Hae
Queen of Eve

Mustavalkoinen sisustus vai värejä?

Mustavalkoinen sisustus on aina ollut mun juttu sillä musta ja valkoinen ovat helppoja ja aina muodissa olevia perusvärejä, mutta ne eivät ole ainoita värejä joita käytän sisustuksessa. Jo pitkään olen sisustanut mustan ja valkoisen lisäksi rohkeasti harmaalla (kuinka mielikuvituksekasta!) ja jos oikein villiksi olen heittäytynyt, on minulle saattanut päätyä viime aikoina Elloksen tilauksessa roosat tai vaaleanpunaiset lakanat.

Jostain syystä olen alkanut pitämään myös väreistä ja mustavalkoiseen sisustukseen onkin mielestäni tosi helppo lisätä värejä moneen makuun. Itselleni on harmaan ja roosan/vaaleanpunaisen ohella noussut jostain ihmeellinen mieltymys vihreään, vaikka yleisesti se ei ole minua kiinnostava väri. Hassua! Sen se taitaa tehdä kun tarpeeksi katselee sisustuskuvia ja kauden trendejä, silmä alkaa tottumaan?

Päätin hyödyntää taas tammikuun tarjouksia ja lähdin selailemaan sisustusjuttuja ja etsimään jotain pientä kivaa uutta kotiin. Mulla on jo ostoskorissa kerättynä tämä suihkuverho ja mietin tosissani myös tämän vihreän päiväpeitteen hankintaa, mutta ehkä se on jo bit too much? Jos ennemmin ostaisi vaikka sisustustyynyjä tms. pienempää vihreää niin ei ainakaan heti kyllästyisi ja olisi helpompi myös vaihdella sisustusta.

Juurikin tuo sisustuksen vaihteleminen on itselleni tärkeää, enkä voi käsittää ihmisiä keiden maku pysyy samana. Mulla nimittäin ei pysy ja mä kaipaan kotona vaihtelua ja erilaisia tyylejä. En voisi kuvitellakaan ostavani kerralla kaikkea ja pitäväni niitä aina 5-10 vuotta paikoillaan tyyliä muuttamatta, ei tulisi kuuloonkaan. Mä kaipaan vaihtelua.

Toisaalta mä haluan myös erilaisia harmaan sävyjä, vaaleanpunaista ja roosaa, mutta nämä kaikkihan sopii hyvin tuon vihreän ja sen mustavalkoisen kanssa… Kaikenlaista sitä taas tekisi mieli ja onneksi se onkin ihan mahdollista tällaisin pienin muutoksin. Vaaleimmat värit vaan mietityttää koirien takia, kuinkahan nopeasti tuollainen ihana hennon sävyinen päiväpeitto näyttää kamalalta kahden chihuahuan jäljiltä?

Elloksella on tällä hetkellä voimassa 20% alennus kodinvalikoiman tuotteista, myös merkki-, ja ALE -tuotteista! 20% alennuksen lisäksi nyt säästää myös postikulut, eli kannattanee tarjous hyödyntää :) Shoppailemaan kodinvalikoimaan pääset suoraan tästä!

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Terhi kirjoitti:

    Toi vihree päiväpeitto näyttää ihan supermakeelta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *