Hae
Queen of Eve

Dagen efter ja läheisyydenkaipuinen sunnuntai

IMG_20150912_195634_resized
Lasillinen sangriaa, kaksi siideriä ja kolme lasia valkkaria. Kiitokseksi siitä lähti aamuinen ruokahalu ja tilalle tuli päänsärky, väsymys ja sekainen vatsa. Minna täytti torstaina kolkytkolme ja nyt lauantaina juhlistettiin tyttöporukalla hänen ikääntymistään. Huomaa että olen juhlimisen saralla täysin amatööri, ja vaikka nuokin juomat tuli nautiskeltua tahtiin yksi per tunti ja kun muut lähtivät puolen yön jälkeen baareihin, otin minä Miran chihun Sonjan kainalooni ja kömmittiin petiin. Unessa olin jo yöllä yhdeltä ja nukuin hyvät yhdeksän tunnin unet. Mutta niin se vaan on että kun tätä ikää tulee lisää niin ei kroppa kestä tuollaista kevyttä tissutteluakaan. Edelleenkin jaksan ihmetellä miten jengi viitsii dokata joka viikonloppu, jotkut jopa molempina päivinä? Ei olis meikäläisestä siihen ja olen nytkin ihan rikki vaikka koko lauantai-ilta meni kotosalla enkä edes riekkunut yökerhossa aamuneljään.

20150912_182540_resized
Minna teki meille ihanat tarjoilut, tortilloja hirveällä määrällä erilaisia täytteitä, nachoja ja fetasalaattia, jälkkäriksi mokkapaloja. Juomana löytyi valkoviiniä ja sangriaa, hyvin tuli siis nautiskeltua. Mulla on alkanut ruokailutkin menemään parin viime päivän sisällä huomattavasti paremmin, olen suorastaan ihmeissäni itsekin. Oon tosi ylpeä että olen pystynyt olemaan ilman suuria määriä roskaruokaa ja herkkuja, ja vaikka onkin herkuteltu niin ihan normaalin rajoissa ja huomattavasti terveellisemmillä ja ravitsevimmilla vaihtoehdoilla.

20150912_190930_resized 20150912_201208_resized
Mun illan kohokohta kivan seuran ohella oli ihana Sonja. En voi tarpeeksi korostaa kuinka paljon pienet koirat (ja kissatkin) mua rauhoittaa. Kunniavieras saikin istuskella sylissäni tyynyn päällä useasti illan aikana, mitä herkkujen kerjäämiseltä ehti. Kai noi eläimet myös tyydyttää sitä läheisyydenkaipuuta. Kun kukaan ei silittele, rapsuttele, hiero ja koskettele mua niin mä teen sitten niin suloiselle koiralle. Ihkua.

20150912_202715_resized
Nyt vaikuttaa aika vahvasti siltä että rötvätään koko sunnuntai palautuen eilisestä. Mira oli meillä yötä Sonjan kanssa joten ollaan täällä tyttöporukalla edelleen. Äsken katseltiin Ensitreffit Alttarilla ja nyt menee taustalla Jutan & Vertin supersinkkudieetti, pohditaan ihmissuhdeasioita ja jauhetaan shaibaa. Ihanaa ;)

Toivottavasti teidän sunnuntai on enemmän energisoiva ja antaa paukkuja ensi viikkoon, eikä kenelläkään muulla ole samaa fiilistä kuin mulla: Ooämgee nyt on hieman darra!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *