Hae
Queen of Eve

Suosikkituoksuni arkeen

Kokemuksia Lexington hajuvesi -sarjasta on kertynyt muutamia, ja kaikki niistä on omalla tapaa mun suosikkeja. Viimeisen vuoden aikana olen päässyt tutustumaan ja ihastumaan Lexington -brändin tuoksuihin, ja olen todennut että mä tykkään niistä kaikista, tai ainakin kaikista joita olen päässyt nuuhkaisemaan.

Olen käyttänyt yhden pullollisen Lexingtonin Casual Luxurya* ja pidän sitä ihanana arkituoksuna, sellaisena jota voi käyttää päivittäin monessa erilaisessa menossa. Mä ihastuin tuoksuun jopa niin paljon että ostin myös saman sarjan käsisaippuan* kylpyhuoneeseen. Siinä on jotain tosi ihanaa ja todellakin nimensä mukaan, huoletonta ja arkista luksusta.

Nyt tuoksu sekä käsisaippua on jo käytetty loppuun, mutta saippuan pumppupullon säilytin, on se kuitenkin niin kivan näköinen. Siihen voi sitten laittaa sisälle jotain muuta saippuaa, tosin olisihan se ihanaa että saisi pakkauksen ulkonäön ohella nauttia siitä tuoksusta!

Puhtaasti ylivoimainen

Nyt mulla on pari kuukautta ollut käytössä Lexingtonin Pure Superior*. Eikö muuten ole ihania nämä nimet? Niistä tulee jotenkin tosi hyvä mieli, hyvin brändätty!

Tuoksua mainostetaan seuraavilla sanoilla: ”Pure Superior -tuoksu on moniulotteinen ja voimakas, mutta elegantin raikas. Karismaattinen, kukkaisa ja hillitysti myskiltä häivähtävä tuoksu, jossa on raikasta naisellisuutta.”

Mulle tulee fiilis semmoisesta semmoisesta keskitasoa parempivertoisesta arjesta. Upeesta talosta, autosta, valkoisista superpaksuista isoista kylpypyyhkeistä, merkkilaukuista. Uima-altaasta pihalla ja iltapäiväskumpasta. Jokin sellainen ylemmän luokan kesä-asunto meren rannalla, ehkä ripaus Sinkkuelämää-sarjasta ja Charlotesta. Mielikuvat myy.

Suunnitelmissa on että elokuun lopulla kun syksy alkaa näyttämään merkkejään otan seuraavan Lexingtonin käyttööni, joka on nimeltään Soul Superior*.

Mun mielestä nämä ovat ihanan ylellisiä arkituoksuja (tai ainakin itse luokittelen ne sellaisiksi) ja mikä parasta; joka toinen nainen ei tuoksu samalta. Itseasiassa en tiedä ketään kuka käyttäisi Lexingtonin tuoksuja, onko mun lukijoissa ketään sellaista?

Omat tuoksuni olen ostanut Ellokselta*, ja heidän valikoimistaan löytyy myös miesten tuoksuja ja deodorantteja. Lexingtonin tällä hetkellä varastossa olevat tuotteet pääset katsomaan täältä*.

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *