Hae
Queen of Eve

Väsynyt mutta onnellinen

20150319_135620_resized

Tää lauantai oli harvinaisen rankka ja pitkä päivä, sillä herätyskello soi ekan kerran jo 06.30 vaikka on viikonloppu. Mä olisin halunnut viettää aikaani lueskellen uutta lehteä, nauttien mun kauniista tulppaaneista ja nakertamalla proteiinipatukkaa, mutta ärr ja murr, aina ei mene niin kuin haluis suunnitella.

Torkutin niin pitkään kuin pystyin ja lopuksi sitten tempaisin itseni 07.45 sängystä ylös kun kasilta piti olla jo menossa. Huh. Aivan järkyttävää. Mun mielestä ihmisen ei kuulu tehdä töitä viikonloppuisin vaan se aika pitäisi aina pyhittää levolle ja rentoutumiselle. Viikot joissa vapaapäivät ovat erillään toisistaan eivät ainakaan minua saa palautumaan, ja tarvitsen sen kaksi perättäistä päivää ilman työjuttuja. Harmi vaan että työkuviot ovat tällä hetkellä sellaiset etten voi lauantaitöistä kieltäytyä täysin, ja niitä tulee väkisinkin noin kerran kuukaudessa. Noh, näillä mennään juuri nyt, joten turha valittaa. Monet asiat työssä ovat silti hyvin joten plussan puolella ollaan!

20150321_212039_resized
Työpäivän päätteeksi kävin ostamassa kukkakimpun johon valitsin raikkaita ja klassisia valkoisia tulppaaneja. Lähdettiin suoraan duunini jälkeen ajelemaan Tuusulaan Hugen siskon perheen luo kylään kun Hugen vanhemmatkin olivat käymässä Ja mä vein kukat tuliaisiksi. Oli mukava syödä hyvin ja hyviä lauantaiherkkuja (niin kuin normaalit ihmiset), ja vietettiinkin siellä nelisen tuntia. Aika meni kuin siivillä ja vasta kymmenen jälkeen illalla lähdettiin takaisin kotia kohti, ja nyt mä olen ihan rättipuhkipoikki. Ette siis voi uskoakaan mitä nautintoa sain siitä kun pääsin ekan kerran koko päivänä takaisin omaan kotiin ja istumaan omalle sohvalle, avaamaan läppärin ja näillä väsyneillä silmillä tihrustamaan tätä näyttöä. Ah, mitä mielenrauhaa!

Tätä kirjoittaessa mun silmät luppaa ja olen ihan valmis nukkumaan, mutta halusin tulla vaan pikaisesti huikkaamaan että oon väsynyt mutta onnellinen. Nauttikaa te koko viikonlopun vapaalla olijat, minä nautin vain huomisen :)

4 kommenttia

  1. Jaanaba kirjoitti:

    Juu. =) Mää oon jo pitkään tehnyt töitä siten, että melkein aina oon lauantait töissä. Mulla on ke ja su vapaa ja vaikka se arkivapaa on aina kiva, niin kyllä kaipaan ihan normaalia viikonloppuvapaata enkä mitään tämmöstä ripoteltua vapaasysteemiä. Eilen töissä ja huomenna taas.

    Ihanat kukat oot ostanut.

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Mä oon toistaiseksi siinä onnellisessa asemassa ettei tartte viikonloppuisin tehdä töitä. Ei riittäis mullakaan yksi päivä palautumiseen.

    Teillä ei näemmä asu sotkevaa kotitonttua! Haluaisitko adoptoida meiltä yhden? :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *