Hae
Queen of Eve

Ei jaksais kokata

img_20161001_135130_resized_20161009_110357602
Sis. mainoslinkkejä

Mikä on kun oikea ruoka ei meinaa maistua? Sitä söisi vain pelkkiä herkkuja tai ottaisi sen valmiin eineksen. Pizzaa tai jotain muuta, mutta ei sitä oikeaa ruokaa. Picnicistä otin uuniperunaa kolmella täytteellä. Aurajuustoa oli ihan liikaa ja sitä jäi yli, mutta muuten söin koko lautasellisen.

Arkiruoka on varmasti pitkälti totuttelukysymys. Ihminen tottuu ajan kanssa tiettyihin makuihin tai mauttomuuteen. Siihen että se ruoka on tietynlaista. Mulla ottaa aina vaan koville se normaalin ruoan syöminen. Sen valmistaminen on niin työlästä. Ei huvita, ei jaksa.

img_20160928_104728_resized_20161009_110343906
Aina välillä mä petraan ja saan otettua itseäni niskasta kiinni. Valmistan parin päivän ruoat ja sitten tyytyväisenä niitä mutustan. Yritän käydä myös useasti viikossa syömässä lounasravintolassa. Ylläolevassa kuvassa on quornia. Sitä mä rakastan. Tuon annoksen söin kokonaan.

Viikko sitten tein täytettyjä paprikoita. Sisällä oli sipulia ja jauhelihaa ja vähän voimakasta koskenlaskijaa. Päälle ripottelin juustoraastetta. Siitä ruoasta mä tykkään mutta en jaksa joka päivä tehdä. Enkä mä aina jaksaisi syödä samaa.

img_20160925_173313_resized_20161009_110326404
Musta ihaninta on mennä valmiiseen pöytään, kuten ylläoleva annos mun vanhemmilla. Höyrytettyä kukkakaalia ja parsakaalia ja porkkanoita. Ihanan makuista riisiä ja muhkea kanafile pekoniin käärittynä. Söin kaiken hyvällä ruokahalulla, mutta en mä jaksaisi valmistaa tämmöistä kokonaisuutta.

Tilasin myös pari viikkoa valmista ruokakassia. Ohjeiden kera. Työlästä sekin eikä poista vaivaa. Kaupassa käyminen on musta kivaa, mutta ruonlaitosta en välitä. Pakko se on myöntää. Kokkailu ei vaan ole mun juttu, mutta syöminen on.

Täytyy alkaa vaan valmistamaan pari eri ruokaa viikolle ja muunnella niitä. Tehdä kerralla isot satsit jotain. Ehkä sitä silleen saisi homman kuriin ja tulisi syötyä sitä oikeaa ruokaa.

Sanokaa etten ole ainoa jota ei vaan jaksaisi kiinnostaa kokata?

ellos-takit ellos-valaistus
Btw, Elloksella on VIELÄ TÄNÄÄN 9.10.2016 voimassa alennus jossa saa 10 EUR alennusta jokaisesta 40 EUR tilauksesta – koskee myös merkkituotteita! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 10 euron alennus koskee vähintään 40 euron tilausta, 20 euron alennus vähintään 80 euron tilausta, 30 euron alennus vähintään 120 euron tilausta. Alennukset ovat voimassa 9.10.2016 asti. 1 alennus/asiakas. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan.

Alennuskoodi jonka voit lisätä kassalla on 345433 ja shoppailemaan pääset TÄSTÄ!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

2 kommenttia

  1. henna kirjoitti:

    Ite en nää kokkailua kovin aikaa vievänä/vaivalloisena tehtävänä… riisi/perunat/bataatti kiehumaan ja kana maiusteiden kera uuniin. Jos oikein laiskottaa niin pakastekasvikset höyryttämään tai tuoreita vihanneksia. Teen yleensä 4 annosta kerralla, tosi helppoa! :) Tosin syön kyllä päivästä toiseen samaa ruokaa, koska mulle on tärkeintä että kroppa vaan saa kaiken tarvitsemansa eikä niinkään se ruoan tuoma ”nautinto”. Välipalana on helppo napata mukaan rahkaa ja hedelmä ja amupuuro keittyy muutamassa minuutissa.

    Kannatan kokeilemaa tuota ison satsin tekemistä kerralla, ei tarvii kokata kun kaks kertaa viikossa ;)

    • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

      Joo, kyllä se selkeesti on mulle toimivin että teen pari krt jotkut isot satsit, ei vaan jaksa muuten. Pitäis ostella jotain erilaisia pakastekasveja, toi höyryttäminen on kyl hyvä, maistuu kaikista parhaalle silleen :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.