Hae
Queen of Eve

Kaksi uutta, kaksi vanhaa ja Balmain!

Arvaatteko mitä kahta näistä neljästä tuotteesta en ennen käyttänyt oikeastaan koskaan?

Voin paljastaa, että olen mennyt vuosikausia ilman mitään silmänympärystuotteita (satunnaista ja epäsäännöllistä koekäyttöä laskematta) enkä ole omistanut hiuslakkaa ainakaan vuoteen ellen jopa kahteen. Sen sijaan yksi mun käytetyin ja tykätyin kosmetiikkatuote kautta aikojen on kasvovesi ja vartalokuorinta. Aika sama mitä merkkiä ovat niin niitä haalin aina! Nyt mä olen ryhdistäytynyt myös noiden vähemmän käytettyjen tuotteiden saralla ja ymmärtänyt että hei, niistä voi sittenkin olla mulle hyötyä. Mun ykkössuosikki kauneustuotteista on kuitenkin kasvovesi. Esittelen yhden mun lempparin!

Lush – Breath of Fresh Air – kasvovesi sekaiholle*

Lushin mainospuheen mukaan Breath of Fresh Air on todellinen ihon elvytyksen tehopakkaus ja hei, voin vakuuttaa että se pitää paikkansa! Mä suihkutan tätä kasvovettä useimmiten suoraan kasvoille ja sen jälkeen pyyhin vanulla. Breath of Fresh Air puhdistaa, tasapainottaa ja kosteuttaa normaalin ja sekaihon ilman kireyden tunnetta. Kasvovedessä on aloe veraa joka rauhoittaa ja ravitsee ihoa sekä meriveden ja rakkolevän voimalla virkistytään, puhumattakaan antibakteerisen rosmariinin vaikutuksesta jonka tehtävä on tasapainottaa ihoa. Kasvovesi on alkoholiton ja tuoksunsa puolesta ihanan raikas ja sopii niin miehille kuin naisille. Yksi mun ehdoton suosikki! Tätä kasvovettä saa vain Lushin liikkeistä tai heidän verkkokaupastaan.

Optiat Feel Great Mouthwatering Mandarin Kahvikuorinta*

Mä rakastan vartalokuorintoja ja käytän niitä useasti viikossa. Joskus tekisi mieli kuoria kroppa jokaisella suihkukäynnillä ja usein se lipsahtaakin sen puolelle, mulla nimittäin on niin suuret määrät erilaisia hyviä ja toimivia vartalokuorintoja. Näissä kuorinnoissa on usein todella ihanat tuoksut, ja tämä Optiatin kahvikuorinta on yksi mun lemppareita. Tämä Mouthwatering Mandarin on sekoitus käytettyjä arabica-kahvinporoja ja appelsiinin eteeristä öljyä ja niin ihanan tuoksuista!

Optiatin kahvikuorintoja löytyy useassa eri tuoksussa, esim. vaniljaa ennen nukkumaanmenoa, mandariinia deitti-iltaan, piparminttua krapula-aamuun (heh, eihän meillä sellaisia ole koskaan…) ja sitruunaruohoa treenin jälkeen palautumiseen. Optiatin kahvikuorintoja myy Nordic Health Systems.

Kocostar Tropical Eye Patch silmänympärysnaamio

Silmänympäryksiäni mä en ole oikein tajunnut hoitaa kun niissä ei ole mielestäni ollut mitään hoidettavaa. Se vaan on hieman typerä ajatusmalli sillä ihoahan tulisi hoitaa ennakkoon. No, en ole tehnyt niin. Nyt kun ikää alkaa kertymään niin ohut silmänympärysiho alkaa ottamaan hittiä normaalia enemmän. Niinpä mä olen aktivoitunut erilaisten silmänympärystuotteiden kanssa ja mm. Kocostarin erilaiset silmänympärysmaskit on ihan ykkösiä!

Nämä Kocostarin tehokosteuttavat hydrogeelinaamiot sopii monille sille ne on hajusteettomia ja biohajoavasta materiaalista valmistettuja. Hydrogeeli lukitsee kosteuden ihoon, joten ne häivyttävät pienimpiä juonteita ja auttavat laskemaan turvotusta. Silmänympärysnaamioita myydään yksittäin tai 30kpl paketeissa.

Eteläkorealainen Kocostar on maailmankuuluksi noussut tuotemerkki, joka tunnetaan mitä hauskimmista erilaisista naamioistaan. Kocostaria myy nykyään todella moni verkkokauppa kuten Kicks, Cocopanda sekä Eleven!

Balmain Session Spray Medium hiuskiinne

Ilman hiuslakkaa varmaan harva elää, mutta minä elin parin vuoden ajan. En oikein ole tykännyt hiuslakkaa suhutella ja kun en tee mitään kampauksia niin olen kokenut sen tarpeettomaksi. Hiljattain kuitenkin huomasin että kyllähän se ponnarikin on siistimpi kun ei koko tukka pörhötä niin kauheasti. Hiuskiinnettä hieman suhaisemalla saa siistimmän lookin ja niinpä tilasin itselleni tällaisen keskivahvan pidon Balmainin hiuskiinteen ja tykkään kovasti!

Balmainin tyylikkään merkin lisäksi tykkään tässä siitä, että pito on joustava. Mä inhoan semmosia kivikovia lakkakoppareita hiuksissa, joten tästä ei semmoista tule. Voin myös myöntää sen, että kyllähän Balmain vetoaa jo ihan nimellään kun on luksusbrändistä kyse. Hienoa on kuitenkin se, että tässä saa juuri sitä mistä maksaa, eli laatua!

Balmainin hiustuotteita myy mm. Bangerhead

*) Merkityt tuotteet saatu blogin kautta

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.