Hae
Queen of Eve

Täyteainehoidot ja parhaat alennukset x 12

*Sisältää mainoslinkkejä

Täyteainehoidot ovat timanttien sijaan naisten parhaita kavereita?

Mä olen blogissani kertonut muutamaankin eri otteeseen ottaneeni erilaisia täyteainehoitoja, mm. botoxia kulmakarvojen kohotukseen ekä huulia muotoillakseni. Näistä toimenpiteistä voit lukea lisää ja katsella kuvia seuraavista blogipostauksista: Ensimmäinen huulten muotoiluni Kauneuskirurgian pientoimenpiteet, kulmakarvojen kohotus botoxilla Kulmakarvat on kasvojen kehykset, sekä myöskin esim. postauksesta Happoa naamaan ja piikkiä huuleen! Mulla on aina ollut aika positiivinen suhtautuminen erilaiseen kauneuskirurgiaan ja etenkin tällaisiin kevyisiin pientoimenpiteisiin. On ihan ookoo hieman tuunata pintamaalia ja joskus myös konepellin alta. 30+ ikäisenä oma kiinnostukseni alkoi kasvamaan ja vaikkei minulla vielä ole kohta nelikymppisenäkään ryppyjä tai juonteita, voi ilmettä kirkastaa monella eri tavalla.

Mun huulia täytettiin useasti vuosien 2013-2016 aikana eri täyteaineilla ja nyt olen ollut kaksi vuotta ilman. Ihme ja kumma, huulet on aika hyvät edelleen ja osittain varmaan siksi, etten koskaan antanut täytteiden kadota kokonaan vaan jatkoin muokkausprosessia kohti täyteläisempiä huulia. Tällä hetkellä huuleni eivät tietysti ole niin muhkeat kuin ovat olleet, mutta eivät myöskään samassa tilassa kuin ennen ensimmäistä täyttöä. Sanoisinkin, että huuleni ovat nyt ihan hyvät. Eivät upeat, muttei mitenkään pakollisen korjauksen tarpeessa.

Sen sijaan kulmakarvojen kohotus oli ja meni, botoxia kun pitäisi uusia ennen sen vaikutuksen lakkaamista, enkä ole tehnyt kulmakarvojen kohotusta kuin kahdesti. Se onkin asia mitä mietin uusittavaksi, tuo nimittäin freesasi ilmettä ihan selvästi ja pidin paljon lopputuloksesta!

Offerilassa on tällä hetkellä todella hyviä tarjouksia erilaisista täyteainehoidoista, botoxista ja mesolangoista ja mulla on teille lisäksi alennuskoodi eve10 jolla saa 10% alennusta kaikista Offerillan tarjouksista (ei vain kauneusjutuista vaan ihan mistä vaan). Tuo alennuskoodi toimii heinäkuun ajan, joten jos jokin täyteainehoito on mielessä, niin nyt saat vielä kivan 10% lisäalennuksen jo muutenkin edullisiin ja alennettuihin hintoihin.

Kauneushoitola Denova tarjoaa valinnaisen kasvojen alueen täyteainehoidon hintaan 149e (arvo 400e). Täyteainehoidolla voi korjata ihon epätasaisuutta, tasoittaa ryppyjä, korjata arpia tai esim. kohottaa tai korostaa kasvon osia kuten poskipäitä. Täyteainehoito tehdään tarpeiden mukaan yhdelle valitsemallesi alueelle. Mahdollisia hoitokohteita ovat tummien silmänalusten ja silmäpussien hoito, leuan muotoilu, nasolabiaalijuonteiden täyttö, suupielten hoito, nenän muotoilu sekä Sibelius-ryppyjen hoito.

Tarjoukseen pääset tästä! Alennuskoodi eve10 10% pois hinnasta.

Heiltä on saatavissa myös täyteainehoito nenän ja suupielten välisiin juonteisiin 159e (arvo 350e). Nenän ja suupielten väliset juonteet eli nasolabiaalit saavat kasvot usein näyttämään väsyneiltä ja veltostuneilta. Täyteainehoito on helppo tapa häivyttää juonteet ja sitä kautta häiritsevät ikääntymisen merkit. Hoidossa ruiskutetaan hyaluronihappoa ihon alle, jossa sitä on jo luonnostaan muun muassa kosteuttamassa ihoa. Käytössä ovat laadukkaat tuotemerkit Dermafill ja Surgiderm. Hoito on kestoltaan noin 40 minuuttia, ja tulokset ovat nähtävissä heti. Hoitoon sisältyy 1 ml täyteainetta.

Tarjoukseen pääset tästä! Alennuskoodi eve10 10% pois hinnasta.

Myös huulten muotoilu täyteaineella 149e (arvo 300e) on Denovan valikoimissa. Huulten muotoilu täyteaineella on turvallinen ja nopea tapa palauttaa huulien luonnollinen pyöreys sekä saada kauniin muotoiset huulet. Täyteaineella saadaan laadukas, luonnollinen ja pitkäkestoinen lopputulos. Toimenpiteessä käytetään paikallispuudutusta, ja se on nopea ja lähes kivuton. Tulokset näkyvät heti, ja lopputuloksena saadaan kauniit ja luonnollisen täyteläiset huulet.

Tarjoukseen pääset tästä! Alennuskoodi eve10 10% pois hinnasta.

Bellaz Beauty Center tarjoaa puolestaan mm. huulten muotoilun tai nasolabiaalien täytön sekä botuliinihoidon valinnaiselle kasvojen alueelle tai koko otsan alueelle tarjoushinnoin. Alennuskoodi eve10 vähentää myös näissä 10% pois hinnasta.

Skin Atelierillä on tarjous mesolankahoidosta joka sisältää 30kpl mesolankoja. Biohajoavat mesolangat auttavat torjumaan ikämuutoksia ja kohottavat laskeutuneita kasvonpiireitä. Toimenpiteen avulla voi esimerkiksi nostaa kulmakarvoja, terävöittää leukalinjaa, sekä tasoittaa syviäkin uurteita. Kiinteämmän ilmeen lisäksi, mesolangat stimuloivat kollageenin tuotantoa ja parantavat verenkiertoa käsitellyllä alueella. Alennuskoodi eve10 vähentää myös tästä 10% pois hinnasta.

Kaikki Helsingin 12 erilaista täyteainehoitotarjousta näet suoraan tästä! HUOM! Täyteainehoitotarjouksia on myös muissa kaupungeissa, joten katso tarjoukset kaupunkikohtaisesti Offerillasta :)

Psst! Tänään on viimeinen päivä käydä osallistumassa tunnin rentoutuspaketin ja hemmotteluhoidon arvontaan tässä postauksessa!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

8 kommenttia

 1. Enni kirjoitti:

  Moi Eve. Lukaisin uudelleen nuo linkkaamasi vanhat postaukset tästä kyseisestä aiheesta, ja kyllä pisti hymyilyttämään. Tai itkettämään, miten sen nyt ottaa. Avoimuus tässä ja missä tahansa asiassa on todella hyvä asia, siitä peukku sulle. Mutta nyt viimeistään tajusin sen, että sinä olet niin hukassa itsesi kanssa kuin vain ihminen voi olla. Se, että joku edes tulee harkinneeksi näitä kauneuskirurgisia toimenpiteitä, kertoo ihmisen henkisestä tilasta todella paljon. Puhumattakaan siitä, että joku tekee itselleen näitä oikeasti. Elät maailmassa, jossa luulet että jokaisen pitää näyttää tietynlaiselta kelpaakseen, ja jossa vain ulkonäöllä on merkitystä. Olin tukehtua aamukahviini, kun luin kuinka olit joutunut mutrustelemaan huuliasi tai nostelemaan kulmiasi aina muiden läsnäollessa, jotta et vaan näyttäisi muiden silmissä väsyneeltä/kiukkuiselta/vanhalta etc. Sinulla ei selkeästi ole hyvä olla itsesi kanssa, et rakasta itseäsi, kun olet tehnyt itsellesi tuollaisia toimenpiteitä. Tämä paha olosi näkyy myös muilla elämän osa-alueilla: ahmit, koska sinulla ei ole hyvä olla. Shoppailet, koska sinulla ei ole hyvä olla. Otat hiustenpidennyksiä, koska sinulla ei ole hyvä olla. Jäit pois normaaleista päivätöistä, koska sinulla ei ole hyvä olla. Et harrasta liikuntaa, koska sinulla ei ole hyvä olla. Lähdet kuukaudeksi ulkomaille pois arkiympyröistä, koska sinulla ei ole hyvä olla. Makaat kotonasi makuuhuoneessasi monta päivää putkeen näkemättä muita ihmisiä, koska sinulla ei ole hyvä olla. Yksi ainoa neuvoni sinulle on: hanki apua. Tarvitset selkeästi (pitkäkestoista) psykoterapiaa, jotta voisit tuntea, että itsesi kanssa onkin ihan hyvä olla. Tsemppiä.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Hei Enni. Selvästi meillä on hyvin erilaiset ajatukset monista asioista ja itse otan kevyemmin nämä asiat ja elämän ylipäätään. Sinulle nämä muille suht arkipäiväiset ja kevyehköt kauneusjutut ovat selvästi vieraita ja negatiivisia asioita. Vaikka olenkin siitä poikkeuksellinen bloggaaja, että kerron myös hyvin arkaluonteisista asioista blogissani ja avaan rehellisesti tuntojani niin hyvässä kuin huonossa, niin toivoisin ettei minulle tehtäisi hoitoonohjauksia ihan tällaisin perustein.

   Huulten muotoilu ja täyttö, botox tai ryppyjen siloitteleminen on hyvin yleistä nykypäivänä, eikä se kerro mitään ihmisen henkisestä tilasta. Toivottavasti et todellakaan näin mustavalkoisesti tuomitse suurinta osaa erilaisia kauneushoitoja käyttävistä ihmisistä, sillä ne ovat huomattavan yleisiä ja edullisia, täysin normaaleja nykyaikaisia kosmetologipalveluita. Se, että joitain vuosia sitten kirjoittamassani jutussa olen kertonut halunneeni näyttää itseäni miellyttävältä ja korjata jotain ilmennyttä ulkonäkööni tullutta muutosta (kuten huulipielten laskeminen) ja sen myötä automaattisesti tullut huulten mutristaminen tai jokin muu vastaava on verrattavissa mm. push up rintaliivien pitämiseen. Toiset eivät vaan enää sitten halua pelkillä rintaliiveillä hämätä vaan menevät vaikka rintojen kohotukseen tai ottavat implantit, toiset haluavat muotoilla huuliaan ja siihen pitäisi jokaisella olla oikeus ilman että tulee leimatuksi jollain tapaa ”hulluksi” tai hukassa olevaksi ihmiseksi kuka ei arvosta ja rakasta itseään. Kaikkeen ei voi ihan suoraan vetää yhtäläisyysmerkkiä omien puutteellisten tulkintojensa perusteella.

   Siinä olet oikeassa, että olen elänyt, HUOM! OLEN ELÄNYT maailmassa jossa olen kokenut, että ulkonäöllä on todella suuri merkitys (eikä tämä valitettavasti ole vain minun kokemukseni asiasta vaan nykymaailman raadollinen todellisuus, maailma on hyvin ulkonäkökeskeinen paikka). Tästä aiheesta ja erilaisista ulkonäköpaineista olen useasti kirjoittanutkin blogiini ja puhunut niistä myös julkisuudessa, kertoen hyvin avoimesti omia ajatuksiani niiden suhteen, ja sittemmin juurikin ulkonäköpaineista päässyt pois. Se on todella ihanaa ja vapauttavaa! Minun ei todellakaan tarvitse näyttää tietyltä muita varten enkä koe että minun tarvisi olla jonkunlainen kelvatakseni ja ollakseni hyvä, vaan voin olla juuri sitä mitä haluan ihan itseni takia. Jos kuitenkin haluaisin nyt kohentaa ulkonäköäni jollain tavalla, ei se tekisi minusta mitenkään ”pahassa olossa kierivää ihmistä joka ei arvosta eikä rakasta itseään ja tarvii psykoterapiaa” ym mihin viittaat.

   Jos joisin kahvia, olisin itsekin tukehtunut aamukahveihini kohdassa jossa vertaat hiustenpidennyksiä ja muita (siis että naiset käyvät kampaajalla ja värjäävät hiuksiaan ja kenties tuhoutuneen, palaneen hiuskuontalonsa korjatakseen ottavat pidennykset tai vaikka ihan muuten vaan itseään ilostuttaakseen koska tykkäävät pitkistä hiuksista) joksikin sellaiseksi, ettei ole hyvä olla. No joo, ei varmasti kellään ole hyvä olla jos on tukka palanut karrelle ja katkeillut päässä, mutta se on ihan normaalia. Se, että minulla on mahdollisuus tehdä työtä josta aidosti nautin (sosiaalisen median parissa / oma blogi jne) ja tehdä töitä pääasiallisesti itselleni sekä esim. mahdollisuus matkustella ja tehdä töitä ulkomailta käsin ja siinä samalla irtautua välillä perusarjesta on pelkästään hyvä asia mitä varmasti moni muukin ihminen tavoittelee.

   Ahdistuneisuudesta, ahmimisesta ym olen avoimesti kirjoitellut blogissa, ihan kuten myös terapiasta. Aina ei ole hyvä olla, mutta moni näistä luettelemistasi asioista on sellaisia mitkä ovat ammattilaistenkin silmissä suorastaan suositeltavia asioita ja niitä kannattaa tehdä jotta ihmisellä on hyvä olla. Hyvän olon metsästäminen ja siihen pyrkiminen ei ole huono asia ollenkaan, eikä ole olemassa vain yhtä tapaa. Jokaisella on ne omat juttunsa. Jos tarkoitit hyvää tällä kirjoituksellasi niin minäkin annan yhden neuvon sinulle: Älä mene kellekään kirjoittamaan omia mustavalkoisia tulkintojasi totena ja luettelemaan listana mitä kaikkea kyseisessä ihmisessä on vikana ja kehoita hakeutumaan hoitoon, se on loukkaavaa vaikka lisäisit sinne loppuun minkä tahansa ”tsemppiä” -sanan.

 2. Mikaela kirjoitti:

  Joo okei tolle ylemmälle kommentille. Mikä on sun mielestä paras paikka laittaa huulet? Edellinen mimmi jolla kävin niin teki aika epätasaisesti.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mä oon käynyt monessa paikassa ja ollut tyytyväinen kaikkiin (The Look, Cityklinikka, Susanne Hanhineva, MedSpa jne), mutta ehkä eniten olen tykännyt MedSpan Riitan palvelusta. Hänen näkemyksensä on kohdannut mun näkemyksien kanssa parhaiten ja on osannut nähdä millainen mulle sopii (ollaan täytetty ikään kuin sydämen muotoisesti, ettei suu levene). Mun mielestä hänellä on ollut ns. ”paras silmä” tähän. Myös hyviä tarjouksia :)

  • Mikaela kirjoitti:

   Kiitos! Pitääkin tsekata tuo medspa jos on ollut sun mielestä paras ;)

 3. Laura kirjoitti:

  Kuin kehari toi Enni ??? ei ihan tässä maailmassa näköjään hän!

 4. Laura kirjoitti:

  Kuin kehari toi Enni! ??? ei ihan tässä maailmassa hän!

 5. Terhi kirjoitti:

  Pisteet avoimuudesta?Ja todellakin on ihan tätä päivää kauneuspistokset ym. eikä suinkaan merkki terapiantarpeesta?
  Itse käyn säännöllisesti botoxia pistämässä, mesolangat kiinnostaisi..kovasti olen koittanut etsiä luotettavia kokemuksia niistä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *