Hae
Queen of Eve

Saanko fitness-siunauksen?

Jälkiuuniruispaloja, juustosiivut, kananmuna, 1/4 kurkkua, herbamare-maustetta, purkki rasvatonta maitorahkaa, puoli pussia jäisiä mustikoita, loraus sokerintota kinuski-karpalomehukeittoa. Lasi mango-appelsiinimehua ja paljon vettä. Siinä oli mun aamupala. Saanko fitness-siunauksen vai taasko meni fatnessin puolelle? ;)

Yritän kovasti siistiä ruokavaliotani, tehdä niitä järkeviä valintoja ja pyrkiä minimoimaan herkuttelun. Ei totaalikieltoa millekään, ei ajatusta diettaamisesta tai laihduttamisesta, ei tarkkaa ruokavaliota eikä paineita. Mutta jotain tolkkua. Sitä tolkkua ja hyviä päätöksiä tarvin mukaan mun arkeen. Ei paastoja ja ahmintaa, kehon kituuttelua ja kaiken saatavan rasvan varastointia. Siitä mä yritän pysytellä erossa.

Siivosin tänään mun vaatekaappeja, tai itseasiassa kaikki kaapistot ja lipastot mun makuuhuoneesta. Löysin seitsemät treenikengät joista kahdet oli vielä laatikoissaan ja kahdet muuten vaan käyttämättä. Yhtiä olen käyttänyt kerran ja kahtia useammin. Olisko aika taas ottaa treenit arkeen ja tehdä jonkinlainen ohjelma. Jokin suunnitelma. Nyt olisi uusi vuosi ja uusia treenikenkiä useampi pari. Ei pitäisi olla ainakaan varustelusta kiinni!

Mitä ootte mieltä?

Nyt mä lähden nettishoppaamaan, sillä tänään loppuu alennus, ja Elloksella on kauhea kasa kaikenlaista jopa 80% alella, kiirekiirekiire! (En aio ostaa yhtiäkään uusia treenikenkiä)

HUOM! MAINOS!

Ellokselta 15 % lisäalennusta jo alennetuista tuotteista. Koskee myös merkkituotteita!

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Tilauksen tulee olla yli 20 euroa. Alennus koskee vaatteita, kenkiä, asusteita , kodin tekstiilejä , valaistusta , tapetteja ja mattoja. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous voimassa 17.1.2016 asti.

Tarjousnro: 335408
Naisten kaikki alennustuotteet pystyt tsekkaamaan TÄSTÄ!

*) Postaus sisältää affiliatelinkkejä

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

15 kommenttia

 1. Nanne kirjoitti:

  Ääh oon ilonpilaaja. Kaikki toi on tietenkin ihan hyvää syötävää, mutta tuos on kyllä kaksinkertainen määrä ruokaa, mitä ainakin itse syön aamuisin. o_ o No mutta mitä ne sanookaan? Ainiin, että aamiainen on päivän tärkein ateria! :)

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Et sä mitään iloa pilannut :D Määrät nyt on erilaiset varmaan kaikilla, moni syö paaaljon enemmänkin, ja jos musta olis kii mä en söis mitään ;) Mutta koska olen järkevä, yritän opetella painottamaan aamupalaa :)

   • NNE kirjoitti:

    Mun mielestä on enemmän huolestuttavaa, jos annokset on tuosta hirveästi pienempiä, muttamutta kukin tyylillään 8D

 2. Elina kirjoitti:

  Mun mielestä ihan sopivan kokoinen aamupala kyllä ja saat tuosta proteiinia, hiilareita, rasvaa jne.
  Ainoa vinkki olisi, että jätä tuo mehu pois. Siinä on ihan hurja määrä sokeria jopa yhdessä lasillisessa :)

 3. miltsu kirjoitti:

  iha sopiva annoshan tuo on :) täyttyy vatsa iha hyvin ni ei heti tee mieli napostella mitään.

 4. Luana kirjoitti:

  Hyvältä näyttää (:

 5. Mari kirjoitti:

  Mehun jättäisin pois, toisen leivän voisi korvata hedelmällä tai jättää kokonaan pois.

 6. iuski kirjoitti:

  Nam! Meillä on kans usein viikonloppuisin mehua, tuo jotain kivaa ekstraa aamupalalle. Ja itse tykkään syödä kunnolla että selviän sen 3-4 tuntia lounaaseen asti.

 7. Outi Karita kirjoitti:

  Musta näyttää hyvältä! Tuoremehuun olin ite joskus koukussa, pakko oli saada joka aamu lasillinen, mutta nykyään vain joskus purkkimehua… Aamuisin nykyään puristan vähintään 1/2-1 sitruunan, joskus muutakin hedelmää lasiin ja usein mukana on myös jotain vihreää, buustaa hyvin aineenvaihduntaa ja on muutenkin hyvä terveyspommi :)

 8. Mmm kirjoitti:

  Toihan on just hyvä aamupala! Koska leivät korvaa puuron. Jos tossa ois rahkan alla puuroa, niin totta munassa annos näyttäisi pienemmältä. Ilonpilaajat todellakin.

  Ite vedän joka päivä puuron ruokalusikallisella öljyä, prodejauheella, leseillä ja marjoilla.
  Eli sä saat tosta kans samat: kuitua ruisleivästä ja rasvaa sen päällisistä, proteiinia rahkasta.. jne :)

  Keep up the good work!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.