Hae
Queen of Eve

Trikoo on riskillä ruma?

Kuva A-Lehdet / Johanna Myllymäki

Mites teidän garderoobi?

Onko teillä monet pikkujoulut edessä vai joko kaikki on takanapäin? Mä just tajusin, että hitto vie, seitsemän päivää joulukuuta on jo selätetty enkä mä ole tainnut saada yhtäkään pikkujoulukutsua. Miten voi olla mahdollista? Ei sillä, että tässä nyt mihinkään pikkujouluihin olisi hinkukaan, mutta usein niitä on vaan monet jo marraskuun aikana. Blogin kautta joitain kutsuja ja tapahtumia toki on väkisinkin, mutta ei yhtiäkään ole mun mielestä pikkujouluina mainostettu. Outoa!

Huomasin joku aika sitten ettei mulla ole mitään kivoja vaatteita. Oikeastaan se tuli sen myötä ilmi kun aloin käymään enemmän kaikissa tapahtumissa ja jutuissa blogitöiden johdosta ja tuntui ettei ole vaatekaapissa mitään päällepantavaa. Ja mä siis oikeasti tarkoitan tätä, enkä niin ettei mikään vaan kelpaa. Mä kun en perinteisesti ole mikään riennoissa ja kylillä luuttuavaa sorttia, oli vaatekaappi päässyt aika pahasti repsahtamaan kotoiluvaatteiden tyyssijaksi.

Trikoo on riskillä ruma?

Niinhän ne väittää, mutta mä olen sitä mieltä että kukin pukeutukoon just sellaisiin vaatteisiin mitkä omasta mielestä tuntuu ja näyttää hyvältä. Trikoo on varmasti mun suosikkikangas ollut sen helppouden ja joustavuuden takia iät ja ajat, mutta mä oon nyt yrittänyt haalia vaatekaappiini muutakin kuin niitä ah niin mukavia trikookankaisia vaatteita. Tottahan se on, että joustotrikoossa ym. on varsin mukava olla kotona, mutta eihän ne yleensä ihan kauhean siistejä vaatteita ole. Kangas on liian joustavaa ja lörppöä, eikä ole ryhdikkäänä päällä.

Asiallisemmassa pukeutumisessa pitäisi kiinnittää siihen materiaaliinkin hieman enemmän huomiota ja vaikka inhoankin kaikenlaisia pönötysvaatteita, on niitä nyt tullut hieman hankittua. Juuri äsken katselin Elloksen sivuja ja siellä on ihan huimia alennuksia myös merkkituotteista. Nuokin kaikki ylle linkkaamani esimerkit ovat vähintään 30% alennuksessa ja koko löytyy pienistä isoihin, eli kaiken mallisille ihmisille.

Mua jäi hirveästi kiinnostamaan nämä kengät, mä niiiiiin haluaisin ne ja nyt heilun kahden vaiheilla. Tilatako vaiko ei? Mun leveälestinen jalka korkealla jalkapöydällä asettaa joskus haasteita tämän tyyppisille kengille, koska tuo jalan päälle tuleva kohta on usein liian matala ja silloin kenkä puristaa.

Mietin vielä tovin, ja ainahan ne voi palauttaa…

Onko teillä siistejä ja kauniita asuja menoon kuin menoon, vai tursuaako kaapit pelkkiä sporttivaatteita tai kotivaatteita? Oonko yksin ongelmani kanssa?

Muista käydä osallistumassa arvontaan aiemmassa postauksessani jonka löydät täältä! 

 

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

3 kommenttia

 1. Len kirjoitti:

  Noi kengät ois veikeet! Suosin ite aika minimalistista pukeutumista mut sit on kiva et on joku katseenvangitsija kengissä tai laukussa tmv ☺️

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mä tykkään myös samantyyppisellä kuosilla olevasta Lagerfeldin laukusta. Muistaakseni Zalandolla on myynnissä, se on ihana. Jotain vähän EXTRAA!

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   No mä en voinutkaan jäädä miettimään kauemmaksi aikaa, kun varastossa oli enää 1 pari mun kokoa 41, kääk! Äkkiä tilasin, olispa nuo sopivat niin keväällä ja kesällä voisi sitten käyttää. Talvella noilla ei passaa Suomen kelissä liikkua…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *