Hae
Queen of Eve

Apua, en voi kohta ottaa enää selfietä!

dav

Voi vitsi mä oon niiiiin innoissani! Menin sitten ja ostin itselleni Huawei P8 puhelimen sen aivan ylivoimaisen hyvien kuvausominaisuuksien takia, sillä kyseisessä puhelimessa on panostettu niihin oikein olan takaa. Aiempi puhelimeni Samsung Galaxy S5 oli tosi hyvä ja tykkäsin myös sen kuvanlaadusta, ja sillä on tullut kuvattua Pariisit ja Alanyat ja oikein hyviä matkakuvia tuli otettua mutta selfiet ja hämäräkuvat olivat hieman suttuisia, mutta niinhän ne on melkein kaikissa puhelimissa, vaan ei enää!

Nyt uuden puhelimen selfiekameralla saa liian hyviä kuvia, ja kun ennen tuli automaattisesti blurria niin nyt joutuukin varmaan alkamaan photoshoppaamaan kuvia niin maan p*rkeleesti sillä kasvoista näkyy kyllä joka ikinen ihohuokonen ilman ”täydellinen selfie”-modea. Haha! Hämäräkuvausominaisuuksiin on myös panostettu ja sen kyllä huomasi jo eilen kun kotona pari kuvaa räpsäisin huonossa kellertävässä valossa tai tosi pimeässä kynttilänvalossa.  Oon niin onnellinen!

Katsotaan saisiko blogiakin enemmän kuvitettua kun innostun räpsimään kaikenlaisia kuvia, ja toivottavasti se näkyy myös parempana laatuna!

Selfiefaneille voin suositella, Huawei P8 on ihan kingi!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Linnea kirjoitti:

    Voi tuota kissaa!! Ihanan näköinen<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *