Hae
Queen of Eve

Bette Box lokakuu ja alekoodi

Bette Box lokakuu ja alekoodi

Bette Box lokakuu ja alekoodi ovat tämän sunnuntain ensimmäisenä puheenaiheena. Paketti tuli mulle tällä kertaa ihan samassa ajassa kuin muillekin, mutta sattuneista syistä en ehtinyt siitä tuoreeltaan infoamaan teitä. Boksi oli oikein kiva, mutta tällä kertaa mitään älytöntä OOH -fiilistä ei tullut vaikka sellaista hieman oletin. Se, että Bette Box lokakuu mainostettiin bloggaajaboksina antoi ehkä liian kovat odotukset, koska aiempi kerta oli todella onnistunut. Viimeksi kun bloggaajat saivat itse valita tuotteita oli boksin sisältö todella onnistunut. Boksin sisällön voit tsekata täältä: Ida Jemina tiputti pommin – Bloggaajabox

Bette Box lokakuu olikin jo pakettiautomaatista haettuna varsin kevyen tuntuinen ja pian selvisi syy miksi. Vain yksi tuotteista oli täysikokoinen ja muut olivat näytteitä, tai siis matkakokoja, ihan riittoisia sellaisia kylläkin eli en valita. Itse olisin toivonut kuitenkin vielä jotain toista täysikokoista tuotetta, sillä mikäli boksin ainoa täysikokoinen tuote ei miellytä niin saldo jää hieman matalaksi.

Ihan hyvä kokonaisuus silti, ja nämä olivat mun kaksi lempparia, Treaclemoon One Ginger Morning -suihkugeeli sekä uutuusmerkki Curaprox Black is White -valkaiseva hammastahna.

Tuota mustan väristä hammastahnaa on hypetetty ihan mielettömästi ja todella mielenkiintoinen valkaiseva tuote se onkin vaikka hammastahnasta kyse, eli innolla kokeilen. Myös suihkugeeli lähti heti käyttöön ja voin sanoa, että se on aivan ihanan tuoksuinen. Todellakin sopii aamuihin herättämään pirskahduksella inkivääriä ja jotenkin voisin väittää sen tuoksuvan colalle, en osaa selittää. Sitruksinen kyllä, mutta heti alkoi tekemään mieli jotain jääkylmää ja pistelevää vihreää limpparia!

Lumene Invisible Illumination Beauty Serum Instant Glow -sävyseerumi sävyssä Universal Medium on mulle liian tumma tuote sillä olen hyvin vaaleaihoinen. Nykyään sarjassa on yksi vaaleampikin sävy joka varmaan olisi passeli, mutta silloin kun tätä boksia on koottu on tuotesarjaan kuulunut ilmeisesti vain kaksi sävyvaihtoehtoa. Niinpä tämä puteli lähti äitini iloksi reissuun kun he lähtivät puoleksitoista kuukaudeksi Kanariansaarille. Siellä sitä päivetystä tulee niin passaa hänelle vallan hyvin.

Myöskin Ziaja Goat’s Milk Moisturizing Day Cream -päivävoiteen annoin äidilleni, sillä itse en ole tällaisten paksujen voiteiden ystävä vaan ennemminkin geelimäisistä pitävä. Muuten tuotteessa ei mitään vikaa, mutta aina välillä pitää äitiäkin ilahduttaa kun en juuri tällä hetkellä hänelle Bette Boxia tilaa (tosin joulu on taas tulossa joten joululahjaksi sitten taas 3kk pätkä!).

Lokakuun boksissa oli myös L’Occitane en Provence Shea Ultra Rich -vartalovoide 30ml jonka innoissani ehdin käyttämään ennen kuvaamista ja vahingossa heitin purkin roskiin, joten en saanut sitä edes kuvausrekvisiitaksi. Noloa! Vartalovoide oli kuitenkin tosi hyvä ja ihanan tuoksuinen, mä tykkään kyseisestä merkistä kyllä muutenkin!

Siitä tulikin mieleeni että TÄNÄÄN SUNNUNTAINA BETTE BOXIN SAA ALENNUKSELLA!

Koodilla MARRASKUUNBETTE saat Bette Boxin hintaan 14,90e (norm. 18,90e/kk) eli alennus on todella hyvä. Alennuksen saa jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boxista tai määräaikaisen tilauksen kokonaissummasta. Tarjous on voimassa vain tänään sunnuntaina 22.10.2017! Käy tsekkaamassa tarjous Bette Boxin sivuilla ja tee tilaus syöttämällä alennuskoodi suoraan tästä!

 

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

3 kommenttia

 1. Outi Karita kirjoitti:

  Mäkin olin semisti pettynyt boxin kokoon tai pikkutuotteiden määrään… Mun suosikiksi nousi tuo Lumenen sävyseerumi, just hyvä mulle ja ihanan kevyt. Myös suihkugeeli tosi ihanan tuoksuinen ?
  Tuo kasvovoide on ihan jees, mutta mua häiritsee sen tuoksu…

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Jotkuthan tykkää juuri siitä kasvovoiteen tuoksusta, osa taas inhoaa. Mä en tuollaisia käytä joten en edes haistanut sitä. Olisin ollut todella tyytyväinen boksiin jos se hammastahna tai suihkugeeli olis ollut täysikokoisia, ja vielä paras ois ollut että bloggaajien tuotteet olisi kaikki olleet täysikokoisia, vaikka sitten edukkaampia valintoja tms mut kuitenkin.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Juu, ois saanut olla ainakin 1-2 täyskokoista tuotetta enemmän ja esim. just nuo sun mainitsemat olis ollut ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.