Hae
Queen of Eve

SIPSIT JA SUKLAA KIELLETTY

mde
Nyt lähti käyntiin 30 päivää ja yötä jolloin tämä likka ei sipsiä ja suklaata syö. Tällä kertaa laajennan lakon koskemaan kaikkea suklaista (ja sipseistä myös pähkinöitä ym. snackseja) joten aika on hieman lyhyempi. Vaikka minkään ei pitäisi olla kielletty ja sallimisen kautta asiat yleensä etenee parhaiten, havaitsin viime kerran kevättalven 40 päivän suklaa-, ja sipsilakon erittäin toimivaksi. En kiellä itseltäni kaikkea enkä suinkaan aio olla herkuttelematta, mutta ne minulle vaikeimmat ja ahmintaa laukaisevat energiapommit ovat pannassa. Jäätelöä, karkkia ja muuta hyvää voi syödä jos mieli tekee, mutta suklaalevyt ja patukat sekä ihanan suolaiset naksut jäävät nyt kaupan hyllylle. Pöhönaamaisen sian ja kaiken suolan imevän sieninaaman aikakausi on siis taas päättymässä!

Viimeksi mä koin tauon tosi helpoksi ja pystyin olemaan ruodussa koko 40 päivän ajan, eikä himoja tullut sen jälkeenkään. Hitaasti sitä kuitenkin näyttää lipsuvan omiin huonoihin tapoihinsa ja voin myöntää sipsipussin rapisseen luvattoman usein lähiaikoina. Typerää sinänsä ettei ne sipsit ja suklaa nyt mitään niin erikoisia aineksia ole. Hyvä olo tulee hetkeksi ja pari ensimmäistä palaa tai kourallista tuottaa nautintoa, ja lopuilla ei sitten olekaan niin väliä. Jostain syystä sitä kuitenkin vaan syö.

Aiemman lakon aikana huomasin oloni parantuvan huomattavasti. Suuri suolan määrä ja rasvaiset herkut ovat varmasti niitä pahimpia tekemään olon turvonneeksi ja tukkoiseksi, ja tietty verenpainetta kohottaviakin nuo sipsit on. Voi miksi mun täytyy olla koukussa kaikista epäterveellisempiin eineksiin? Miksen voisi himoita vaikka porkkanaa?

Elimistön puhdistuskuuri käynnistyy nyt. Hyvää oloa tavoitellaan!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

4 kommenttia

 1. sipu kirjoitti:

  Jos olet kiinnostunut ihmiskokeesta, kannattaa kokeilla itsensä koukuttamista porkkanaan :D itselläni se onnistui vahingossa ja nyt ilta on pilalla ellen saa kulhollista porkkanapaloja :D Kevyen normi iltapalan päälle joka ilta esim. viikon ajan kuorit ja paloittelet 5-6 porkkanaa kippoon ja rouskuttelet katsellessa tvtä tms ;D toimii ja jää koukkuun

 2. Joo kirjoitti:

  Et tule koskaan onnistumaan, jos sallit itsellesi karkit yms. Huijaat itseäsi. Sokeriaddiktio ei poistu jos ylläpidät sitä. Tarvitsisit ihan syömishäiriöisten klinikalta apua näiden sun lakkojen ja ahmimisten kanssa.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Olipas erikoinen kommentti… ”Et tule koskaan onnistumaan jos sallit itsellesi karkit yms”, ja sitten seuraavassa lauseessa puhut sokeriaddiktiosta ja syömishäiriöklinikasta? Huomaa ettei sinulla ole käytännössä minkäänlaista tietoa aiheesta, sillä jo nuo kaksi lausetta kumoavat toisensa. Oppini olen saanut juurikin syömishäiriöklinikalta, ja ahmintahäiriön hoitona kaikki tulee sallia. Tällainen kieltäminen jota olen kokeillut onnistuneesti ei kaikilla toimi ja alkper se on hoidossa kiellettyä, mutta minä opettelen rajoittamaan ja se on toiminut mulla hyvin, kuten edelliselläkin kerralla 40 päivää onnistui. Ahmintakohtauksia ei ole ollut ikuisuuksiin eikä minulla ole mitään erityistä kiinnostusta makeaan vaan suolaiseen, eli nyt meni kyllä niin pieleen tämä kommenttisi että hupsistaheijakkaa.

   Mukavaa kesän jatkoa sinulle ja jos aihe kiinnostaa kannattaa sitä tutkia hieman enemmän ennen kommentoimista :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.