Hae
Queen of Eve

Viikonloppuna viiniä, ahdistusta arkena


Tiedättekö mitä tapahtuu kun 36 vuotias naishenkilö nimeltään Eve juo kaksi pulloa punaviiniä viikonloppuna? Ensimmäisen perjantaina, toisen lauantaina? Vastaus: Hän nukkuu sunnuntaina koko päivän ja herää kello 18.00, saamatta aikaan yhtään mitään. Sinne hurahti viikonloppu, viinipullojen pohjalle.

Tämä pohjautuu tositapahtumiin. Tarinassa esiintyvän henkilön nimi on muutettu yksityisyyssyistä.

Mulla oli fiilis jatkaa sitä viinin lipittelyä vielä lauantainakin. Perjantaina nautin pullon Tommasi Viticoltori 2013 Valpolicella Ripassoa ja hyviä juustoja ja keksejä. Lauantaina menin reippaasti töihin vaikka pullo punkkua olikin edellisenä iltana tullut tempaistua. Synkkä ja vesisateinen lauantai-iltapäivä ja juustonjämät perjantailta saivat mut käymään kotimatkalla Alkon kautta. Alkon työntekijän suosituksella uusi pullo punkkua, Verrocchio Valpolicella 2013 Ripasso Superiore ja kyllä oli hyvää.

Mä juon harvoin alkoholia. Todella harvoin. Tai siis join. Joskus olen ollut vuosia ja vuosikausia ilman, joskus sitten juon useammin kun huvittaa. Fiiliksen mukaan, ja nyt oli fiilis. Viini on hyvää, tykkään nautiskella sitä noin, ja mä todella rentouduin.

Nyt alkoi taas arki ja ajattelin ottaa uuden asenteen tälle viikolle. En niin että voi voi ja nyyh nyyh kun tämä arki on paskaa, vaan silleen että I CAN HANDLE THIS! MONDAY IS MY BITCH!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

6 kommenttia

 1. just wandering kirjoitti:

  Punkkupullo sisältää kaloreita varmaan 500. Muistaakseni desi punkkua on 70 kaloria. Pullossa on 7.5 desiä = reilu 500 kaloria.
  Kaksi pulloa reilu 1000 kaloria. Huh heijaa.
  Alkoholi on uskomaton kaloripommi.
  Että ahmintaa ei kantsi korvata juomalla. Yleensä yksi addiktio johtaa toiseen.
  Ainakin niin kauan, kun ei ole sovussa itsensä ja tunteidensa kanssa. Mikä mättää?
  Ja jos mättää, niin voitko hyväksyä sen, että joskus mättää ilman yritystä täyttää itseäsi jollain (ruoka, juoma).

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Hei, kiitos kommentista. En nyt huolestu punaviinin kaloreista kun en kaloreita laske muutenkaan ja syömishäiriöklinikan hoidon aikana se on kiellettyä. Mutta kiitos kun laskit mun puolesta ;) Ilmeisesti tästä siis pitäisi ottaa paineita ja stressata siitä kun kerrankin nyt sattui viiniä juomaan. Mulle tälläinen on harvinaista joten ihan hyvällä omatunnolla nautin viineistäni, ihan kuten kaikki muutkin ihmiset toisinaan.

 2. vieras kirjoitti:

  Kuvastasi tuli mieleen kumman kaa Ellu:D
  Ellu ois tosin vetässy pänikän pullon sijaan:D

 3. ronja kirjoitti:

  Kyllä sitä voi juoda pullon tai vaikka kolme sillon kun siltä tuntuu ja huvittaa! Oot ihan huippu, avoimesti huumorin avulla, ei tästä elämästä muuten selviä ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *