Hae
Queen of Eve

Miten meni eka viikko deittipalstalla?

Millaista meininki on Suomi24 deittipalstalla?

Näin lauantai-illan ratoksi ajattelin kertoa ensimmäisen viikon kokemuksiani deittipalstalla. Kerroin blogissani liittyneeni ensimmäistä kertaa elämässäni deittipalstalle viikko sitten ja kirjoitinkin ensifiiliksistä postauksen Suomi24 treffit – onko toivoa?, jutun voit lukea linkkiä klikkaamalla. Alkujärkytyksestä selvittyäni pystyn hieman paremmin jäsentelemään fiiliksiäni näin viikon perusteella tehtyjen havaintojeni mukaan.

Otin itselleni varmaan 15 minuuttia rekisteröitymisen jälkeen käyttöön noin 12 euron hintaisen plus -palvelun jonka avulla näkee tilastot, profiilivierailut ja voi lähettää rajattoman määrän viestejä. Ilman lisäpalvelua vuorokauden aikana voi lähettää viestejä vain kolmelle eri ihmiselle, joten jos viestiraja on täyttynyt ei sivustolla voi keskustella. Viesteihin ei voi vastata eikä itse voi laittaa viestiä kellekään mikäli maksuttomat kolme viestiä on käytetty joten pelkän ilmaispalvelun käyttö on hankalaa.

Muille käyttäjille voi silti lähettää automaattisia flirttiviestejä joita monet miehet hyödyntävätkin. Heiltä saattaa tulla pelkkä flirtti ja profiilissa lukea sitten, että flirttailen vain jos on viestit täynnä, ota yhteys sähköpostitse tai kik -palvelussa. Tässä ei ole mielestäni mitään järkeä ja mulle henkilökohtaisesti sellaisen pelkän flirttiviestin lähettäminen tyhjällä ja kuvattomalla profiililla ei tee mitään vaikutusta. Se ei innosta mua laittelemaan mitään sähköpostiviestejä tai latailemaan jotain kikkejä itselleni. Itseasiassa mun mielestä mies joka ei voi sijoittaa 12 euroa kuukaudessa deittipalveluun on joko liian köyhä tai pihi. Plus -palvelu näyttääkin olevan aika monilla naisilla, mutta harvemmilla miehillä. En tiedä mikä tähän on syynä etteivät miehet sitä maksa, mutta silti vonkaavat kaikkia naisia automaattiflirteillä kykenemättä kuitenkaan oikeaan keskusteluun.

Naisvihaa, passiivisaggressiivisuutta, katkeroitumista, tosikkomaisuutta

Suomi24 treffit deittipalstalla on heti etusivulla eräänlainen ilmoitustaulu, jossa näkyy ”huudon”-ostaneen miehen kuva ja ns. kutsuhuuto naisille, miesten kirjautuessa siinä ilmeisesti pyörii naisten huudot. Plus – palvelun ostaneilla näitä ilmaisia huutoja on käytettävissä neljä kappaletta ja niitä voi ostaa lisää. Tällä saa siis erityisnäkyvyyttä etusivulla ja omaa huutoa toistetaan niin kauan, kunnes se on tavoittanut 1000 omaan kategoriaan sopivaa kohdehenkilöä.

Näissä huudoissa näkyy paljon negatiivisuutta. Ne eivät useinkaan ole kovin kutsuvia, vaan voivat sisältää perunalla otetun lähikuvan epäsiististä miehestä (lue suomeksi: suttuinen räpsy 15 vuotta vanhalla kännykän etukameralla tai sitten siinä on vaan likaa järkyttävä kerros linssissä). Mies ei 95% varmuudella hymyile kuvassa vaan on suupielet alaspäin tai jopa vihaisen näköinen. Usein esim. hiusmalli on kasvanut kuukausia sitten yli, harottaa korvien päälle ollen likainen ja sotkuinen turnutukka. Parta on siistimättä ja kuvassa voi olla esim. paskaiset työvaatteet tai nyppyinen fleecetakki tai jokin tahrainen ja reikäinen t-paita. Usein kuvissa on todella läheltä otettu kuva kasvoista (kuva-alue pienempi kuin passikuvassa), mutta joskus noita vaatteitakin saattaa vilahdus näkyä. Tämän ns. huudon eli puhekuplan tekstissä onkin sitten esim. seuraavanlaisia ”huudahduksia”:

”Kyllä on aika surkea meininki täällä.Ei täältä mitään oikeata nais seuraa saa.Ronkeleita,kiukutteli joita, ylimielisyyttä No thanxxx turhaa touhua”

”Aivan naurettavat vaatimukset kaikilla naisilla täällä kun ei tunnu seuraa löytyvän millään!”

”Ei yhden illan juttuja.Ei turhia kysymyksiä.Ei Alkoholia………Ei mitään ylimielisyyttä naisten käytöksessä sitä en siedä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Olen oma itseni.Jos se ei sulle kelpaa.Ei tarvii alkaa lässyttää mulle !!!!!!!!!”

”Täällä kiva yh isukki ?????? Kiinnostaisko naisia ?????? Oletko valmis muuttamaan Tihvetjärvelle ??????? Hyvää illan jatkoa kaikille kauniille ja hoikille nuorille naisille alle 58,5   kg ja 30 v   ????? T: Yh isukki 46 v Raimo”

Huom! Olen muuttanut tekstejä alkuperäisten kaltaisiksi mutta eivät ole täysiä kopioita anonymiteetin säilyttämiseksi. Nämä neljä esimerkkiä ovat kuitenkin täysin todellisia neljän eri miehen ilmoituksia vastaavia ja niitä huutoja jotka Suomi 24 treffit deittipalstalla tervehtivät naisia heti sisään kirjauduttaessa.  Olen matkinut ne kirjoitusvirheineen päivineen. Tällaisista kutsuhuudoista pitäisi naisten siis innostua ja alkaa viestittelemään. Mitäpä luulette?

Välimallin jätkät

Jottei menisi liian negatiiviseksi niin kerron, että tällä deittipalstalla on myös suhteellisen normaaleja ihmisiä. Ihan tavallisia välimallin miehiä millaisia monet naiset varmasti haluavatkin. Usein ongelmana kuitenkin on kuvattomuus. Jostain ihmeellisestä syystä todella harvat profiilit ovat kuvallisia, hyvä jos puoletkaan on omaa kuvaansa esille laittanut. Monet myös vähättelevät ulkonäköään ilmoittamalla omassa profiilissaan etteivät ole kummemman näköisiä tai etteivät ole komeita, mutta oikeasti olisivat ihan kivan näköisiä, vähintäänkin normaaleja ihmisiä jos kävisivät kerran päivässä suihkussa, ajaisivat tai siistisivät parran ja viikset, pesisivät hampaansa, laittaisivat deodoranttia, rasvaisivat kasvonsa, kävisivät parturissa säännöllisesti (2-3vko välein) tai ajaisivat kaljuksi jos ei parturihommat kiinnosta. Myös puhtaisiin ja ehjiin, siisteihin vaatteisiin pukeutuminen auttaisi monia. Ei tarvitse olla mikään muotitietoinen ja kalliita kuteita käyttävä, ihan perustaso riittäisi suurimmalle osalle.

Profiilitekstien puute on jättimäinen ongelma kuvattomuuden ohella, mutta myös sen näen ongelmaksi, että jos kuitenkin juttusille päästään niin se juttu ei luista. Luulen, että monien kohdalla kokemattomuus naisten kanssa, pitkä yksinäisyys, arkuus ja epävarmuus, ylipäätään sosiaalisten suhteiden ja naissuhteiden vähyys vaikuttaa vahvasti ja heijastuu ihan siihen viestittelyynkin. Ei saada oikein sanaa suustaan vaikka keskustelu olisi aloitettu, tai sitten ihan mukavan ja ns. normaalin oloisen profiilin omaava mies kysyy kuulumisia ja seuraavassa kysymyksessä tiedustelee voisinko katsoa jotain kuvaa jostain jättidildosta ja kertoa mahtuisiko se. Tämä on ihan totta. Siis kuulumisten jälkeen, toisessa lauseessa. Minun oli vaikea uskoa, että sama henkilö oli edes profiiliaan kirjoittanut kun se oli aivan kuin eri maailmasta. Aivan kuin joku kaveri olisi kirjoittanut sen ja sitten antanut sosiaalisesti taitamattomalle peräkammarinpoika-serkulleen sen avuksi että voi käyttää deittipalstalla, mutta totuus paljastuu heti kun tyyppi avaa suunsa.

Miehet eivät osaa konrtolloida seksipuheitaan

Tämä on musta ehkä se surullisin asia. Todella monet möläyttelevät töksösti ja erittäin epäinnostavasti naisille. Mokaavat mahdollisuutensa ihan samantien ja keskustelut loppuvat siihen. Enkä tarkoita näillä sellaisia jotka kyselevät heti seksiseuraa ja ovat etsimässä vain sellaista. Itseasiassa sellaiset miehet ovat yllättävän vähän minuun olleet yhteydessä (toisin kuin Tinderissä) ja Suomi24 treffit deittipalstalla tuntuu ihmiset olevan vakavammalla mielellä liikkeessä, siis myös miehet. Aika hyvin on kunnioitettu sitä, että mullakin lukee valintana vain elämänkumppanin etsintä, enkä ole listannut seksiseuraa, treffiseuraa enkä ystävyyttä. Tästä huolimatta ihan normaalin keskustelun sekaan, ilman minkäänlaista pohjustusta, täysin out of nowhere miehet voi kirjoittaa vaikka että ”nyt miuta haluttaa” ja kuvailla tähän jotain todella intiimiä jota en halua toistaa . Siis ihan tosissaan?

Mua ärsyttää, turhauttaa ja hieman säälittää. En oikein tiedä miten pitäisi suhtautua. Mä haluaisin pelastaa kaikki ihmiset ja opettaa miehiä kuinka keskustella naisten kanssa. Kertoa muutamia kikkoja ja käyttäytymismalleja joita noudattamalla he voisivat menestyä paremmin. Mutta se ei onnistu. Moni suuttuu torjunnasta. Loukkaantuu jos huomauttaa ettei ne yhtäkkiset seksipuheet kesken kaiken vaan toimi. Etten voi innostua parhaassa tapauksessa jopa kuvattoman tai tekstittömän ihmisen erektiosta kun ei ole minkäänlaista tuntemusta saati ihastusta. Naiset tarvii jonkun tunteen siihen erotiikkaan ja muuhun, en ymmärrä miten yli nelikymppiset miehetkään ei ole sitä oppineet ja sitten heittäydytään marttyyreiksi.

Joukossa on myös helmiä

Mä olen kokenut tuolla deittipalstalla myös hyviä keskusteluja. Muutamia ihan 100% friendzonella olevia mutta keiden kanssa juttu on muuten vaan luistanut ihan loistavasti ja ollaan haluttu jutella. Myös muutamia sellaisia keiden kanssa voisin harkita tapaamista. Olen saanut myös sellaisilta ns. ”hunks-tason” miehiltä viestejä, mutta en itse ole ollut kiinnostunut jatkamaan sillä he ovat aika pelimiehiä ja pääosin etsimässä seikkailua. Kaikenlaisia miehiä on siis kuitenkin tarjolla.

Mä uskon, että tämmäisillä deittipalstoilla voi kuitenkin jossain määrin turhautua. Tällaiseen varmasti väsyy ja jos katselee samoja naamoja ja tyyppejä viikosta ja kuukaudesta, jopa vuodesta toiseen pyörimässä jossain deittipalstalla niin siitä maailmasta voi olla vaikea päästä pois. Se ihmisten pettyneisyys nykyajan treffailukulttuuriin näkyy myös noissa keskusteluissa. Monet ihan kivat ja normaalin oloiset miehetkin vaikuttavat aika pessimistisiltä ja väsähtäneiltä. Ei ole enää sitä luottoa, että jotain voisi tapahtua ja hommat voisi sittenkin onnistua. Se varmasti syö miestä.

Infoilen jatkossakin lisää millaisia kokemuksia ja fiiliksiä mulla näin nelikymppisenä sinkkuna ja deittimaailman newbienä on, jos nyt jaksan tätä deittipalsta-elämää jatkaa. Pidän kuitenkin ihmiset anonyymeinä enkä paljasta kenestäkään mitään yksilöivää juttua, joten kunnioitan kuitenkin muita ja puhun lähinnä vain omista kokemuksista ja fiiliksistä.

Palataan taas aiheen pariin tovin kuluttua!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

6 kommenttia

 1. Tuuli kirjoitti:

  Sähän voisit kokeilla Katri G.n Match By K-palvelua?

  • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

   Olen sitäkin miettinyt, mutta tämän hetkisten tietojen perusteella sitä kautta voisi olla vielä vaikeampaa etsiä sitä yksittäistä matchia, ottaen huomioon kohtalaisen erikoisen persoonani ja myös odotukseni vastapuolelle. Ymmärrykseni mukaan siellä on matchaantunut kenties hieman enemmän ns. normaalia/laatutietoista perusjamppaa ja pirkkoa, joita en ihan laske tähän omaan tyyliini sopivaksi kohderyhmäksi. Mä luulen, että miehet jotka musta innostuu eivät hakeutuisi henkilökohtaisen match-palvelun käyttäjiksi. Mutta… never know!

 2. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

  Mie ja mies tavattiin Suomi24: ssa eli toivoa on :) :D. Olihan siellä joukossa vaikka minkälaisia tyyppejä, just jotain kikkeli sitä tätä panettaako-pellejä, mutta muutamia normityyppejä treffasin. Kesällä liityin sinne ja uutenavuotena tapasin nykyisen miehen. Tsemppiä, toivottavasti normi tyyppejäki tulisi siulla vastaan :)

  • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

   Aijaa? En tiennytkään et ootte Suomi24 tavannu :) Kiva kuulla et toivoa on, ja kyllä mulla on ihan optimistinen asenne kaikkiin näihin palveluihin kuitenkin loppujen lopuksi. Vaikka vähän varmaan onkin kuin ettis neulaa heinäsuovasta, mutta on se mahdollista.

 3. Pupu kirjoitti:

  Amen! Minua ihan normaalina naisena ärsyttää suunnattomasti se, että minua syytetään turhan krantuksi koska olen ollut sinkku jo 4-5 vuotta. Tarjonta vain on valitettavasti kuvaamaasi joka tulee aina yllätykseksi näille kranttuilusta syyttäjille…
  Suurin osa tuntemistani parisuhteellisista naisista ei edes ole saanut kikkelinkuvia SoMessa! itse en pääse edes treffeille asti kun inboxissa odottelee jo random kulli tuoreelta tuttavuudelta tai jokin irstas ehdotus tai typerä huomio…
  Lisäksi tuo lista jossa luettelit vaivaa, joka miesten pitäisi nähdä (koskee kokemukseni mukaan kaikkia muita deittisivuja paitsi tinderiä) herättääkseen vastakkaisen sukupuolen kiinnostuksen, ei olla valmiita tekemään kun kuulostaa niin monimutkaiselta ja tyyliin kun luopuisi vasemmasta kiveksestä jos pitäisi partaa alkaa ajamaan ja parturissa juoksemaan…
  kuitenkin kyse on ihan PERUSHYGIENIASTA.
  Anteeksi, mulla menee kuppi jo ihan nurin. Mutta tekstisi osuu ja uppoaa kanssasisareen!

  • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

   Anteeksi mutta mä nauroin ääneen :D Sitä tää todellakin on, huh huh :D Surkuhupaisaa suorastaan, mut uskon että siellä niitä normaalejakin on. Kunhan vaan onnistuis kohtaamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *