Hae
Queen of Eve

EOS – syötävän söpöt huulirasvat

Tässä on yksi juttu missä oon mennyt massan mukana, mutta ihan silkasta uteliaisuudesta. Kun kerran kaikki muutkin niin kyllä minäkin!

Näin pääsiäisen aikaan tälläiset söpöt pikku pallukat hennoissa pastellisävyissä Nordic Feelin valikoimissa ja se sai mut tekemään ostopäätöksen nopeammin kuin ehtii kissaa sanoa. Olin jo jossain aiemmin nähnyt jengillä näitä paljon hehkutettuja EOS-huulirasvoja ja kun kohdalle sattui miellyttävät yhdistelmät niin pakkohan se oli minunkin…

20150315_134519_resized
En sitten voinut vastustaa kiusausta, pakko munkin oli tilata! Makuina oli vaikka mitä, ja mun valinta oli tuo vaaleansininen Vanilla Mint sekä vaaleanpunainen Coconut Milk :) Tuoksu ja maku on hento, miellyttävä, sellainen ihanan pehmeä eikä mitenkään dominoiva. Tykkään tosi paljon ja etenkin tää pakkauksen ulkoasu on jotain ylisöpöä ja täysin normaalista poikkeavaa.

20150315_134636_resized
Hupaisaa kyllä mutta mä en tajunnut kuinka noita tulee käyttää, ja sormin yritin sutikoida ja ihmettelin että onpa jäykkää tavaraa kun ei tästä saa irti mitään :D Hah! Näiden idea onkin se että noita laitetaan ihan kuten puikosta, eli sivellään suoraan huulille. Pakkaus ja pieni purkki vaan johti harhaan koska yleensä tälläisiä huulirasvoja saa kaivella sormilla. Noh, aina vaan parempi, onpa hygieenisempää kun ei sormia tarvitse tuohon rasvaan sotkea.

20150315_134801_resized
Mä en kyllä oikeasti olisi tarvinut yhtään uutta huulirasvaa, mutta minkäs itselleen mahtaa. Mä oon tälläinen huulirasvariippuvainen, hihi. Ja hyvä vaan että on paljon huulirasvoja, niin niitä voi sitten laittaa kaikkiin laukkuihin, laatikoihin, takin taskuihin jne, niin eipä jää koskaan matkasta!

20150315_134818_resized

Koodilla 9PVGVJ2E9 saat 5 euron alennuksen yli 40e ostoksista Nordic Feelillä. Yli 59e ostokset ilman postikuluja!

Koodi on voimassa 30.04.2015 asti.

* Postaus sisältää Affiliate-linkkejä

4 kommenttia

 1. idaelisa kirjoitti:

  Näit pääsiäisen aikaan? :D Pääsiäinenhän on vasta tulossa! :D

  Noi tuoksu kyllä hyvältä, mutta en mä kyllä silti maksais kymppiä huulirasvasta, pihi kun oon :D Mutta toki sitten näissä varmaan laatu kohtaa tuossa hinnassa, kun on hyviä raaka-aineita ja luomuakin vielä.
  Hurraw:n huulirasvat mua kiinnoistais, niissäki näyttäis olevan ihania ”makuja”.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Kuule eka pääsiäissunnuntai oli ja meni jo, silloin oli virpojatkin liikkeellä ;)

   Ja en minäkään maksanut sitä kymppiä, vaan kun tilasin yli 30e:llä niin Nordic Feelillä sai noi johonkin 6e hintaan. Siellä on semmonen systeemi et tietyt tuotteet tulee bonuksena halvemmalla kun tilaus ylittää tietyn summan :)

 2. Outi Karita kirjoitti:

  No on aika söpöt kyllä :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.