Hae
Queen of Eve

Superviikko on täällä!

Tää meneillään oleva viikko on ihan huima alennusviikko moniin erilaisiin nettishoppailuihin, nimi Superviikko ei siis todellakaan ole tullut tyhjästä. Useampi mun pitkäaikaisista yhteistyökumppaneista on lähtenyt omien tarjousten kanssa mukaan Superviikkoon ja ajattelin kertoa teille kaikki parhaat tärpit! Tarjoukset ovat eksklusiivisia joten muualta näitä ei voi hyödyntää, kannattaa olla siis tarkkana kuin porkkana ja valmiina lunastamaan omat lempparit.

Superviikko on 10-16.9.2018 ja tarjoukset sekä alekoodit ovat voimassa tämän ajan.

Bette Box

5e alennus koodilla SUPERVIIKKO 
Ehdot: Koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia, määräaikaisen tilauksen (3- ja 6kk) kokonaissummaa, lahjatilauksia ja myös Limited Edition Sensai Boxia ja Miesten Boxia.

House of Brandon

Kaikki takit ja neuleet -25% koodilla SUPERVIIKKO
Ehdot: Tarjous koskee: naiset, miehet, lapset. Ei koske jo alennettuja tuotteita.

Jolie

Kaikista vähintään 60 euron ostoista 10 euron alennus koodilla superviikko
Ehdot: Ei koske tuotemerkkejä Kjaer Weis, May Lindstrom Skin, In Fiore, Josh Rosebrook, Less is More, NUORI eikä lahjakortteja, Jolie boxeja tai span palveluita.

Vamos

30% alennusta normaalihintaisista tuotteista koodilla SUPERV30

NordicFeel

20% alennusta kun ostat yli 59e koodilla SUPERWEEK20
Ehdot: Ei koske merkkejä L’ANZA, Maria Nila, Maria Åkerberg, Olaplex, Bianca By Nordicfeel ja Sensai. Ei koske säästöpakkauksia eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Offerilla

10% Lisäalennusta koodilla SUPERVIIKKO

Mitä suurimmalla todennäköisyydellä tulen itse hyödyntämään ainakin jotain Offerillan tarjouksia koska se on mun all time favorite monissa eri palveluissa. Sieltä löytyy aina jotain kivaa kauneusjuttua tai esim. ravintolatarjouksia mitä tykkään hyödyntää ja 10% lisäalennus on aina tervetullutta. Toivottavasti tekin löydätte jotain omia tarjouksia ja pääsette hyödyntämään superviikkoa. Shoppailun iloa ja hyviä löytöjä!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *