Hae
Queen of Eve

Takaisin Tinderiin

Takaisin Tinderiin

Sinne johti matka siis. Nyt vain täytyy pitää pää kylmänä eikä rynnätä samantien pois kun ensimmäinen ääliö osuu kohdalle. Sietokykyni testattiinkin jo parin ensimmäisen päivän aikana muutaman miehen täydellisellä lukutaidottomuudella. Normaalisti pinnani olisi palanut heti, mutta nyt päätin etten anna muutaman mädän omenan pilata koko satoa. Siellä olen siis nyt paikallani kuin tatti. Päätin että palaan takaisin Tinderiin ja annan mahdollisuuden sille, että jotain joskus tapahtuu.

Tinder-profiiliini tallensin kaikki ne mahdolliset kuusi kuvaa jonka aplikaatio sallii. Muutama kasvokuva, puolivartalo – ja kokovartalokuvat. Ikäni, asuinpaikkani, pituuteni. Itsessäni tärkeimmät piirteet ja sen mikä minua elämässä kiinnostaa. Miehille en laittanut lainkaan vaatimuksia. Kerroin vain mitä minulla on tarjota ja mikä on ehdoton nou nou (yhden illan jutut, irtoseksi ja seksisuhteet). Ilmoitin olevani liikenteessä vakavin aikomuksin tai en ollenkaan. Siitä sitten vain sviippaamaan vasemmalle tai oikealle riippuen miellyttääkö näkymät ja lupaukset.

Ne lukutaidottomat ajantuhlaajat

Vanhan kiinalaisen sananlaskun mukaan jos kaikilta kysyy niin joltain saa. Joillain miehillä näyttää olevan tämä taktiikka käytössä. Ensimmäistä eitä ei kannata uskoa. Ehkä se siitä kun on oikein sinnikäs ja hakkaa päätään seinään?

Minun mielestäni se ajan tuhlaamista. Niin miehen itsensä kuin minun. Siksi kerron mitä minusta ei saa, joten ei kannata tuhlata aikaa. Muutamaa miestä kirjoitukseni ei ole kuitenkaan hillinnyt millään tavalla. Seksiseuraa on kysytty toistuvasti saman ihmisen toimesta. Ei riittänyt profiilini kuvaus eikä henkilökohtainen vastauskaan. Vaikka kerroin etsiväni vakavaa parisuhdetta ja rakkautta, vastaukseni ohitettiin ja tarjottiin ”kuumaa romanssia”.

Luotan siihen että myös täysipäisiä miehiä on olemassa

Ehkä pitää vaan suodattaa nämä jotkut törpöt ja katsella hommaa hieman sormien välistä. Ei olla niin mustavalkoinen ja tuomita kaikkia ja kaikkea heidän takia. En nyt ole mihinkään rynnimässä tai epätoivoisesti seuraa etsimässä, mutta jo se että ylipätään sovellusta käytän avaa varmasti paljon enemmän ovia kuin yksin kotona neljän seinän sisällä möllöttäminen. Täällä minulla ei ole mitään mahdollisuuksia.

Katsotaan kuinka käy…

Lue myös juttu En saanut sitä poikaystävää

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Len kirjoitti:

    Ääliöitä varmasti riittää, mutta eihän se vaadi kuin, että siellä on se yks sopiva joka kolahtaa. Vielä kun uskaltautuisi itsekin sinne… ??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *