Hae
Queen of Eve

Iltojen iloksi ilmainen kirja

Ilmainen kirja ilman sitoumuksia ja kuukausimaksuja

Mä olen joskus aiemmin kokeillut jotain kirjapalvelua netissä, mutta unohdin peruuttaa sen ja jäi kirjat lukematta. Siinä sitten muutama kuukausi vierähti ja useampi kymppi lähti tililtäni kun oli pitänyt rekatessa syöttää pankkikortin tiedot ja palvelussa oli automaattinen kuukausimaksu. Omaa hölmöyttä ja huolimattomuutta, mutta enää sitä ei tarvi pelätä kun on olemassa kuukausimaksuton Elisa Kirja! Mun syksyiset sade-illat on pelastettu ja saan hieman hengähdystä ainaiselta elokuvien ja sarjojen tuijottelulta. Joskus on hyvä heittää vapaalle ja antaa mielikuvitukselle hieman tilaa lukemisen muodossa.

Tänään on todella harmaa ja sateinen päivä ollut ainakin Helsingissä ja ilmassa on pitkän hellekesän jälkeen ensimmäistä kertaa ihan oikeasti sitä syksyistä fiilistä. Nyt on myöskin ensimmäinen päivä helteisen kesän jälkeen kun musta tuntuu kivalta ajatukselta sytytellä kynttilöitä ja käpertyä viltin alle kuuntelemaan sateen ropinaa ja ottaa kirja käteen ja alkaa lukemaan.

Elisa Kirja tarjoaa uusille asiakkailleen ilmaisen äänikirjan tai e-kirjan ja valittavana on viisi mielenkiintoista vaihtoehtoa. Mä valitsin itselleni henkistä hyvinvointia käsittelevän Maaret Kallion kirjan ”Lujasti lempeä”. Olen tuntenut itseni pitkän aikaa jollain tavalla rauhattomaksi ja mun on ollut vaikea keskittyä lukemaan. Se on tosi harmi sillä lukeminen on aina ollut yksi mun lempijuttuja. Siksi mä aloitinkin lukemisen uudelleen uudella tavalla – kuuntelemalla. Tämä äänikirja valikoitui ilmaisnäytteistä juuri siksi että sen lukee itse Maaret Kallio ja pidän hänen ääntään ja puhetapaansa levollisena ja rauhoittavana. Olen ihan hullaantunut kyseiseen kirjaan ja kuunnellut sitä aidosti jonkinlaisia herätyksiä saaden, niin avartavaa ja voimaannuttavaa sen kuunteleminen on ollut!

Henkistä hyvinvointia ja jännitystä sopivassa suhteessa

Tuon henkistä hyvinvointia koskevan äänikirjan lisäksi joka kuului tutustumisetuihin valitsin perusvalikoimasta itselleni myös e-kirjan, Stephen Kingin uusimman kirjan Ruususen Uni. En hirveästi enää pidä perinteisestä kauhusta, mutta tämän kirjan teema tuntuu varsin ajankohtaiselta ja mielenkiintoiselta aiheelta. Kirjan tarinassa naiset vaipuvat uneen ja miesten on pärjättävä omillaan. Maailmalla leviää Aurora-virus, joka iskee tyttöihin ja naisiin ikään katsomatta. Nukahdettuaan naiset koteloituvat kuin perhoset, eikä heitä missään nimessä kannata herättää. Pandemia iskee myös Doolingin pikkukaupunkiin Appalakeilla, kun aviovaimot, äidit, sisaret ja tyttäret aloittavat kamppailunsa unta vastaan. Pian kaupungin naisvankilaan tuodaan Evie Black, kaunotar, johon virus ei pysty. Onko Evie luonnonoikku vai itse paholainen? Miesten jäädessä yksin alkavat väkivallan voimat repiä yhteisöä ja kiihottaa sen asukkaita toisiaan vastaan.

Kuunneltuani parina viime päivänä Maaret Kallion Lujasti Lempä äänikirjaa, taidan tänään keskittyä sateen ropinaan ja Stephen Kingin e-kirjan lukemiseen tabletilta. Ihanan tunnelmallista! Kannattaa muuten tsekata myös Elisa Kirjan koko valikoima sillä siellä on paljon uusia mielenkiintoisia kirjoja monista eri kategorioista, ja löytyy edullisesti mm. vuoden odotetuin Kimi Räikkösen kirja ja Jutta Gustafsbergin paljon puhuttu Rakkauden voimakirja, monista muista puhumattakaan!

Kuinka saada ilmainen kirja?

Täältä voit napata itsellesi luettavaksi tai kuunneltavaksi mestarillisen huipputrillerin Jo Nesbøn Isänsä pojan, hurmaavaa huumoria Miika Nousiaisen Juurihoidossa, TV:stäkin tuttua huippujännitystä puolestaan tarjoaa Camilla Läckberg ja Leijonankesyttäjä. Ilmaiskirjoista löytyy myös laatuviihdettä historiallisen viihteen taiturilta Kristiina Vuorelta kirjassaan Kaarnatuuli sekä jo aiemmin mainitsemani Maaret Kallion Lujasti lempeä.

Tutustumisedut on helppo hyödyntää Elisa Kirjan sivuilta valitsemalla ensin minkä kirjan haluat ilmaiseksi (voit myös lukea ja kuunnella jokaisesta ensin näytteet) ja sen jälkeen rekisteröitymällä. Saat käyttöösi Elisa Kirja -tunnukset ja saat ladattua tutustumiskirjan veloituksetta puhelimelle tai tabletille Elisa Kirjan omassa sovelluksessa (Android ja iOS). Parasta palvelussa on se, ettei tässä ole kuukausimaksua tai muitakaan sitoumuksia, vaan kirjoista maksetaan yksitellen ja niissä on usein myös hyviä tarjouksia. Jos mielessäsi on vain tämän yhden kerran ilmainen kirja niin ei haittaa – Tätä palvelua ei tarvitse muistaa peruuttaa eikä sinua veloiteta turhasta.

Tarjous on voimassa 02.09.2018 asti joten kannattaa toimia nopeasti.

Lukemisen iloa syys-iltoihin, niin blogien kuin kirjojen!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.