  34. Tiitu kirjoitti:

    Mukana arvonnassa :)

  35. HenriikkaV kirjoitti:

    IHANA ARVONTA! Siis kaikki noista tuotteista on sellaisia, että tulisi todellakin käytöön ja tarpeeseen! Osallistun! :)

  36. lydia kirjoitti:

    Nyt on pakko osallistua. :)

  37. Ninni kirjoitti:

    Tosi kiva arvonta! Tietysti mukana ☺

  38. Sari kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!

  39. Satu kirjoitti:

    Olispa kiva voittaa tällainen piristyspaketti tähän marraskuun pimeään aikaan…:)

  40. Nea kirjoitti:

    Mukana! :)

  41. Ida kirjoitti:

    ompa kiva kun annat eteenpäin noi tuotteet mitä et itse käytä tai tarvitse !:) mukana ollaan :)

  42. Elina kirjoitti:

    Mukana!!:)

  43. viiviK kirjoitti:

    Mukana!! :)

  44. v.h kirjoitti:

    Mukana :)

  45. HeiniR kirjoitti:

    Enpä ole koskaan aiemmin tälläisestä jutusta kuullut, pitääkin tutustua tarkemmin! Ja toki arvontaan osallistun

  46. Ripsu kirjoitti:

    Kiva arvonta :) On mielenkiintoista lukea aina tuo tekemäsi raportti boxin sisällöstä. Itse en ole vielä boxia tilannut mutta nyt olen saanut siitä ainakin hyvin tietoa, kiitos sinun :)

  47. Hanna J kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana :)

  48. tiippa kirjoitti:

    Jee! Osallistun :)

  49. petra kirjoitti:

    Mukana :)

  50. esssi kirjoitti:

    Onpas kivoja juttuja tossa marraskuun boksissa, harmittaa kun en enää itse tilaa! Mutta ehdottomasti mukana arvonnassa!

  51. Sini kirjoitti:

    Jooo! Mukana ollaan arvonnassa, ihana olisi saada tuollainen paketti :)

  52. Rita kirjoitti:

    Mukana arvonnassa:)

  53. Katjuska kirjoitti:

    Kiva, kun pistit arvonnan pystyyn! Ja vahingon kiertämään :D Ei mutta oikeesti, käyttöä olisi kyllä monelle tuotteelle!

  54. Oona kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! Kylläpä piristäisi työttömän arkea pikkuinen luksus :)

  55. Veera kirjoitti:

    Kiva idea arpoa tarpeettomat:) osallistun!

  56. Noora K. kirjoitti:

    Osallistun! :)

  57. MM kirjoitti:

    Arvonnassa mukana.
    Kaikkia kivoja tuotteita olet saanut kasaan.

  58. henna kirjoitti:

    Oispa ihana paketti, kaikkea tarpeellista :)

  59. Anna kirjoitti:

    Ihana paketti! Mukana ollaan. :)

  60. jensu kirjoitti:

    Kivan näköinen arvontapakettu, monta mielenkiintoista tuotetta.

    Mukavaa pian alkavaa viikonloppua!

  61. Alina kirjoitti:

    Oijoi, messissä!

  62. rebekka kirjoitti:

    Osallistun !

  63. Minttu kirjoitti:

    Iskin silmäni kulmakarvageeliin, ostoslistalla uusi juurikin kyseistä sävyä. Kokeilen ensin onneani ;)

  64. katja kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! Olipa yllättävän positiivinen arvostelu boxista. ;) Harmitti sun puolesta kun viime vuonna olit pettynyt boxiin. Kiva että nyt on ollut enemmän mieluisia.

  65. beau kirjoitti:

    Todellaki toisen aarre, kaikki tuotteet vaikuttavat sopivilta itselleni :)

  66. jonnaajon kirjoitti:

    Olipa kivannäköinen tuo uusin boksi. Muistan vielä sen Activeboxin, joka ei tainnut oikein lyödä läpi Suomessa :D Mä oon käynyt tuoksauttelemassa tuota Eternity now-tuoksua Sokoksella ja se on niin ihana, että tässä kovasti puntaroin lähtisikö asiakasomistajapäiviltä sellaisen hakemaan -20% alennuksella :)

  67. Teija kirjoitti:

    Onpas tuossa kivoja tuotteita, täältä löytyisi käyttäjiä noille.

  68. Jasmiina kirjoitti:

    Mukava arvonta ! :)

  69. maikki kirjoitti:

    Jees, arvonnassa mukana, kivoja tuotteita näyttäs olevan :)

  70. Johanna kirjoitti:

    Hyvä paketti mustakin! Esim. toi Neutrogenan putsari on jäänyt mulla päivittäiseen aamukäyttöön ja mielelläni ottaisin uuden tilalle, sit kun loppuu :)

  71. Kristiiina kirjoitti:

    Mukana ollaan :)!

  72. Linda kirjoitti:

    Kiva arvonta ja kivannäköisiä tuotteita! :)

  73. Elli kirjoitti:

    Mukana arvonnassa :)

  74. Hanna kirjoitti:

    Mukana arvonnassa :)

  75. Lilli kirjoitti:

    Oli vitsi, ehdottomasti mukana arvonnassa! Ja nyt on kyllä LivBoxissa ollut niin kivoja tuotteita monena kuukautena että pitäisiköhän tuo tilata taas itsellekkin.. kiitti muuten näistä joka kuukauden esittelypostauksista, tykkään! :)

  76. Linda kirjoitti:

    Hip hei! Täällä myös yksi arvontaan osallistuja!! :)

  77. Nelliina kirjoitti:

    Ihanan aito ja hauska postaus kaikkine kröhömeineen ;) hehheh. Mukaan arvontaan.

  78. Sanna kirjoitti:

    Mukana ollaan!!

  79. Enni kirjoitti:

    Mukana :)

  80. Jasmin kirjoitti:

    Ihana arvonta, täytyy ehdottomasti osallistua! :)

  81. tepa kirjoitti:

    Mukana! :)

  82. LM kirjoitti:

    Ooo, mukana arvonnassa :-)!

  83. Mari A. kirjoitti:

    Kiinnostus heräsi tuota Liv Boxia kohtaan! Mukana ollan :)

  84. Maija kirjoitti:

    Hyvä postaus? mukana jännittämässä osuuko onni kohdalle…

  85. Mariem kirjoitti:

    Kiva lukee aina sun kokemuksia livboxista, odotan kuukauden livbox-postausta aina melkein kuin boxi olis tulossa itelle kotiin :D

  86. Maare kirjoitti:

    Mukana myös :)

    • Hanna Juola kirjoitti:

      Onhan se kokeiltava onneaan, muutama erityisen tarpeellinen tuote mukana :) Kiitos, jälleen niin hyvää tekstiä! ?

  87. saya kirjoitti:

    Livbox-postaukset on mielenkiintoisia :) Mukana kivassa arvonnassa!

  88. Suvi kirjoitti:

    Mukana! :)

  89. Laura kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana arvonnassa! :)

  90. eLiina kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! Minulle nuo” jämät” kelpaisivat enemmänkin kuin hyvin!

    Kiitos muuten siitä Arvontahullut -vinkistä, jonka teit blogissasi aikaisemmin. Onni on ruvennut potkimaan minuakin pari kertaa viikossa sen kautta! :)

  91. Katri kirjoitti:

    Jee, mukana ollaan!

  92. jennikki kirjoitti:

    Mukana arvonnassa ollaan! :)

  93. Tiina kirjoitti:

    Joo mukana arvonnassa :)

  94. sumppo kirjoitti:

    Osallistun!

  95. Jenna M kirjoitti:

    Onpa taas kiva boxi ollut :)

  96. Tuisku kirjoitti:

    Käyttöä olisi monellekin tuotteelle, mukana arvonnassa!

  97. Kurpitsa kirjoitti:

    Mukana! <3

  98. Remmi kirjoitti:

    Osallistun! Itsellä noille tuotteille ois käyttöä kyllä :)

  99. Pauliina kirjoitti:

    Kaikki unelmatuotteita! :)

  100. Miia kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! :)

  101. Emmi kirjoitti:

    Hyvät palkinnot tässä! Mukana arvonnassa ☺

  102. Mari kirjoitti:

    Mukaan arvontaan! :)

  103. Johanna kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana arvonnassa!

  104. Siili82 kirjoitti:

    Tänne vaan, tulee kättöön :D

  105. Jenni K kirjoitti:

    Kiva arvonta, tuotteista paria olen harkinnutkin ostavani!

  106. Mape kirjoitti:

    Mukana! :)

  107. Tiima kirjoitti:

    Kelpaisi mulle!

  108. Sumi kirjoitti:

    Mukana ollaan :)

  109. klaara kirjoitti:

    Ihana arvonta, käyttöön tulisivat kaikki.

  110. Sini kirjoitti:

    Kiva arvonta, mukana ollaan!

  111. Meri kirjoitti:

    Mukana :) kivoja, tarpeellisia tuotteita!

  112. Mini kirjoitti:

    Tosi kivoja tuotteita, mielelläni testaisin! Mukana siis arvonnassa!

  113. Henna kirjoitti:

    Mukana :)

  114. Päivi kirjoitti:

    Kiva arvonta, loistavia tuotteita! Toivottavasti onni potkaisee ?

  115. Lena kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana arvonnassa :)

  116. SAMP kirjoitti:

    Olisipa ihana kokeilla osaa noista tuotteista! Mukaan arvontaan!

  117. Minna kirjoitti:

    Kiva paketti! Mukana ehdottomasti :)

  118. Bee kirjoitti:

    Heijee, mukana! (:

  119. Hukkakukka kirjoitti:

    Ihana arvonta, mukana ollaan!

  120. Henna73 kirjoitti:

    Viivana mukaan :)

  121. Huutis kirjoitti:

    Osallistun tietenkin. Kaikki arvottavat tuotteet näyttää kivoilta. Olisin itsekkin hämmentynyt liukuvoiteesta boxissa jos vielä sitä raskisin tilata. Vaikka eihän siinä tarkemmin ajateltuna mitään ihmeellistä ole.

  122. Milla kirjoitti:

    Osallistun! :)

  123. Yossu kirjoitti:

    Kyllä kiitos! Osallistun :-D

  124. Karolliina kirjoitti:

    Hehe, oisin tykännyt tuosta RFSU:n tuotteesta. :D Sen tilalla sain Herbinan kasvonaamion, hyvältä vaikuttaa sekin.

    Kiva palkintopaketti! Erityisesti tuo Neutrogenan putsari, Vaselinen spray ja Lumenen muotoiluvaha on tosi hyviä tuotteita. Ripsiä nyt tarviin aina. :P

  125. Jolana kirjoitti:

    Mukana! :)

  126. Milla kirjoitti:

    Mukaan arvontaan :)

  127. sirkku kirjoitti:

    Wau. Ihana paketti <3 mukana arvonnassa.

  128. jasminella kirjoitti:

    mukana :) näitä boxeja on niin kiva seurailla blogeista, harmi kun ei itsellä ole mahdollisuutta tilata.

  129. Elise H. kirjoitti:

    Innolla mukana :)

  130. Veera kirjoitti:

    Uuu, todellakin mukana arvonnassa! Ihan huippuja tuotteita. Jos olisin sinä niin olisin varmaan itsekkäästi pitänyt kaikki itsellä.. :D

  131. Pirkko kirjoitti:

    Mukana myöskin!

  132. Paulaliina kirjoitti:

    Mukana arvonnassa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *