Hae
Queen of Eve

Se tunne kun et tykkää macaronseista

Se tunne kun et tykkää Macaronseista ja tajuat että oot huono bloggaaja

Se tunne, se on ihan kamala. Miten mä nyt voin teeskennellä juovani aina vain shampanjaa (jopa veden tilalla) ja ottaa Instagramiin hienoja kuvia macaronseista? Nyyh! En mitenkään!

Ei kun hetkonen hei… enhän mä oo tainnut missään vaiheessa esittää rakastavani niitä vaikka kieltämättä joo, tuleehan niistä Ladureen macaronseista jotenkin ihanan ylellinen ja arjen luksus olo. Ja ne on kauniita kuvissa.

Mut ei, en mä vaan tykkää oikein mistään kekseistä tai pipareista, eivätkä nämä maailmankuulut ja järkyttävään blogisuosioon nousseet Ladureen klassikkomacaronsitkaan päässeet mun herkkulistalle edes TOP50 sarjaan.

Oon siis huono bloggaaja

Mutta en sentään niin huono ettenkö ois koskaan niitä maistanut saati käynyt Ladureella hienostelemassa. Italian reissulla Roomassa oli yhtenä (kaikkina) päivänä ihan järkyttävän kuuma, ja me vaellettiin pitkin polttavia mukulakivikatuja pitkin keskustaa.

Hirveä jano ja teki mieli jotain raikasta, ja oli myös kiire varjoon.

Yhtäkkiä silmiemme edessä loisti kapealla ja luojan kiitos varjoisella kujalla Ladureen kahvila, jonka markiisilla suojatulle terassille rynnimme kuivattelemaan hikeämme. Ei niin chic kuin voisi olla mutta mitäpä noista, ei niitä nyt lasketa.

Äkkiä jotain raikasta!

Siinä hienoja asetelmia kuvatessa piti selata tarjoiluja, ja saahan siellä näemmä muutakin kuin niitä oudon makuisia kuivia ja pahvisia macaronseja. Oli ihan ruokaakin ja kutsuvan kuuloisia smoothieita. Nam!

Jano oli järjetön ja jotain vilvoittavaa, kylmää ja raikasta oli saatava. Ja kyllähän sitä löytyi sieltä listalta jotain minullekin mieluista.


Centrifugati Smoothie

10 euron hintainen Le Reve De Danielle oli valintani. Mansikoita, vesimelonia, persikkaa ja dragonfruittia (onko sille muuten suomennosta?). Oli hyvää. Ihanaa suorastaan, mutta myös aika kallista (tai siis sehän on vaan köyhälle kallista).

Kuitenkin kymppi smoothiesta on aika korkea, vaan olipa ainakin sen arvoinen. En voi valittaa. Melkein olisi tehnyt mieli ottaa useampi erilainen, koska menu oli varsin kutsuva.

Voisin mennä uudestaan

Mut en mä niitä macaronseja kyllä ota. Ensi kerralla kun jossain satun Ladureen kahvilaan törmäämään, otan sieltä sen clubsandwichin. Näin kun herra viereisessä pöydässä siitä nautti ja näytti hyvältä.

Ps. Katsokaa menusta mitä maksaa pieni lasi limonadia. Vaivaiset kuusi euroa. Köh köh.

Kerrankos sitä.

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

2 kommenttia

  1. Liisa kirjoitti:

    Pitahayaksi kutsutaan dragonfruitia täällä. :) On kyllä ihan törkeen hyvää mutta niin kovin kallista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *