Hae
Queen of Eve

Tämän kesän bucketlist

Tämän kesän bucketlist

Mä tiedän mikä on bucketlist, mutten oo tainnut koskaan tehdä sellaista. Tai en mä ainakaan muista? Oon saattanut mainita joitain asioita mitä olis kiva tehdä kesän aikana, mutta nyt ajattelin tehdä itselleni ihan sellaisen pienen haastemuotoisen listan.

Monia nämä bucketlist -tyyppiset vaatimuslistat voi stressata ja aiheuttaa jotain paineita kun koko kesä menee suorittamiseksi, mutta uskon että mulla nää toimii ihan päinvastoin. Itse kun tuppaan ottamaan asiat liiankin chillisti ja jos en yhtään aseta itselleni tavoitteita niin päivät vaan lipuu ohi ja kohta on kesäkin ohi. Eikä mitään tullut tehtyä!

Mun bucketlist koostuu sellaisista helposti toteutettavista asioista, sekä sellaisista mihin täytyy ihan pikkuisen nähdä vaivaa. Nämä asiat mä kuitenkin kaikki haluaisin tehdä, joten tämän pitäisi olla suhteellisen iisi lista. Silti jos en tätä tee, en toteuta näistä puoliakaan kesän aikana. Ne vaan unohtuu ja sitten harmittaa…

 1. Vietä picnicciä puistossa
 2. Käy Helsinki Skywheelissä
 3. Aja reitti SpåraKoffilla
 4. Miniristeily (esim. lounas- tai illallisristeily) Helsingin edustalla
 5. Irtiotto arjesta ja hotelliyö Helsingin keskustassa
 6. Nauti brunssi kivassa ravintolassa
 7. Herneet ja mansikat sekä lihapiirakka Kauppatorilla
 8. Ranskalaistyyppiset seitinohuet iltapäiväkännit terassilla
 9. Mene Pihlajasaareen veneellä ottamaan aurinkoa
 10. Ui meressä (tästä tulee tosi haastavaa Suomessa!)

Eikö noi ole jo aika kivaa tekemistä kesälle? Ne on ainakin sellaisia mistä mä monesta tykkään, joten ehkä ihan hyvä listata niin tulee tehtyä. Ja joukossa on useampi sellainen mitä en ole tehnyt ikinä tai vuosiin, joten nyt on sen aika! Tuo meressä uiminen on varmasti kaikista pahin mulle, sillä en ole Suomessa meressä uinut varmaan… kolmeenkymmeneen vuoteen, en edes tiedä milloin. Järvessä tuli nuorena pulikoitua, mutta kylmässä meressä? Hyi, ei! Mä rakastan uimista, mutta mun pitäisi asua välimeren rannalla. Ne Turkin +27 asteiset linnunmaidonlämpöiset aallot, ah! Vaan onhan se nyt ryhdistäydyttävä ja uitava myös Suomessa!

Muutenkin ihan kivoja juttuja tiedossa ja varmasti paljon muutakin, mutta tämä bucketlist on sellainen jonka mä todellakin haluan toteuttaa!

Onko näistä mikään sun bucketlistilla?

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

4 kommenttia

 1. t kirjoitti:

  Olipas hyvä lista! Voisin oikeastaan toteuttaa kaikki, paitsi lihapiirakan ?. Laitathan sitten raporttia syksyllä, että mitkä näistä toteutui?

  • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

   Siis mitä? Miksei lihapiirakkaa? Semmoinen toripiirakka on ihan parasta :D Ja toki tulee sitten kuvien kanssa rapsa mitkä on onnistuneet tästä listasta :)

 2. Jane kirjoitti:

  Hei hyvä toi spora! Täytyis kans vihdoin testata :)

  • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

   Mä oon jo viitenä vuotena ellen kauemminkin sitä miettinyt ja koskaan en oo mennyt, vaan miksi? Onhan sinne nyt mentävä! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *