Hae
Queen of Eve

Tylsä ja harmaa nelikymppinen

Niin kysymys kuuluu, tuleeko musta sellainen?

Tylsä ja harmaa nelikymppinen… Mietin tässä mitä kaikkia muutoksia kulunut vuosi on tuonut tullessaan, ja aika paljon on alkanut reunojen säröt tasoittumaan. Jotenkin sitä osaa päivä päivältä olla enemmän sinut itsensä kanssa eikä enää jaksa niin korviaan lotkauttaa maailman jokaiselle uudelle jutulle ja juorulle. Eikä toisaalta muiden mielipiteetkään niin kiinnosta, siis huonossa mielessä. Sitä aina vaan ajattelee vähemmän ja vähemmän miltä itse tai asiat näyttää muiden silmissä, ja ottaa monet jutut paljon rennommin kuin ennen.

Ei jaksa kouhkata ihan kaikesta, niin se vaan on.

Vielähän mä en tylsä ja harmaa nelikymppinen ole, mutta näin vitsimielessä musta on kovaa vauhtia tulossa sellainen. Mustat hiukseni ovat kohta vaaleat ja mulla on jo ensimmäisiä lasimaisia harmaita hiuksia jotka eivät edes nappaa mustaa väriä itseensä, ja mä täytän perjantaina 38 vuotta…

Tylsä ja harmaa nelikymppinen

Kuitenkin teki tänä vuonna aika monia juttuja jotka ovat muuttaneet mua ihmisenä, jos nyt ei muuten niin ainakin tyylillisesti. Mä olen mm. poistanut mun kaikki lävistykset (paitsi normaalit korvikset), luopunut hiuspidennysten ja ripsipidennysten käytöstä ja mitähän vielä… no jotain tällaista pientä. En itseasiassa muista ihan kaikkea, mutta mielessäni on käynyt että alanko mä vanheta?

Nämä asiat toki voi olla minkä ikäisellä tahansa, mutta mulle iski jonkinlainen hetkellinen ”äsh mä oon liian vanha näihin” -ajatusmaailma ja siksi sitten loppui nuokin huvit, ainakin hetkellisesti. Toisaalta, eihän sitä koskaan tiedä jos mä vaikka kohta vedän hiukset vaaleanpunaisiksi, koska sanonnan mukaan age is just a number ;)

Nyt mä aion kuitenkin peilailla oikein tarkkaan jotta voin sitten perjantaina katsoa onko yhdessä yössä tullut monta ryppyä, haha. No ei vaan, en mä kai nyt ihan niin neuroottinen ole, vai olenko sittenkin…?

Kertokaa mulle miten te ootte suhtautuneet vanhenemiseen? Tuleeko paniikki vai otatteko ihan lungisti?

Lue myös Bette Box elokuu ja alekoodi!

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

2 kommenttia

  1. Taija kirjoitti:

    Voihan vanheneminen ja keski-ikäistely.. ”En tiedä miten käyttäytyä kuin ikäiseni, koska en ole vielä ollut näin vanha” osuu kyllä minuun. Oma ikä puistattaa ja vähän hirvittääkin, kun sen joutuu johonkin kirjoittamaan – 42 v, miten se on mahdollista? Muuten en ikää ajattele, en pukeudu tai käyttäydy kuten mielikuva nelilymppisestä äiti-ihmisestä antaa odottaa, minun itseruntoanihan eivät ulkoiset normit säätele. Silti kroppa ja varsinkin kasvot alkavat väkisin antaa ajalle periksi, valahtanutta ihoa ja väkisinnpuskevia juonteita löytyy sieltä täältä – puhumattakaan rintojen tai hanurin tai vaikka reisien muuttuneista muodoista. Silti minä olen minä, kilometritkin saavat näkyä kertomassa eletystä elämästä mutta tukka säilyy pitkänä ja punaisena, pukeudun revityijhin pillifarkkuihin tai tyllimekkoon sillon kun huvittaa, nauran kovaan ääneen, pelleilen ja sählään ilman minkäänlaisia tunnontuskia aikuisen käyttäytymisen puutteesta – samalla kun tietysti hoidan työni ja lapset ja muut velvollisuudet kantaen vastuun kun tarvii. Haluan siis syödä kakun ja säästää sen, ja aion siinä onnistua, vaikka hintana olisikin ”olla nuorekas” eikä vaikuttaa ikäänsä nuoremmalta…

  2. Jaanaba / liikuntapaivakirja.com kirjoitti:

    Pyh, ei susta tuu. Tylsää nimittäin ja varsinkaan sulle ei tuu tylsää. =)
    Itse 43 ja elämäni parhaassa kunnossa niin henkisesti kuin fyysisestikin ja elän ehdottomasti parasta aikaa ja hianoo on koko ajan tuloillaan. Elämä vain hymyilee enemmän ja enemmän. Älä hättäile.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *