Hae
Queen of Eve

Suojakertoimia sata

Postaus sisältää mainoslinkkejä* Hawaiian Tropic tuotteet saatu Ellokselta

Albiino täältä armottoman auringon alta hei vaan hei! Enpä tiennyt kuinka julmasti voivat UV-säteet maidonvaaleaa ihoani kärventää, sillä Atlantilta tasaisesti puhaltava tuuli saa unohtamaan mahdollisuuden palaa kun sitä perinteistä kuumotusta ja poltetta iholla ei huomaa tuulen hyväillessä ihoa.

Sain yhteistyökumppaniltani Ellokselta* ennen matkaani mun all time favorite aurinkotuotteita, Hawaiian Tropic * -sarjan ihanilta tuoksuvia aurinkovoiteita 30 suojakertoimella sekä after sunia ja herkullisen tuoksuista ja makuista 25 suojakertoimen huulikiiltoa. Nämä voiteet on ollut mun lemppareita aina ja olen pyrkinyt kaikilla ulkomaanreissuillani näitä ostamaan. Lapsuudesta muistona onkin mm. Mallorcan uimaretki kristallinkirkkaassa välimeressä neonpinkin uimapatjan kanssa ja kaikki tuoksui ja oli liukkaana Hawaiian Tropic aurinkoöljystä. Edelleenkin kun tämän klassikkotuoksun haistaa tietää heti että nyt se on LOMA!


Mä oon semmoinen kala vedessä että kohta mulle varmaan kasvaa poimut sormien ja varpaiden väliin ja muodostuu jotkut räpylät loman lopussa. Ainoa huono puoli tuossa jatkuvassa uimisessa ja altaalla puljaamisessa on se että sitä aurinkorasvaa pitäisi myös muistaa lisätä joka uintikerran jälkeen, ja näin herkkähipiäisen ihmisen tulisi istua välillä varjossa tai käyttää suojaavia vaatteita, esim. t-paitaa uidessa.

Kaikista varotoimenpiteistä huolimatta tuo  poijuna altaassa kelluminen ja rintakehän/hartioiden ja yläselän oleminen pinnalla on aiheuttanut sen että vaikka suojakertoimia on kunnolla, niin veden kirkkaus tuplaa säteilyn ja mulla nahka alkoi punoittamaan aika tavalla. Katsokaapas vaikka eilis iltaista kuvaa… Köh köh…

Nyt mun paras kaveri altaalla on siis t-paita enkä tänään aio riisua sitä ollenkaan ja iho viettää välipäivän sanikasta. Ja pullollinen after sunia tulee hupenemaan parissa illassa, haha!

Ellokselta saa shoppailtua paljon kauneustuotteita ja myös näitä aurinkojuttuja. Jos on matkaa tulossa kevään aikana niin kannattaa varautua eikä olla yhtä tyhmä kuin minä että paahtaa heti samantien täysillä etenkin jos on heikko ruskettumaan ja herkkä palamaan. Niin se vaan iho ottaa hittiä jos ei aurinkorasvaa käytä oikeilla suojakertoimilla ja muista lisätä sitä aktiivisesti. Se kerran päivässä ei riitä etenkin jos hikoilee ja ui paljon vaan sitä on muistettava aina lisätä uudet kerrokset että varmasti suojaa. Kukaan ei varmasti halua pilata lomaansa olemalla kipeä, eikä se ennenaikainen ihon vanheneminen saati melanoomakaan kauhean kivalle kenestäkään varmaan kuulosta.

Kuulostellaan taas! Lisää lomatunnelmia tuonnempana!

Toivottavasti Suomessakin on jo kevät tuloillaan, kesää kohti pikku hiljaa!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Bepanthenia ja aloe veraa kehiin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *