Hae
Queen of Eve

Kesäkuun Bette Box + alekoodi

*Sisältää mainoslinkkejä

Kesäkuun Bette Box

Kesäkuun Bette Box teemana oli tällä kertaa tropiikin tunnelmaa ja rennosti rannalla. Sisältö on hyvin runsas ja monipuolinen ja pakko sanoa, että mä kyllä tykkäsin kaikesta. Varsin käyttökelpoista tavaraa ja hyvin simppeliä, mutta oli ihana saada näin paljon kaikkia kivoja juttuja. Postauksen lopusta löytyy viime hetken alekoodi heinäkuun Bette Boxille, eli hippulat vinkuen hyödyntämään alennus heti tämän lukemisen jälkeen, mutta mennäänpä ensin kurkkaamaan tarkemmin boksin sisältöön ja mun fiiliksiin tuotteista!

Rexona Orchid Fresh -suihkusaippua

”Suihkusaippua herättää sinut uuteen päivään. Tämä koukuttava ja naisellinen orkidean tuoksu kätkee sisäänsä myös trooppista hedelmää ja antaa raikastavan suihkun ja energiabuustin päivääsi.”

Orkidean ja trooppisten hedelmien tuoksuinen suihkugeeli on aika voimakkaan tuoksuinen, mutta sopii mulle koska mä rakastan kaikkia ihania tuoksuja. Suihkugeelejä ei koskaan ole liikaa ja näitähän kuluu tasaiseen tahtiin, joten tämä oli varsin tervetullut. Sinänsä ei mikään ihmeellinen tuote koska suihkugeeli nyt on, noh… suihkugeeli, mutta kiva tämä oli kuitenkin. Menee heti käyttöön!

XZ Omena Hiushuuhde

”Hiushuuhde silottaa hiusten pintaa ja parantaa hiusten kammattavuutta, hoitaa ja tuo kaunista kiiltoa. Raikkaan vihreän omenan tuoksuinen hiushuuhde sisältää kotimaista omenaviinietikkaa. Poishuuhdeltavaa tuotetta voi käyttää kolmella tavalla: shampoon ja hoitoaineen jälkeen tehohoitona, shampoopesun jälkeen hoitoaineena, tai shampoon tilalla hiusten hellävaraisena puhdistajana.”

Tämä on mulle täysin uusi juttu. En ole koskaan kuullutkaan hiushuuhteesta, joten ihan mielenkiinnosta olisi kiva testata. Mulla kuitenkin on nämä hiuspidennykset enkä usko tämän tuotteen niille sopivan joten laitan tuotteen kiertoon. Omilla hiuksilla olisin tämän ottanut ehdottomasti käyttöön, mutta pidennushius ja teipit on aina oma lukunsa joten en uskalla riskeerata millään tämmöisillä jutuilla. Mutta muuten tosi mielenkiintoinen tuote, eli plussaa siitä!

Dove Original 0% Alumiiniton roll-on -deodorantti

”Alumiiniton deodorantti antaa sinulle tehokkaan suojan hikoilua vastaan koko päiväksi. Deodorantissa on myös 1/4 Doven kosteusvoidetta, joka pitää huolta kainaloiden ihosta.”

Mä käytän yleensä aina suihkutettavia dödöjä, mutta tämäkin kelpaa. Aika perustuote muttei mulle mikään tuttu, eli en ole ennen käyttänyt. Mulla ei ole vahvaa kainalohikeä joten sinänsä pystyn kyllä käyttämään vaikka minkälaisia dödöjä. Menee varmaankin testiin jossain vaiheessa, nyt on aika monta putelia odottamassa vuoroaan joten ei ihan heti seuraavaksi.

Biozell Professional Silver kuivashampoo

”Todella hienojakoinen kuivashampoo raikastaa hiuksia ja hiuspohjaa. Samalla kuivashampoo antaa hiuksiin muotoiltavuutta, ilmavuutta ja kevyttä pitoa. Tuote myös poistaa sähköisyyttä ja antaa kampauksille kestävän pohjan. Hopeakuivashampoo taittaa lisäksi keltaisuutta ja lämpimiä sävyjä vaaleista ja vaalennetuista hiuksista.”

Biozellilla on uusi, violettisia pigmenttejä sisältävä kuivashampoo vaaleille hiuksille joten tämä on tosi hyvä juttu mulle. Vaalennusprosessi pitäisi edetä taas kohtapuoliin ja Espanjan aurinkokin vaalensi mun omaa tukkaa ihan mielettömästi, joten tälle todellakin on käyttöä!

Garnier Ambre Solaire After Sun -kangasnaamio

”Kangasnaamio toimii rauhoittavana tiivisteenä, joka kosteuttaa tehokkaasti auringon säteille altistunutta ihoa. Erittäin ohut kangas sisältää taikapähkinää ja hyaluronihappoa sisältävää ultrakosteuttavaa koostumusta, joka auttaa rauhoittamaan, kosteuttamaan ja raikastamaan ihoa.”

Nämä kangasnaamiot tuntuu aina ihan tosi inhottavilta asettaa kasvoille kun ovat niin kylmiä ja limaisen märkiä, mutta sitten kun ne saa paikoilleen on olo ihana. Tällä hetkellä Suomen kesä ei kyllä parastaan tarjoile, mutta onhan tätä vielä pari kuukautta jäljellä. Täytyy odottaa jotain auringonottopäivää ja sen jälkeen imeyttää tämä maski kasvoille. Paras tällainen olisi jossain etelän lomamatkalla, siellä oikein huomaa sen kuinka iho janoaa kosteutusta.

Lumene Nordic Nude Natural Perfection CC-voide

”Ihonhoidollisia vaikutuksia sisältävän koostumuksen sisältämät kapseloidut väripigmentit mukautuvat täydellisesti eri sävyisille ihoille. Innovatiivisen koostumuksen avulla saat virheettömän, luonnollisen ja tasasävyisen ihon ilman liiallista peittävyyttä.”

Tämän mä olisin ottanut mieluusti ihan täysikokoisena, mutta kyllä tämäkin kelpaa oikein hyvin. Voide on tuubista puristettaessa valkoista ja muuttuu iholle hierottaessa värilliseksi ja ainakin omaan ihooni tämä näytti mukautuvan oikein hyvin. Mulla sävy on tuo fair/medium eli vaaleampi vaihtoehto ja hieman päivetystä saaneelle kesäiholleni tuo on oikein passeli. Tämä tuntuu tuotteelta jonka saatan ostaa ihan itsekin, sen verran tykästyin heti.

Lumene Lähde 24h tehokosteusvoide

”Raikas ja kevyt kosteusvoide imeytyy nopeasti ihoon jättäen sen pehmeäksi, sileäksi ja tehokkaasti kosteutetuksi. Sisältää pohjoista lähdevettä sekä luonnollista, tehokkaasti kosteuttavaa koivun mahlaa. Ainutlaatuisen Hydra-teknologian avulla kosteus vapautuu ihoon tasaisesti päivän aikana.”

Tämä voide on mulle tuttu jo entuudestaan ja olen tällaisen samanlaisen normaalikokoisen purkin käyttänyt jo aiemmin. Tästä ei mitään huonoa sanottavaa, oikein hyvin asiansa ajava normaali kasvovoide. Taattua Lumenen laatua siis :)

Kocostar Tropical Eye Patch Coconut -silmänympärysnaamio

”Hajusteettomat, biohajoavasta materiaalista valmistetut silmänympärysnaamiot kosteuttavat ja hoitavat ihoa tehokkaasti kookosuutteen avulla. Hydrogeeli lukitsee kosteuden ihoon, joten ne häivyttävät pienimpiä juonteita ja auttavat laskemaan turvotusta. Laita naamiot puhdistetulle, kuivalle silmänympärysiholle ja anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Hiero ylimääräinen seerumi ihoon.”

Tämä oli tosi kiva tuote, sillä mä olen lukenut nyt tosi paljon Kocostarin tuotteista ja ne tuntuu olevan kaikkien suosiossa. Ikää kun alkaa tässä tulemaan niin tuo silmänympärysiho mua eniten huolestuttaa, joten pakko se on alkaa läträämään näillä tuotteilla normaalia enemmän. Menee siis testiin hyvinkin pian, toivottavasti saan ihanan freesit ja parikymppisen silmänaluset ja nopeaan!

Lisäksi kesäkuun Bette Box sisälsi muutamia muitakin näytteitä. L’Oréal Paris Smooth Sugars Glow Scrub on kasvoille tarkoitettu heleyttävä sokerikuorinta ja  Lumene Instant Glow UV Primer ja Beauty Serum pääsevät varmasti myös mun testiin jossain vaiheessa. Kesäkuun Bette Box oli kaiken kaikkiaan todella hyvä boksi mun mielestä koska se sisälsi paljon erilaisia juttuja. Muutama tuote lähtee eteenpäin mutta vain siksi koska mulla ei just nyt ole mahdollisuus niitä käyttää, muussa tapauksessa kaikki olisi enemmän kuin fine :)

VIELÄ EHDIT HYÖDYNTÄÄ ALENNUSKOODIN HEINÄKUUN BETTE BOXIIN!

Viimeisiä viedään ja boksit loppuu näillä näppäimillä. Koodilla heinabette saat ensimmäisen boksin 15,90e hintaan (normaalisti 18,90e) joten kannattaa kiirehtiä jos tarjouksen haluaa vielä ehtiä hyödyntämään. Heinäkuun Bette Box sisältää mm. hellivän hiustuotteen ja KORRESin myydyimmän puhdistustuotteen, sekä täysikokoisen vartalonhoitotuotteen ja uuden yhteistyökumppanin bestsellerin! Kannattaa siis pistää boksi pikaisesti tilaukseen tästä*!

Bette Box sponsoroitu

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.